Eşimin ilgisizligi

Aklimin karişmasi boşanma konusunda. Boşanmaya karar vermistim o halini görünce aklim karisti. Taşinma dışında bir çözüm olabilir mi diye başka seçenek arasam mi ,sonra yine bu konular açilir sorun yaşar miyiz diye aklim karisti. Taşınmayı düşünmüyorum .

Tüm mesajları okudum. Eğer aklı başında bir insansanız ki öyle görünüyor lütfen taşınmayın! Eğer taşınırsanız bundan sonra ne eşiniz ne de ailesi size asla saygı duymayacak. Eğer eşiniz gerçekten sizi kaybetmek istemiyorsa taşınma konusunu kapatır. Ailesiyle ipleri koparmayın yine görüşün eşinizi arada bırakmayın ancak kesinlikle TAŞINMAYIN ve eşinizden emin olmadan asla ÇOCUK YAPMAYIN!

Rol yapmis o zaman bana.

Kv o kadar hassas kadın olsa diğer evladı için her gün ağıt yakması lazımdı.
Aksine bir evladını kendisine kukla yapmış oynatıyor.
Babam aradi o da benzer bir cümle söyledi korkmasin ölmez ölecek olsaydi öbür oglunda ölürdü hem bize ne dedi ? Babam buraya geliyor çok sinirlendi son konusmalari duyunca . Bizim gitmemizi bekliyordu , bosanmak istemedigini duyunca kendi geliyor , ailesiyle de kendiyle konusacagim dedi. Asla taşinma olmaz diyor o da zaten. Ben de düşünmüyorum taşinmayi aklimin karisik olmasi boşanma ve taşinma dısında seçenek arayip aramamakla ilgiliydi.

Boşanma konusunda elbette zorlanırsın.
Çünkü kandırıldın, emeklerin, hayallerin yıkıldı.
Üstelik hala psikolojik baskıya uğruyorsun.
Önemli olan ömrünün geri kalanını kurtarmak.

Eşiniz sırf annesinin yanına taşınmanız için size oynuyor. Kusura bakmayın ama yalan olduğunu bildiğiniz halde siz de inanmayı tercih ediyorsunuz. Hayat sizin hayatınız sonuçta. Umarım daha fazla üzülmezsiniz.

Eltime bana yapilanlarin benzerleri yapilmiş. Ama onun sonu iyi olmuş .

Aglamasina samimi olduguna inandim cidden rol olacagini düsenmedim hiç. Ama taşinmak gibi bir niyetim yok. Düzelmez diyorsunuz yani .

Evet çok zorlamisti beni o süreçte . Ben de yeniyiz düzelir belki diye şans vermiştim. Babam bu defa boşanma kararima tam destek verdi . Asla taşinma olmaz diyor . Taşinsaniz da ayrilacaksiniz zaten diyor. Ben de taşinmayi dusunmuyorum. Ama aglamasina inanmistim sözler tamam da aglamasinin yalan olacagi hic aklima gelmedi.

Aglamasina samimi olduguna inandim cidden rol olacagini düsenmedim hiç. Ama taşinmak gibi bir niyetim yok. Düzelmez diyorsunuz yani .
zor bir durum kaba bir adam, sadece aile sorunları değil su isteyip bardağı neden beklemedin diye atarlanması bile çok itici, kesinlikle düzelmez diyemem ama ne zaman düzelir, o düzelene kadar bunlar size nelere malolur orasını iyi düşünmek lazım. ailenize danışın, bir şans dahi verecekseniz onların onayı olmazsa vermeyin

Acidim üzüldüm evet ama taşinmak degil niyetim. Boşanma konusunda kararsizliga dustum tasinma ve bosanma disinda cözüm bulunursa düzelir mi acaba diye ama acaba demek de saçma sanirim bundan sonra.

Gerçekten gitmenizi istemiyo olabilir, ağlaması gerçekten sizi kaybetmek istemediği için de olabilir yani ama bu bı etken olmamalı sizi orda tutmak için. Yetişkin insanlarımız uzulseniz de seçim yapmak zorunda olduğunuz zamanlar olabilir, eşiniz sürekli bı seçim ortamı oluşturup seçimini de annesinden yana kullaniyo, madem uzuluyo gerekeni yapicak size sahip cikicakti. Herşey üzülerek duzelmiyo maalesef sorumluluk almak zorundaydi

Acidim üzüldüm evet ama taşinmak degil niyetim. Boşanma konusunda kararsizliga dustum tasinma ve bosanma disinda cözüm bulunursa düzelir mi acaba diye ama acaba demek de saçma sanirim bundan sonra.
Sana şart koşmasın cemre. Ne alaka yani? Annesi hastaydı madem senin başını yakmasaydı. Taşınınca herşey düzelecek mi? Bu gun bu adam seni pat diye yüz üstü bırakıyor. Peki yarın? Bu kadar düzeltme çabasındaysa arada ki dengeyi korusun. Annesini de doktora götürsün.

Farkindayim evet adam yerine konmadigimin defalarca teleffuz ettim bu cümleyi ona da . Beynim çok yorgun ve uykusuzum kendimi dogru ifade edemiyor olabilirim. Onun şart koştugu gibi ya taşinmaktan vazgecersin ya da boşaniriz desem vazgeçse yine sorun yasariz degil mi ? Iste aklimi karistiran da bu olmustu . Aglamasina inanip acaba kalsam mi yaninda baska bir cozum mu arasak diye sonra da yaptillari geliyor aklima ya yine olursalar falan.

Tamam vazgeçtim der bı sure daha seni eyler bikac ay sonra annemlerin yanına tasiniyoruz der bak görürsün. Bu adam biraz senin gönlünü yapıp sonra seni daha beterine razı edebilicegini saniyo

Sen bizi dinlemiyorsun ki.
Kaale bile almıyorsun.
Bekliyorsun ki biri taşın,herşey süper olacak desin,koşup gideceksin.
Kendimi ifade edememişim. Ailem de ben de tasinmayi asla kabul etmiyoruz. Ayrilmak istemiyorum diye aglamasina inandim, başka çözüm bulur muyuz acaba diye aklim karişti ama karışmamaliymiş.

Kendimi ifade edememişim. Ailem de ben de tasinmayi asla kabul etmiyoruz. Ayrilmak istemiyorum diye aglamasina inandim, başka çözüm bulur muyuz acaba diye aklim karişti ama karışmamaliymiş.
Başka çözümü sen değil o bulacak.
Hasta olan ve hatta size zarar veren onun annesi ve kendi hastalığı.
Sen mi tedavi olacaksın onların yerine?

Ilk mesajimdan beri aklim karisti diye bunu söylemeye calisiyordum beynimin dolulugundan karmaşasindan uykusuzluktan bir turlu toparlayamamistim cümleyi. Böyle yaparsam yanliş yapmis olur muyum ? Bunu kabul ederse sonrasinda yine sorun yasar miyiz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…