• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilk evliliğinden çocukları...

Doğru atlamışsın konu sahibi ve evladı çok çok mağdur inan üzüntüden uyuyamadım
Üzülme canım benim şimdi çok iyiyim eski halime döndüm yine çok neşeliyim sadece eşime karşı biraz karamsarlığım kaldı birgün böyle bir konu açacağıma inanmazdım o zamanlar mesela ama şimdi gerçekten iyiyim eşimde üzerime gelmiyor hiç ama yaşanan sıkıntılar benim güvenimi çok sarstı

çocukları seviyor ve kol kanat görebileceğiniz dusunuyor ve çocuğunuzdan ayırmayayağınıza inaniyorsaniz bence bu yola başvurun..

önce büyük kızla dialog kurmaya bakın.. Sağlıklı bi iletişim frekansı yakalarsaniz, onunla konuşun ve nasıl olması ıstedigine o karar versin..

size kötü bir kastım yok ama büyüklerin verdiği kararlardan en çok çocuklar etkileniyor..

küçük çocuğun iyi bir tedaviye ve büyük çocuğun psikolojik desteğe ihtiyacı var.. Altına kaçırmasi ve herseyi kavrayacak yaşta olması bunu gösteriyor.

Bence sizde psikolojik destek alın.. çocuğu nasıl kazanırsınız ve onuda nasıl rahatlatirsiniz öğrenin, sevgiye ve düzene ihtiyaçları var.. Ayrıca ebeveynlere en çok ihtiyaçları olduğu dönem

+1
Ekleyecegim tek sey o cocuklar sonunda yuvani yikmaya calisacak soyledigin gibi buyuk kiz dusman sana. Buyuk ihtimalle annesi tembihliyor. Merhamet maraz getirir bunu da unutma :KK66:
14 yasindaki bir cocuktan bahsediyorsunuz.14 yasindaki bir cocuk nasil dusman olabilir. yapilan kotuluklerin ortasinda kalmis zavalli bir kiz cocugu . Merhamet duyacak en son kisi konu sahibi olmalidir o kiz cocuguna.

14 yasindaki bir cocuktan bahsediyorsunuz.14 yasindaki bir cocuk nasil dusman olabilir. yapilan kotuluklerin ortasinda kalmis zavalli bir kiz cocugu . Merhamet duyacak en son kisi konu sahibi olmalidir o kiz cocuguna.
Benim soruma da cevap verir misiniz rica ediyorum. Tüm samimiyetimle gördüğünüz yeri öğrenmek istiyorum ben o çocukların rızkını nasıl yiyorum

14 yasindaki zamane cocuklari kusura bakmayinda seytan,seytan! Masallah herseye akillati yetiyor siz rahat olun ;) hic evine almasin demiyorum. Temelli kabul etmemeli. Bugün 14 yasinda ama hic mi buyumeyecek? Her gecen gun kin nefret buyuyecek. Hic birseyden olmasa annesi babasi ayri diye konu sahibini surekli suclayacak. O testi s tasimaz.

çocukları seviyor ve kol kanat görebileceğiniz dusunuyor ve çocuğunuzdan ayırmayayağınıza inaniyorsaniz bence bu yola başvurun..

önce büyük kızla dialog kurmaya bakın.. Sağlıklı bi iletişim frekansı yakalarsaniz, onunla konuşun ve nasıl olması ıstedigine o karar versin..

size kötü bir kastım yok ama büyüklerin verdiği kararlardan en çok çocuklar etkileniyor..

küçük çocuğun iyi bir tedaviye ve büyük çocuğun psikolojik desteğe ihtiyacı var.. Altına kaçırmasi ve herseyi kavrayacak yaşta olması bunu gösteriyor.

Bence sizde psikolojik destek alın.. çocuğu nasıl kazanırsınız ve onuda nasıl rahatlatirsiniz öğrenin, sevgiye ve düzene ihtiyaçları var.. Ayrıca ebeveynlere en çok ihtiyaçları olduğu dönem
Evet sevemedim ona davrandığım gibi onlara davranamadım. Kısa süreli zaman geçirirken hiç sıkıntı yoktu ilk geldikleri zaman da kendi çocuklarım gibi görüyordum ama bir yerde kopuyor yani bizde koptu. Hiç kimse onlara sizin öz evladınız gibi bakmıyor ki kendi evladınızı sevseniz de kimse birşey demiyor kızsanız da hiç kimse karışmıyor ama o çocuklarla konuşurken bile bütün gözler üzerinizde acaba ters birşey söyleyecek mi diye. Benim bebeğim o zaman küçüktü konuşmuyordu küçük kız yarım konuşuyor özürlü olduğu için bir kelimesi benim çok hoşuma gitmişti herkes güldü bende güldümben gülünce herkes sustu tuhaf tuhaf bana baktı dalga mı geçiyorsun der gibi. Bir süre idare edebiliyorsunuz bu bakışları birde anne sağ olunca ben sevemedim kendi çocuğum gibi. Kendi çocuğum gibi davrananadım. Belki de bu da benim hatam bilemiyorum

Niye 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Belki siz olmasaydiniz esine geri donecekti. Ya da 2 cocuklu biri engelli bir adam esine yar olmamis sizemi yar ve cocugunuzun babasi olucak.

Kim ne derse desin tepki alsamda yazicam. Baska adam mi yoktu evlenecek 2 yavru var ortada biri zaten engelli. Bi de bu yavrularin rizkini yiyorsunuz. Ustune sizde cocuk yapmissiniz. Insan bu devirde 1 cocuga zor bakarken bir de dogurmak marifetmis gibi habire yavruluyorsunuz.
konu sahibinin avukatı falan değilim ama kusura bakmayın dayanamadım burada sizin seviyenize inip bürrrrşşşşş demem gerekirdi ama demiyorum

o "yavrulamak" nedir acaba?? insanlar ikinci eş olamaz başkasından çocuğu olan boşanmış adamla " çiftleşemez" ya da "yavrulayamaz" diye bir kanun mu var??

bence bu terbiyesiz ithamınız ile ilgili konu sahibinden özür dilemelisiniz

Niye 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Belki siz olmasaydiniz esine geri donecekti. Ya da 2 cocuklu biri engelli bir adam esine yar olmamis sizemi yar ve cocugunuzun babasi olucak.

İnsanlar anlasamayip bosanabilir ne demek sen evlenmesen belki barisacaklardi? Belki de barismayacaklardi ne biliyorsunuz?

Sizin mantiginiza gore kimse bosanmamali, kimse de bosanmis biriyle evlenmemeli. Sizce bu mantikli mi?

Sen kötü bir insan degilsin bu yazindanda belli ..
Annesinden cok sen dusunuyorsun cocuklari , bence cocuklar annesinde kalsin veya babaannesinde kalsin ..
Sonucta senden once dusunmesi gereken annesi var birak onlar dusunsun.

İnsanlar anlasamayip bosanabilir ne demek sen evlenmesen belki barisacaklardi? Belki de barismayacaklardi ne biliyorsunuz?

Sizin mantiginiza gore kimse bosanmamali, kimse de bosanmis biriyle evlenmemeli. Sizce bu mantikli mi?
Tabiki de hayir. Ama 20 yasindaki birinin 2 cocuklu bir adama kacmasi cokta mantikli gelmiyor bana.

konu sahibinin avukatı falan değilim ama kusura bakmayın dayanamadım burada sizin seviyenize inip bürrrrşşşşş demem gerekirdi ama demiyorum

o "yavrulamak" nedir acaba?? insanlar ikinci eş olamaz başkasından çocuğu olan boşanmış adamla " çiftleşemez" ya da "yavrulayamaz" diye bir kanun mu var??

Ben boyle dusunuyorum. 20 yasindaki genc bir kizin 2 cocuklu ve ortada birde engelli bir cocuk var o adama kacmasi bana cok masumca gelmiyor.

Tabiki de hayir. Ama 20 yasindaki birinin 2 cocuklu bir adama kacmasi cokta mantikli gelmiyor bana.

Emin olun bin pisman olmuştur zaten siz sanıyor musunuz ki bu sorunlarla kendisi zevkten dört köşe..
Ama sizin yorumlariniz kadinin daha fazla içini desmekten başka ise yaramadi...

Babadan en önce annedir çocuğuna sahip cikacak olan ... Kendi anneleri evlenecegim diye çocuklari atiyorsa , oz baba evde her dk çocuklarla kavga ediyorsa bu kadin ne yapabilir..

Ben boyle dusunuyorum. 20 yasindaki genc bir kizin 2 cocuklu ve ortada birde engelli bir cocuk var o adama kacmasi bana cok masumca gelmiyor.

belki çok aşık oldu belki evden gitmesi gerekti belki de canı sıkıldığı için kaçtı
ama sonuç olarak evlenmiş ve evli olduğu adamdan çocuk yapmış (sizin tabirinizle yavrulamış) ve bu da konu sahibinin en doğal hakkı. bunu sorgulamak devlete bile düşmezken sizin ne haddinize oluyor? ne ima etmeye çalışıyorsunuz??

bunun dışında anlaşılan o ki ciddi psikolojik çöküntü içinde ve sizin yaptığınız terbiyesizliğe de hiç ihtiyacı yok.. hala kendisinden özür dilemeniz gerektiğini düşünüyorum

belki çok aşık oldu belki evden gitmesi gerekti belki de canı sıkıldığı için kaçtı
ama sonuç olarak evlenmiş ve evli olduğu adamdan çocuk yapmış (sizin tabirinizle yavrulamış) ve bu da konu sahibinin en doğal hakkı. bunu sorgulamak devlete bile düşmezken sizin ne haddinize oluyor? ne ima etmeye çalışıyorsunuz??

bunun dışında anlaşılan o ki ciddi psikolojik çöküntü içinde ve sizin yaptığınız terbiyesizliğe de hiç ihtiyacı yok.. hala kendisinden özür dilemeniz gerektiğini düşünüyorum
Arkafasim benim seviyeme neden indiniz siz.

muhalefet almış başını gitmiş günah keçisi seni seçmişler bile :(

nacizane fikrim çocukların (ki biriside zihinsel engelli demişsin) annelerinin yanında kalmaları...
hem sana kızgınlar hemde seninle aynı çatı altında huzur bulamazlar sende hzuurlu olamazsın...

sonuçta seninde çocuğun var onu düşünmen lazım öncelikle. annesinden nefret eden bir ablayla büyümeli mi büyümemeli mi ?

Bence ne olursa olsun cocuklari kazanmalisin

Buyuk olarak is sende bitiyor

Hem ne sevaba girersin

Kolaymi ya kucucuk yasta dagilmis bir aile babayi paylastigi baska bir kadin

Onun kucucuk kalbi nasil atlatsin kotu duygulari

Tek yol senin yurekten sevgin

Allah korusun senin evladinda bu durumda olabilirdi

Sevmeye cabala eger sen istersen Allah sana yardim edecektir ama istemelisin

Back