• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Anne oğul tedavi olsunlar o zaman zira eşiniz de normal değil. Kaç yıllık ilişkilerini onun getirdiği sorunları siz çözemezsiniz değil mi?

Bu ağlama bile esinizin sizi etkileme politikası olabilir çünkü baştan beri sizi benimseyememiş bir adamdan bahsediyoruz neticede. Bir iki aydır sizinle iyi olup, sonrasında aynı binada oturma baskısı yapıp hatta işten çıkıp annesine hizmet etmenizi isteyecek bir adamın hicbirseyine güvenmeyin derim.
Aglamasi çok samimi geldi bana içini dökmesi falan çok dokundu bilemiyorum düsunemiyorum. Işten çikma konusunu ve ailesine yardim etme konusunu öfkeyle söylemiş . Sadece yanimda ol yeter annemle aranizda bir sey olursa da bana söyle ben hallederim diyor. Aklim karmakarisik .

Bayanlar bir anda allak bullak oldum. Beni kaybetmek istemedigini söyledi ve daha kötüsü aglayarak içini döktü sinirleri boşaldi galiba. Annesinin kendine bagimli oldugunu yaptigi her seyi kendini kaybetme korkusuyla yaptigini , annesi psikolojik hasta oldugu icin yaninda olmak istedigini söyledi.Annemi de seni de kaybetmek istemiyorum dedi. Hem agladi hem konustu. Bunu hiç ama hiç beklemiyordum, ilk defa bir erkegin aglamasina şahit oluyorum. Ne yapacagimi şaşirdim. Sakinlesince uyudu ben hala uyuyamiyorum. Resmen dagildim düsünemiyorum.
Zaten bazı şeyler cümlelerin içinde gizli . Neden evlenince annesini kaybetsin evlenen erkekler annelerini mi kaybediyor . Ikisi bambaşka şeyler denge kurmak çok mu zor uçunuz yapışık gibi birlikte mi olacaksınız

Aglamasi çok samimi geldi bana içini dökmesi falan çok dokundu bilemiyorum düsunemiyorum. Işten çikma konusunu ve ailesine yardim etme konusunu öfkeyle söylemiş . Sadece yanimda ol yeter annemle aranizda bir sey olursa da bana söyle ben hallederim diyor. Aklim karmakarisik .
Ha taşınalım diyo hala ha allah aşkına kendinizi ateşe atmayın ya .bugüne kadar neyi halletmiş şimdi halledecek.

Bayanlar bir anda allak bullak oldum. Beni kaybetmek istemedigini söyledi ve daha kötüsü aglayarak içini döktü sinirleri boşaldi galiba. Annesinin kendine bagimli oldugunu yaptigi her seyi kendini kaybetme korkusuyla yaptigini , annesi psikolojik hasta oldugu icin yaninda olmak istedigini söyledi.Annemi de seni de kaybetmek istemiyorum dedi. Hem agladi hem konustu. Bunu hiç ama hiç beklemiyordum, ilk defa bir erkegin aglamasina şahit oluyorum. Ne yapacagimi şaşirdim. Sakinlesince uyudu ben hala uyuyamiyorum. Resmen dagildim düsünemiyorum.
Sakın kanma.
Anasına bu kadar üzülüyordu madem tedavi olması için çabalasaydı.
Evlenmeyip ona baksaydı.

Yukarıda yazdıklarını bir daha oku. Annesinin dibine taşınıp işi bırakmanı istiyorlar. Neden?
Sen doktor değilsin, psikolog değilsin, hizmetçi ya da hasta bakıcı da değilsin.

Eşin en başından beri anasıyla yaşıyordu zaten. Bu evlilikte yalnız bırakılan sensin. Neden en baştan "annem rahatsız, ona bir çare bulmama yardım et" demedi de seni katlanmakla boşanmak arasında tercih yapmaya zorladı?

Eğer zayıf düşeceksen hemen ailene git ve orada aç davanı.

Kesinlikle ve net bir dille çocuk olsa bile asla onun istediği gibi bir gelin olmayacağını belirt. Yine olsa yine boşanırımı ona iyice hissettir ki bir daha seni zorlamasın.
Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.

Ne güzel manipüle ediyor sizi. Yapmayın eşinizin yanında olmanız demek, ailesiyle aynı binada, koloni halinde yaşamanız demek farkında mısınız? Samimiyse sorunlarına çözüm bulsun sizi o sorunlara dahil etmesin.

Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Elbette karar sana ait ama psikolojisi bozuk iki insanla yaşamak zorunda değilsin. Sen taşınınca tedavi olmuş mu olacak? Bir anda normalleşecek mi bu hastalıklı halleri?

Bu aglamalara acıyıp taşınmayın sakın onun dışında evliliğiniz icin bence aile terapistine falan gidebilirsiniz iyi olur çünkü evet bu bağımlılık eşinizde madem farkında bu durumu kırması lazim . Kendi kafasinda oturtsa bişeyleri anne zaten alışır ama zihninde annemle olmalıyım psikolojisini atamıyor herhalde . O zaman sizinde psikolojiniz bozuk annemin psikolojisi bozuk ayağına başka bir kadinin hayatini cehenneme çeviremezler. Boşanın falan demem sizin bileceğiniz is ama sakın bu gözyaşlarına kanıp taşınayım demeyin herşey çok kötü olur mümkünse daha uzağa taşının hatta
Annesinin kendine bagimli oldugunu söyledi. Ama bence esim de annesine bagimli ve farkinda degil. Ben de arada kaldim kendime gelmeliyim .

bütün yorumları maalesef çok uzun olduğu için okuyamadım kusura bakmayın ama son durum nedir ? boşanıyoruz yazıyor güncelleme de ama bi kaç yorumda pişman olduğunu baristiginizi okudum nedir son durum

Günaydın.

Adam şimdi de farklı bir yöntemle seni yola getirmeye çalışıyor!
Nasıl kızdım ya!
Madem ana oğul hastalar gidip tedavi olsunlar.

Bağımlılığın çözümü daha çok yapışmak değildir.
Sigarayı bırakmak isteyene daha çok iç denmez,bıçak gibi keseceksin derler.

Neymiş üst kata taşınacakmışsınız ama çok ağlıyormuş,hastalarmış vs.
Hastalıktan kurtulmak isteyen çaba gösterir.
Bu adamın hala nesini seviyorsun,onu nasıl dinliyorsun,önemsiyorsun,aklım almıyor.

Neden üçüncü bir seçenek yok, oturun şuan ki evinizde. Sizi kaybetmek istemeyen adam şart koşmaz taşınmayı.

Nasıl karışıyor aklınız hayret birşey. Aynı binada asla özel alanınız olmayacak, eşiniz annesinin yanından sizin yanınıza gelmeyecek, sizin sinir sisteminiz alt üst olacak. Ve kesinlikle sizden gelinlik yapmanız beklenecek.

Bosanırsanda bosanmazaanda Allah yardımcın olsun. Ama böyle bir insanla cok zor. Annesinin psikolojisi bozukta senin ki degilmis. Sen ne olacaksın. Esim annesini sevsin saygı duysun hatta benden cok sevsin annedir. Ama anne de anneligini bilecek. Bu durumda esinin biraz akıllı davranması lazım ama maalesef 😑 onun önceliği her zaman sen olmalısın. Bunu göremiyorsan devam etmek zor olacak. Sana secenek sunması bile kabaca. Erkekler aglama olayını kullanırlar. Bizim gibi duygulanıp aglamaxlar

Zaten bazı şeyler cümlelerin içinde gizli . Neden evlenince annesini kaybetsin evlenen erkekler annelerini mi kaybediyor . Ikisi bambaşka şeyler denge kurmak çok mu zor uçunuz yapışık gibi birlikte mi olacaksınız
Bir tane kaynim var bayramdan bayrama geliyor ailesiyle gorusmuyor kizkardesleriyle gorusmuyor bir tek esim ve benle gorusuyorlar. Zaten bu hastaligi kaynim ve eltimle olan kavgalarinda ve kusmelerinde baslamis. Esim de kaynim gibi olur diye korkuyormus. Anlatirken şu an bana da cok sacma geldi oysa dinlerken cok duygulanmis aglamistim.

Bir tane kaynim var bayramdan bayrama geliyor ailesiyle gorusmuyor kizkardesleriyle gorusmuyor bir tek esim ve benle gorusuyorlar. Zaten bu hastaligi kaynim ve eltimle olan kavgalarinda ve kusmelerinde baslamis. Esim de kaynim gibi olur diye korkuyormus. Anlatirken şu an bana da cok sacma geldi oysa dinlerken cok duygulanmis aglamistim.
Kv o kadar hassas kadın olsa diğer evladı için her gün ağıt yakması lazımdı.
Aksine bir evladını kendisine kukla yapmış oynatıyor.

Kaynın niye böyle olmuş,hiç kimse sormuyor,merak etmiyor,kendisinde hata bulmuyor galiba. Kimbilir o geline neler ettiler de adam gerçek ailesine sahip çıkmış,kök ailesini silmiş.
Ya hadi onlar iyice bu hayata alışmışlar da sen nasıl normalleştirip oturuyorsun o evde aklım almıyor.

bir erkeğin ağlamasına asla aldanma, daha dünde mutlu evli adam rolünü yapıyordu, ya kimseye boşan demek asla içimden gelmiyor ama suyu bile sizden isteyen bir adam, yaptıkları ortada düzelir demek benim mantığıma sığmıyor

Annesinin kendine bagimli oldugunu söyledi. Ama bence esim de annesine bagimli ve farkinda degil. Ben de arada kaldim kendime gelmeliyim .

Gayet de farkında. Aylarca nasıl düzelmiş gibi davrandiysa şimdi de uzgunmus gibi davranıp bı şekilde sizi manipule etmeye calisiyo. Sizi kaybetmek istemese daha ilk çekip gittiğinizde umrunda olurdunuz, hala sizi arayıp horozlanmazdi. Ama ben bu hikayede en çok babaniza kızıyorum, evinize dönün diye elinden geleni yaptı sizi dinlemedi bile, düzelir nasılsa diye baktı. Kaybettiğiniz aylar var şimdi ortada, demek ki bı bildiğiniz varmış ki baba evine donmussunuz, şu yasadiklariniz bı müsebbibi de babanız

Back
X