• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Ve ben hiç hissetmedim manipüle edildigimi . Bunu onunla tekrar konuşmak fayda saglar mi acaba ? Taşinmayip kayinvalide ile barismak çözüm olur mu yoksa boşa kürek mi cekerim.
Kv ye kocana kızarken sen de bağımlı biri olup çıktın. Çözümü yok bunun.
Acilen psikolojik destek al.

Sabah sabah sınır oldum ya .bu çözüm üretmek miymiş eşiniz icin sizi kaybetmemekmiymis. Eşiniz anasından dahada fazla bağımlı hayret bisey ya
Aslinda evliligin basindan beri bagimli oldugunu dusunuyordum. Annesinin de anormal şekilde ogluna bagimli oldugunu nişanliyken anlamistim. Nisanlilik döneminde esim annesiyle ilgili konularda yanimda durmustu ve farkli sehirlerde olmamiza ragmen yanimdayken annesinin arayip eve cagirmalarindan dolayi cikan kavgamizda bana bir suru söz vermisti ama evlenince sözler yalan oldu . Evlenince de yanimda olur sözlerini tutar sandim yanildim. Megerse nisanliyken yanimda durmalari annesini dinlememeleri ben ne istersem onu yapmalari vs her seyi ayrilmayayim diye yapmis. Simdi de ayrilmayayim diye sözler veriyor ve ben güvenemiyorum ama aklimin karismasina da engel olamiyorum.

Aslinda evliligin basindan beri bagimli oldugunu dusunuyordum. Annesinin de anormal şekilde ogluna bagimli oldugunu nişanliyken anlamistim. Nisanlilik döneminde esim annesiyle ilgili konularda yanimda durmustu ve farkli sehirlerde olmamiza ragmen yanimdayken annesinin arayip eve cagirmalarindan dolayi cikan kavgamizda bana bir suru söz vermisti ama evlenince sözler yalan oldu . Evlenince de yanimda olur sözlerini tutar sandim yanildim. Megerse nisanliyken yanimda durmalari annesini dinlememeleri ben ne istersem onu yapmalari vs her seyi ayrilmayayim diye yapmis. Simdi de ayrilmayayim diye sözler veriyor ve ben güvenemiyorum ama aklimin karismasina da engel olamiyorum.
Sen bizi dinlemiyorsun ki.
Kaale bile almıyorsun.
Bekliyorsun ki biri taşın,herşey süper olacak desin,koşup gideceksin.

Koş taşın.
Koca olmadan hayatın anlamı yok.
Kendi anan babana da gelin baksın bir zahmet. Sen o evden çıktın, artık kv nin malısın.
O ne derse itaat et.
Boşanmak diye bir çözüm yok. Kır dizini otur. Ayrıca işi bırakıp hemen çocuk doğur.
Çünkü tüy dikmen lazım.
Sen bizi dinlemiyorsun ki.
Kaale bile almıyorsun.
Bekliyorsun ki biri taşın,herşey süper olacak desin,koşup gideceksin.
Ben diyeyim.

Son düzenleme:
Esinizle barisacaksaniz o eve tasinmayacaginizi ve birlikte terapiste gitmeyi sart kosun derim. Bir süreligine bosanma meselesini erteleyeceginizi ve olanlari gözlemleyeceginizi söyleyin bana kalirsa. Eger gercekten seviyorsa Kabul edecektir.

Adam size rest çekiyor ve yine aynı evde sabahlıyor öyle mi??
Sakın kanmayın bu bağımlılık kolay kolay geçmez olan sizin gençliğinize olur

Ayrıca madem sorunu kabul ediyor bıçak gibi kesmeli bu bağımlılığı, sizden yardım istemesi çok saçma. İki ay çok güzel boyamışlar gözünüzü mesafeliyiz ayağına ama bakın sonuç sizin haberiniz ble olmadan sözde sizin yaşayacağınız eve tadilat kararı bile veriliyor!!!

Bu arada kv zevkine göre mi yapılacakmış tadilat hanı hazırmış ya herşey 🤔

Sakın kanmayın sakin!!

Günaydın.

Adam şimdi de farklı bir yöntemle seni yola getirmeye çalışıyor!
Nasıl kızdım ya!
Madem ana oğul hastalar gidip tedavi olsunlar.

Bağımlılığın çözümü daha çok yapışmak değildir.
Sigarayı bırakmak isteyene daha çok iç denmez,bıçak gibi keseceksin derler.

Neymiş üst kata taşınacakmışsınız ama çok ağlıyormuş,hastalarmış vs.
Hastalıktan kurtulmak isteyen çaba gösterir.
Bu adamın hala nesini seviyorsun,onu nasıl dinliyorsun,önemsiyorsun,aklım almıyor.
Günaydin. Yaşadigim süreç beni çok yipratti saglikli düşünme yetimi kaybediyorum bazen. Severek çiktim bu yola ve eş kişisi ile her sey güzel baslamis güzel sürmüstü. Sevgiliyken de nisanliyken de hep beni dusunen benim fikrimi öne alan biri vardi karsimda oysa hepsi evlenene kadarmiş. evlilik için hayalim bambaskaydi ve tam tersi bir hayatin içine düstüm. Yaşadigim sehri degistirdim, iş ortamim degisti , evlilik bekledigimin disinda gelisti ,her seye uyum saglamaya calisip bir yandan da aile olayim derken kendi icimde kayboldum.

Bir düzen kurup tekrar yikmak , yerine yenisini kurmak kolay olmuyor. Ilkinde çok kararliydim lakin henüz çok erken oldugunu alısma sürecinin zorlu gectigini düsünüp bir şans verdim. Bu defa ise gelişigüzel bir karardi tamam olmuyorsa olmuyor deyip birakmistim akişina ta ki bu gece aglamasina kadar. Ona karşi kirginlik ve kizginlik vardi içimde . Ilk defa üzüldüm , öyle kisa süreli bir aglama degildi, gerçekten içten geldigini hissettirdi bana. Evlendikten sonra nisanliyken verdigi sözlerin yalan oldugunu gördügümde güvenim sarsilmisti , her hareketinde her cümlesinde samimiyet aradim ama tam anlamiyla hiç hissedemedim. Ilk defa bana bu kadar samimi ve içten geldi söyledikleri. Yanlis bir karar vermek istemiyorum. Bu defa gelgitler olmasin istiyorum net bir karar verip uygulamaliyim ama kararsizlikla bogusuyorum.

Zaten çok güzel yorumlar gelmiş. Ben sadece şunu diyeceğim.
Kul hakkına girmişler. Seni kandırmışlar canım.
Taşınacağınızı kayınvalide evinde öğrenmek nedir yahu???
Bu saygı duymamanin nirvanası..
Oğlu ile kayınvalide affedersin ama tezgahi kurmuş.
Eğer taşınmayı kabul edersen evliliğin ruhen ölmüş olacak..
Ayrıca diyelim mazallah ama kayınpeder vefat etti.
Yüzde bin beş yüz eminim ki kayınvalide yanına taşınacak. Eminim bu ihtimali bile konuşmuşlardır.
Kaynınızın diyetini size odetecekler..
Artık bence sona gelindi..
Çift terapisine gidelim denince sen git sen tedavi ol diyen birine daha ne diyebilirsin ki..:KK34:

Ayyyy içimmm daraldı sabah sabah empati yaptım sinirden ellerim titredi mutlaka boşaaaaaaaaannnnnnn.. Kv diğer oglunu elinden kacırmış bari bu yanımda kalsın kim bana bakacak derdinde.. Arkana bakmadan kaç şükür namazı kıl.. Sana acıtasyon yapıyor inanma psikolojisi bozuksa diğer oglu yüzünden bozuk diğer oğlu düşünsün yanii.. Hep böyle oluyor bir oğlan cekirdek ailesine karısına adıyor kendini sonra kabak diğer gelinin başına patlıyor... Eşim bana tasınacapımızı herkesin icinde söyleyecek heee bana sormayacak onun ağzına herkesin icinde ederim cok sinirlendim o kaynananda ne SİNSİYmiş alttan alta işlemiş kocanı onları baş başa bırak kendilerine 17 16 yaşında gözü acılmamıs bir hizmetçi bulurlar sen hayatını kurtar

Günaydin. Yaşadigim süreç beni çok yipratti saglikli düşünme yetimi kaybediyorum bazen. Severek çiktim bu yola ve eş kişisi ile her sey güzel baslamis güzel sürmüstü. Sevgiliyken de nisanliyken de hep beni dusunen benim fikrimi öne alan biri vardi karsimda oysa hepsi evlenene kadarmiş. evlilik için hayalim bambaskaydi ve tam tersi bir hayatin içine düstüm. Yaşadigim sehri degistirdim, iş ortamim degisti , evlilik bekledigimin disinda gelisti ,her seye uyum saglamaya calisip bir yandan da aile olayim derken kendi icimde kayboldum.

Bir düzen kurup tekrar yikmak , yerine yenisini kurmak kolay olmuyor. Ilkinde çok kararliydim lakin henüz çok erken oldugunu alısma sürecinin zorlu gectigini düsünüp bir şans verdim. Bu defa ise gelişigüzel bir karardi tamam olmuyorsa olmuyor deyip birakmistim akişina ta ki bu gece aglamasina kadar. Ona karşi kirginlik ve kizginlik vardi içimde . Ilk defa üzüldüm , öyle kisa süreli bir aglama degildi, gerçekten içten geldigini hissettirdi bana. Evlendikten sonra nisanliyken verdigi sözlerin yalan oldugunu gördügümde güvenim sarsilmisti , her hareketinde her cümlesinde samimiyet aradim ama tam anlamiyla hiç hissedemedim. Ilk defa bana bu kadar samimi ve içten geldi söyledikleri. Yanlis bir karar vermek istemiyorum. Bu defa gelgitler olmasin istiyorum net bir karar verip uygulamaliyim ama kararsizlikla bogusuyorum.
Hemen şimdi vakit kaybetmeden bir psikologtan randevu al,görüş,anlat bunları.
Belli ki bizim söylediklerimiz bir anlam ifade etmiyor.
Sen bir ayrılık yaşadın,geri döndün. Geri dönünce daha çok kıymetin bilinmesi,el üstünde tutulman gerekmiyor muydu?
Şimdi ise dozunu iyice arttırak üst kata koymaya çalışıyorlar seni.
Hem de bu defa ağlayarak,hastalık duygu sömürüsü ile.
Sen de kanmışsın işte,istedikleri de buydu.

Üşenmeden bütün yazdıklarınızı okudum, benim fikrim yine bir şekil de kandiriliyorsun, kabul edersen 2 ay snr buraya ebi terk ettim diye yazarsın, hazır baban onay vermişken, anne oğul u bırak birbirine sarilip ağlasınlar, çocuk yok yaş genç mesleğin var, neden bunca aydır bu saçmalıklarla ömrünün en güzel cağlarını harcıyorsun, deliler düzelmiyor sağlığı olanları delirtip ömrünü bitiriyor, sen8n yerinde olsam o annesiyle üst alt oturup ev gezmesine giderken, ben ailemle veya tek oturup çalışıp, yer içer gezer okur beni hak edene bir gün aşık olursam evlenirim yani mutlu olmak için yaşarım, senin esin çok iyi olup snr bi hastalık bi sorun olup bunlar olsa tamam diycem, ilk günden beri adam sana mutluluk vermediki sonrası icin ne bekliycen..m

Kesinlikle boşanın. Size saygı duymayan , fikirlerinizi önemsemeyen, annesiyle bağını koparamamış birinden inanın ki eş olmaz.Bu duygu sömürülerine kanıp taşınırsanız kendinize ait bir hayatınız olmayacak .Yarın birgün çocuğunuz olduğunda onunla ilgili kararları bile kendi başınıza alamayacaksınız.Birkac gün ağlamak ömür boyu ağlamaktan iyidir .Bır defa geliyorsun bu hayata kocan gibi biri ve manyak anası için ömrünü tüketmeye değer mi . Yıllar geçip de arkana baktığında bomboş mutsuzluklarla dili bi hayatim oldu demek istermisin .

Az gururlu ol güzel kardeşim.Adam şart koşuyor sana.Sen hala düşünüyorsun.En başından kararlı olsaydın,eşin boşanacağından korksaydı bunlar başına gelmezdi.Hadi boşanmıyorsun bari şartlarını kabul ettir diyeceğim de hiç sanmıyorum.Tam tersi kocan şart sunuyor sana.Korkarım ki boşanmayıp kocanın şartlarını kabul edeceksin.Şunu unutma kimse vazgeçilmez değil ve kaderimiz bizim çabamıza bağlı

Sizin şartlarınız yok mu yada kriterleriniz mesela eşinize şöyle diyemezmisiniz; yanyana evlerde yaşayacaksak ben yokum ya da aileyle bu şekilde ilişki kurmaya devam edersen ben yine yokum ..o demiş çünkü ya annemlerle otururuz ya da boşanalım demiş.Siz neden kendiniz şart sunmuyorsunuz istemediğiniz şeyler konusunda?..
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama problem eşinizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum..Ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi sağlayabilirdi.Ama o bunun yerine size türlü manipülasyonlar yapmış.
Lütfen kendiniz için en iyisinin ne olduğunu iyice düşünün duygusal davranmayın.

Ayyyy içimmm daraldı sabah sabah empati yaptım sinirden ellerim titredi mutlaka boşaaaaaaaaannnnnnn.. Kv diğer oglunu elinden kacırmış bari bu yanımda kalsın kim bana bakacak derdinde.. Arkana bakmadan kaç şükür namazı kıl.. Sana acıtasyon yapıyor inanma psikolojisi bozuksa diğer oglu yüzünden bozuk diğer oğlu düşünsün yanii.. Hep böyle oluyor bir oğlan cekirdek ailesine karısına adıyor kendini sonra kabak diğer gelinin başına patlıyor... Eşim bana tasınacapımızı herkesin icinde söyleyecek heee bana sormayacak onun ağzına herkesin icinde ederim cok sinirlendim o kaynananda ne SİNSİYmiş alttan alta işlemiş kocanı onları baş başa bırak kendilerine 17 16 yaşında gözü acılmamıs bir hizmetçi bulurlar sen hayatını kurtar
Hani şu evlenmek için kandırılan adamlar var ya; geçenlerde onları bir sabah programında sıralamışlar. Adamlar biri baya genç; tipi de fena değil. Neyse sunucu sordu kendin bulamadın mı diye. Bu arada evlenecekleri kadınların hepsi Suriye asıllı. Neymiş; adamın annesi babası yaşlıymış bilerek oralı olmasını istemiş çünkü batı şartlarını görmüşmüş kimse aile yanında oturmak istemiyormuş. İlk defa oh olsun dedim. Adam hizmetçi ararken belasını bulmuş 😂

Valla böyle bir adam tanıyorum. Bir tanıdığımızın kocası. Yok terlik getirmedi, yok su getirmedi, yok yemeğe yeterli özen göstermiyor bilmem ne diye kadını 25 yıldır üzdü. Durumu yerinde olmasına rağmen temizlikçi almaz, istemeden para vermez, kadın çalışabilecekken hiç çalıştırmamış. Ama lafa gelince de sen evde ne yapıyorsun ki ekonomik değerin be diyor. Yani böyle adamlardan hayır gelmez. Sonra da değişmez. ONun da annesi babası önce geliyormuş karısına göre her zaman. Ye zaten senin kayınvalide de sıkıntı var. Kardeşim sürekli tek geliyor vs ise niye tek kabul ediyor. Git evine demiyor. Boşanıp boşanmamayı siz bilirsiniz ama bu adam değişmez.

Valla böyle bir adam tanıyorum. Bir tanıdığımızın kocası. Yok terlik getirmedi, yok su getirmedi, yok yemeğe yeterli özen göstermiyor bilmem ne diye kadını 25 yıldır üzdü. Durumu yerinde olmasına rağmen temizlikçi almaz, istemeden para vermez, kadın çalışabilecekken hiç çalıştırmamış. Ama lafa gelince de sen evde ne yapıyorsun ki ekonomik değerin be diyor. Yani böyle adamlardan hayır gelmez. Sonra da değişmez. ONun da annesi babası önce geliyormuş karısına göre her zaman. Ye zaten senin kayınvalide de sıkıntı var. Kardeşim sürekli tek geliyor vs ise niye tek kabul ediyor. Git evine demiyor. Boşanıp boşanmamayı siz bilirsiniz ama bu adam değişmez.
Hani şu evlenmek için kandırılan adamlar var ya; geçenlerde onları bir sabah programında sıralamışlar. Adamlar biri baya genç; tipi de fena değil. Neyse sunucu sordu kendin bulamadın mı diye. Bu arada evlenecekleri kadınların hepsi Suriye asıllı. Neymiş; adamın annesi babası yaşlıymış bilerek oralı olmasını istemiş çünkü batı şartlarını görmüşmüş kimse aile yanında oturmak istemiyormuş. İlk defa oh olsun dedim. Adam hizmetçi ararken belasını bulmuş 😂
Onları bende izledim ava giderken avlanmıslardı iyi olsun valla müstehaktur hem gece yatağıma gelsin hem hşzmetcilik yapsın cok istiyorsan paranla tut Bi tane aylık hizmetçi ama yook beleşe yaptırmak varken

Onları bende izledim ava giderken avlanmıslardı iyi olsun valla müstehaktur hem gece yatağıma gelsin hem hşzmetcilik yapsın cok istiyorsan paranla tut Bi tane aylık hizmetçi ama yook beleşe yaptırmak varken
Aynen. Tut bir tane yardımcı olsun bitsin. Zaten kadınlara yedirdikleri paralarla çok rahat karşılanır masraf yok ama illa diğer işi de yapacak. İyi etmiş kızlar evlenmeyerek 😂Hayır hiç kafa da basmıyor ben bu kafayla gidersem benden bir cacık olmaz da diyemiyorlar.

Back
X