- 30 Nisan 2018
- 255
- 160
- 53
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Sorma canımO ne ya kabus ailesi mi?
Evet canım daha neler nelerO ne ya kabus ailesi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canımO ne ya kabus ailesi mi?
Evet canım daha neler nelerO ne ya kabus ailesi mi?
Haklisiniz anne lafiyla hareket etmesi rahatsiz edici. Lakin eve alisinca kimsenin söylemesine gerek kalmadan sorumluluklarini yerine getirecegini düsünüyorum.Çok sevindim ama eşinizin de kurulu bebek gibi annesi gel deyince gelip git deyince gitmesi, annesi karınla ilgilen deyince karısıyla ilgilenmesi falan... Ay ne bilim ürkütücü, voodoo bebeği gibi
Insallah canim aminn .Umarım guzel olur canım çok sevındım
Tesekkurler :)KVye helal
Kv kocanızdan vicdanlı ve akıllı çıktı.Aramizdaki konusmadan bahsetmedi galiba esime emin degilim ama bahsetse tartisirdik diye düsunüyorum. Daha önce güzelce anlattim ciddiye almadi bu defa çok kizgindim. Ve görümcemin eşi de ayni benim esim gibi bosanma evresine girmislerdi onlarda hatta esi görümcemi yakin zamanda kv ye birakmisti ayrilacaklardi .
Kv ye bunu da söyledim oglunun damadindan ne farki var o da bana aynisini yapiyor. Kizina olunca şikayet ediyorsun insan karisiyla ilgilenmez mi diyorsun oglun yapinca oh oglum yapsin gelin el kizi dimi falan dedim. Önce kizmisti zaten bana tepki gösteriyirdu kizindan örnek verince haklisin demeye basladi.
Kv ile mesafeli olmak en iyisi şu an için . Önceki davranislardan dolayi güven vermiyor bana. Defalarca güzelce konustugum halde devam etti . Öfke patlamamla geri adim atti bir de kizi ayni seyi yasadigindan yakin zamanda sorun oldugundan empati yapti diye dusunuyorum. Eşim evine düzene alisana kadar kv ile mesafemi bu sekilde tutacagim.Tamam mesafe falan koyun da kvnin tutumun için de takdir edilmesi gerek. Hepten irtibati kesmeyin bence
Insallah iyi olur , kv öncesinde umursamadigi için kizginim hala.Kv kocanızdan vicdanlı ve akıllı çıktı.
Şaşırdım.
İnşallah daha iyiye gider.
Tesekkurler :)
Ben de şasirdim zaten . Önceki tavirlarini yazmistim biliyorsunuz. Geri adim atacagini düsünmemistim açikcasi . Ani öfke patlamam işe yaradi . Eşime söyler saniyordum söylememiş belli ki . Eşimle tartismayi beklerken tam bir dönüşüm yaşandi.Burda ilk kez akilli, yapici, yuva yikilmasin diye yol rodam yapan KV goruyorum Bir yasima daha girdim
Ilk soylediginde olayin ciddiyetini anlamamisdir belki. Ofke patlamasi ve kizinin ayni meseleden bosanma durumuna gelmesi kafasina dank etdirmisdir. Siz taniyorsunuz, daha iyi bilirsiniz tabi napicaginizi :)Kv ile mesafeli olmak en iyisi şu an için . Önceki davranislardan dolayi güven vermiyor bana. Defalarca güzelce konustugum halde devam etti . Öfke patlamamla geri adim atti bir de kizi ayni seyi yasadigindan yakin zamanda sorun oldugundan empati yapti diye dusunuyorum. Eşim evine düzene alisana kadar kv ile mesafemi bu sekilde tutacagim.
Eski haline dönmesini istemiyorum. Su an gayet iyi gidiyor. Kv hayatima tekrar sokup iliskime dahil olmasini istemiyorum. Eşim annesi ile koydugum mesafeye ve evine sorumluluklarini yerine getirmeye alissin , kv de alişsin. Ondan sonra gorusmeleri biraz arttiririm .Ilk soylediginde olayin ciddiyetini anlamamisdir belki. Ofke patlamasi ve kizinin ayni meseleden bosanma durumuna gelmesi kafasina dank etdirmisdir. Siz taniyorsunuz, daha iyi bilirsiniz tabi napicaginizi :)
Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadigimi belirteyim . Açiklar misiniz ?Ne işe yarıyor söyleyeyim, burayı okuyan, çocuk yapmamış kişilere uyarı bu. Sen zaten yapacağını yapmışsın, çocuklar ömrünün geri kalanını bu ülkeden kaçmaya çalışarak geçirecek ya da sürekli fakir halde yaşayacak karın tokluğuna çalışacak.
Diğer insanlar da bu hataya düşmesin. Çocuklar eşya değil. Bin kere düşünmek lazım yaparken.
Ben kimseye hayat dersi vermiyorum. O çocuklardan birisi ciddi bir hastalığa yakalansa nasıl tedavi ettirecek ? Bu kadar kolay mı ya yeni bir birey dünyaya getiriyorsun.Bu dünyada fakirler ve alt kademe çocuk yapmasa bu düzen sürmez böyle, ama ısrarla anlamamazlıktan gelip kendiniz süründüğünüz gibi sürünecek başka bireyler oluşturuyorsunuz.Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadigimi belirteyim . Açiklar misiniz ?
Ahhahhahhahaaa arkadasimiz birazYorumunuzdan hiçbir şey anlamadigimi belirteyim . Açiklar misiniz ?