Son durumu yazayım merak edenler için. Eşimle barıştık . Ilk hafta birlikte gecti daha sonra ailesine gitmeye devam etti . Tek çözülmeyen nokta ailesine gitmesi olarak kaldi. Evde herhangi bir sorun yaşamiyoruz. Buraya yazdigim davranislarinin hicbirini yapmiyor artik. Annemlere seni götürmeyecegim ama ben giderim demisti tamam demistim.
İlk haftadan sonra evliligimiz garip bir döngüye girdi . Eşim işe gidiyor eve geliyor ve en fazla bir saat durup annesine gidiyor . Gece 11 civari bazen de daha geç geliyor. Izinli oldugu günlerde sabah kalkiyor hazirlanip cikiyor annesine gidiyor ve aksam yine ayni saatte eve dönüyor. Kahvalti dahil evde hiç yemek yemiyor annesinde yiyor. Ilk haftadan sonra sadece bir defa kahvalti yapti bir defa da yemek yedi.
Baristiktiktan sonra annesine iki defa gittim ikisinde de hicbir sey yapmadim sadece oturdum esim tepki verecek mi diye bekledim ama tepki vermedi ister yardim et ister etme dedi .
Eşim artik iş dışındaki bütun vaktini annesinde geçiriyor. Nadiren aksam erken geliyor 9 gibi cay kahve iciyoruz film izliyor falan . Bazen ariyorum ne yapiyorsun diyorum annemle misafirlikteyiz diyor . Kısaca evi sadece uyumak için kullaniyor . Ben ise rahatım neden böyle oldugunu düşünmek istemiyorum . Düşünürsem rahatim kacacak biliyorum .