• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Ahhahhahhahaaa arkadasimiz biraz:deli:
Tüm konulara ayni mesaji atmis,gebelik,dogum dert hepsine,aaaaay öleceğim gulmekten:KK70:
Fakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.
Sen bir de malum dine inanıyorsun değil mi ? Bu şeye inananları da hiç anlamam. Kul olarak dünyaya gelmişsin, hayatın boyu yasaklara uyacaksın ki sözde paradise a gireceksin. Bu eziyeti neden çocuk yapıp oma da yaşatıyorsunuz ki ?

Fakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.
Sen bir de malum dine inanıyorsun değil mi ? Bu şeye inananları da hiç anlamam. Kul olarak dünyaya gelmişsin, hayatın boyu yasaklara uyacaksın ki sözde paradise a gireceksin. Bu eziyeti neden çocuk yapıp oma da yaşatıyorsunuz ki ?

Sana ne milletin dininden inancindan ya. Sen kimsin ki benim dinimi inancimi sorgulayacaksin? Ona buna akil dagitmayi birak da once haddini bilmeyi ogren! Hadi onu ogrenemeyeceksin belli kapasiteni asabilir bunu anlarim. Sen hic saygi diye bir sey duydun mu?

Bazı kv ler sert kayaya çarptiklarini anlayınca geri vites yapıyor..siz kararlı ve net olmuşsunuz tebrik ederim hep böyle olur inşallah..

Bir süre sonra siz de giderseniz kv ye..mesafeli bir ilişkiniz olur diye düşünüyorum
Kendi hatalarimi da düşündükçe farkediyorum. Keşke kv ile ilk konusmalarimda daha net ve kesin bir dille konuşsaymişim . Ve mesafeyi en baştan iyi ayarlasaymişim. Eşimle de olan uslup hatalarimi farkettim ve onlari da düzelttim . Ben kendi davranislarima ve uslubuma dikkat edip şikayet etmeyi birakinca eşimde bu davranislari birakti.

:-):-)
Arkadasim kanallar karisti:D
Sen ne yasadin anlat,vaktim var seni dinlerim:KK51:
Annen baban seni dunyaya getirip ac mi birakti?
10 cocuk yapip eski püskülerle mi büyüttü:110:
Anlat,icinde bir yerde derin bir yara var,belli:KK51:

Sana ne milletin dininden inancindan ya. Sen kimsin ki benim dinimi inancimi sorgulayacaksin? Ona buna akil dagitmayi birak da once haddini bilmeyi ogren! Hadi onu ogrenemeyeceksin belli kapasiteni asabilir bunu anlarim. Sen hic saygi diye bir sey duydun mu?
Arkadaş,butun dogum,ikiz gebelik dert konularina 10 15 kez ayni mesajı atmış.
Bir yerde aci ve sancisi var,ben üzüldüm sahsen=/

Arkadaş,butun dogum,ikiz gebelik dert konularina 10 15 kez ayni mesajı atmış.
Bir yerde aci ve sancisi var,ben üzüldüm sahsen=/

Bir kuyruk acisi var belli de meseleyi dine getirince benim salterler de atti :) sinir oluyorum bu inanmayanlarin inananlari elestirmesine tahammulum yok. Biz kendikendimize inanip duamizi ediyoruz inanmayanlari hic yadirgamiyiruz ama bu forumda var boyle bir kac tane cok bilmis gecinip aslinda hic bir sey bilmeyen.

Bir kuyruk acisi var belli de meseleyi dine getirince benim salterler de atti :) sinir oluyorum bu inanmayanlarin inananlari elestirmesine tahammulum yok. Biz kendikendimize inanip duamizi ediyoruz inanmayanlari hic yadirgamiyiruz ama bu forumda var boyle bir kac tane cok bilmis gecinip aslinda hic bir sey bilmeyen.
Var evet,biktiriyorlar ustelik,fakat bu durum bir garip,bugün üye olmus,sayiklar gibi ayni seyleri tekrarliyor,ne yasadi kimbiliro_O

Ben kimseye hayat dersi vermiyorum. O çocuklardan birisi ciddi bir hastalığa yakalansa nasıl tedavi ettirecek ? Bu kadar kolay mı ya yeni bir birey dünyaya getiriyorsun.Bu dünyada fakirler ve alt kademe çocuk yapmasa bu düzen sürmez böyle, ama ısrarla anlamamazlıktan gelip kendiniz süründüğünüz gibi sürünecek başka bireyler oluşturuyorsunuz.
Nerden çikardiniz fakir oldugumu ve fakirlerin çocuk yapmasini engelleme hakkini kendinizde görmeniz ne kadar dogru ? Kendi dogrularinizi başkalarina dogru olarak kabullendirme çabasiyla inanca saldirarak bir yere varamazsiniz. Tavsiye etme özgürlügünüz insanlarin degerlerine inançlarina uzandiginda başkalarinin düsünme ve inanma özgürlugüne saldiridir bilin isterim.

Nerden çikardiniz fakir oldugumu ve fakirlerin çocuk yapmasini engelleme hakkini kendinizde görmeniz ne kadar dogru ? Kendi dogrularinizi başkalarina dogru olarak kabullendirme çabasiyla inanca saldirarak bir yere varamazsiniz. Tavsiye etme özgürlügünüz insanlarin degerlerine inançlarina uzandiginda başkalarinin düsünme ve inanma özgürlugüne saldiridir bilin isterim.
Sizinle ilgisi yok,yukarda yazdim bakabilirsiniz,sanirim arkadasin baska sorunlari var,hitabi size degil.

Sizinle ilgisi yok,yukarda yazdim bakabilirsiniz,sanirim arkadasin baska sorunlari var,hitabi size degil.
Konuyla alakasi olmadigini anlayip , açiklamasini istedigimi yazmistim zaten bana hitaben tekrar yazinca cevap verme geregi duydum. Herkesin ayri ayri derdi var elbette lakin kendi yaşadiklari yüzünden kimsenin inancini da hayatini da yargilamaya hakki yok .

Konuyla alakasi olmadigini anlayip , açiklamasini istedigimi yazmistim zaten bana hitaben tekrar yazinca cevap verme geregi duydum. Herkesin ayri ayri derdi var elbette lakin kendi yaşadiklari yüzünden kimsenin inancini da hayatini da yargilamaya hakki yok .
Bizi duymuyor ki,sayikliyor kendince.

Şimdi nasıl eşin ?
Ailesine mesafeli daha az gidiyor ve gidisi genelde sebepli oluyor. Ben de iki defa gittim kendiyle bu sürede. Ev içinde öncesine göre iyiyiz ev işlerinde yardim ediyor , konusmalarinda kibarlasti , sürekli elestirmeyi birakti. Tatil günlerinde anneme gidelim diye tutmuyor artik baska planlar yapiyor benimle paylasiyor , bazen de bana soruyor ne yapalim ya da nereye gidelim diye. Ciddi sekilde dönüş yapti davranislari ve söylemleri gayet iyiyiz maşallah.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama en son iyi demiştiniz neler oldu niye böyle oldunuz ?
Sorun ailesinin üst katina taşinmamizi istemeleri ile başladi. Kiracilari taşinmişti ev tadilati için her şey hazirlanmiş ve oraya taşinacakmişiz , ben ise bunu kayinvalideye gittigimiz bir gün ögrendim. Eşim ise sana söylemistim diyerek kendini savundu oysa bu konu nişanliyken ve evliligimizin ilk aylarinda konusulmus ben de ailem de kabul etmemistik.

Simdi ise emrivaki ile bana bildirildi. Kabul etmeyince de esim annesinde yasamaya eve gelmemeye basladi. En sonunda ya tasiniriz ya boşaniriz dedi ve konu babama intikal etti , babam da kabul etmeyip olmaz deyince esim de ayriliyoruz o zaman dedi ve boşanma karari alindi.

Sorun ailesinin üst katina taşinmamizi istemeleri ile başladi. Kiracilari taşinmişti ev tadilati için her şey hazirlanmiş ve oraya taşinacakmişiz , ben ise bunu kayinvalideye gittigimiz bir gün ögrendim. Eşim ise sana söylemistim diyerek kendini savundu oysa bu konu nişanliyken ve evliligimizin ilk aylarinda konusulmus ben de ailem de kabul etmemistik.

Simdi ise emrivaki ile bana bildirildi. Kabul etmeyince de esim annesinde yasamaya eve gelmemeye basladi. En sonunda ya tasiniriz ya boşaniriz dedi ve konu babama intikal etti , babam da kabul etmeyip olmaz deyince esim de ayriliyoruz o zaman dedi ve boşanma karari alindi.
Eşiniz olgunlaşmamış bir ergen kalsın anasıyla omur boyu . Bundan sonra umarım çok mutlu olursunuz. Yalniz kvye bravo yaptı istediğini. Hani istemiyordu yuvanızın dağılmasını hep yalan dolan

Back