Tesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamaliyok inmiyorum birazcık da olsa vicdanım var çok şükür
sanırım evleneceğim diye çocukları yollamış baba evine bir buçuk sene konu sahibiyle beraber kalmışlar artık anlaşamayınca şu an kaynanasında kalıyorlarmış 4 aydıryahu bn mi kacirdim olayi, cocuklarin annesi nerde?
sagol kardes.. anali babaliyken ortalikta kalmis yavrucaklar desene.. Allah yardim etsin..sanırım evleneceğim diye çocukları yollamış baba evine bir buçuk sene konu sahibiyle beraber kalmışlar artık anlaşamayınca şu an kaynanasında kalıyorlarmış 4 aydır
Kim ne derse desin tepki alsamda yazicam. Baska adam mi yoktu evlenecek 2 yavru var ortada biri zaten engelli. Bi de bu yavrularin rizkini yiyorsunuz. Ustune sizde cocuk yapmissiniz. Insan bu devirde 1 cocuga zor bakarken bir de dogurmak marifetmis gibi habire yavruluyorsunuz.
düşünce yapın çok enteresan ağzım açık kaldıNiye 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Belki siz olmasaydiniz esine geri donecekti. Ya da 2 cocuklu biri engelli bir adam esine yar olmamis sizemi yar ve cocugunuzun babasi olucak.
düşünce yapın çok enteresan ağzım açık kaldı
Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırırTesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamali
Asla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırır
Âmin âmin şimdi okuyunca çok mantıksız geliyor hatta bu konuyu açması bile mantıksız çünkü aklını oynatmaya ramak kalmış bir evin bir bebeği kalkmış iki çocuklu bencil bir herifle evlenmiş ama bilemiyoruz olan olmuş bu kız ne olacak şimdi? Ben çok üzüldüm eşi namaz kılıyorsun yetimleri sokağımı atıcaksın demiş salak herif bu kız öz çocuğuna annelik edemeyecek duruma gelmiş bu kızı bebeğini düşünen yok asıl Allah konu sahibinin annesine yardım etsin sabır versinAsla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.
Özür dileyecek birşey yok benden yana herkes KENDİNCE yorum yapmış.konu sahibinin avukatı falan değilim ama kusura bakmayın dayanamadım burada sizin seviyenize inip bürrrrşşşşş demem gerekirdi ama demiyorum
o "yavrulamak" nedir acaba?? insanlar ikinci eş olamaz başkasından çocuğu olan boşanmış adamla " çiftleşemez" ya da "yavrulayamaz" diye bir kanun mu var??
bence bu terbiyesiz ithamınız ile ilgili konu sahibinden özür dilemelisiniz
Olacakları tahmin edebiliyorum aslında ama gel gör ki elim kolum bağlı onlar kardeş sonuçta. Abla değilde babaanne kötüler çocuğa annesini hala kötüler amca kötüler ama çocuk o annenin çocuğu ne de olsa annesini başkalarının kötülemesiyle yargılamayacaktır. İnşallah öyle olur yani.muhalefet almış başını gitmiş günah keçisi seni seçmişler bile
nacizane fikrim çocukların (ki biriside zihinsel engelli demişsin) annelerinin yanında kalmaları...
hem sana kızgınlar hemde seninle aynı çatı altında huzur bulamazlar sende hzuurlu olamazsın...
sonuçta seninde çocuğun var onu düşünmen lazım öncelikle. annesinden nefret eden bir ablayla büyümeli mi büyümemeli mi ?
Yok el kaldırmayı kastetmedim sözlü tartaklamabir odada sizi bir odada cocugu tartakliyo ne demek
elmi kaldiriyo size??
Amin sağolun sizinle birlikte iyi niyetle bütün fikir veren arkadaşlar...Konu sahibesi 2 kiz cocugu acisindan en uygunu annelerinin onlara bakmalari olur.
Tabiki babalarinida dilediklerinde gormeleri en guzelidir.
Ancak anne cocuklarina bakmiyor ve sizde cok zorlaniyorsaniz biraz sizinle birazda babanneyle kalabilir cocuklar.
Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?