Günaydin. Yaşadigim süreç beni çok yipratti saglikli düşünme yetimi kaybediyorum bazen. Severek çiktim bu yola ve eş kişisi ile her sey güzel baslamis güzel sürmüstü. Sevgiliyken de nisanliyken de hep beni dusunen benim fikrimi öne alan biri vardi karsimda oysa hepsi evlenene kadarmiş. evlilik için hayalim bambaskaydi ve tam tersi bir hayatin içine düstüm. Yaşadigim sehri degistirdim, iş ortamim degisti , evlilik bekledigimin disinda gelisti ,her seye uyum saglamaya calisip bir yandan da aile olayim derken kendi icimde kayboldum.
Bir düzen kurup tekrar yikmak , yerine yenisini kurmak kolay olmuyor. Ilkinde çok kararliydim lakin henüz çok erken oldugunu alısma sürecinin zorlu gectigini düsünüp bir şans verdim. Bu defa ise gelişigüzel bir karardi tamam olmuyorsa olmuyor deyip birakmistim akişina ta ki bu gece aglamasina kadar. Ona karşi kirginlik ve kizginlik vardi içimde . Ilk defa üzüldüm , öyle kisa süreli bir aglama degildi, gerçekten içten geldigini hissettirdi bana. Evlendikten sonra nisanliyken verdigi sözlerin yalan oldugunu gördügümde güvenim sarsilmisti , her hareketinde her cümlesinde samimiyet aradim ama tam anlamiyla hiç hissedemedim. Ilk defa bana bu kadar samimi ve içten geldi söyledikleri. Yanlis bir karar vermek istemiyorum. Bu defa gelgitler olmasin istiyorum net bir karar verip uygulamaliyim ama kararsizlikla bogusuyorum.