Eş kişisi beni aradi açmadim babami aramiş konusmuş. Babam konusup anlaşin incir çekirdegini doldurmayacak seyden ayrilma olmaz, zamanla duzelir yenisiniz vs suyuna git zorluk cikarma ve buna benzer seyler söyledi , seni ariyormus açmiyormuşsun konuş dedi. Ben de cevap vermedim sonra yine aradi açmadim , babami bir daha aradi.
Babam telefonu önüme uzatip konuş dedi konuşma bitene kadar da yanimdan ayrilmadi , ben sadece dinledim yorum yapmadim en son tamam deyip kapattim. Babam ne soyledi diye sordu . Söylediklerini yazayim , sen ayda bir gitsek raziyim demissin ayda bir uzun iki haftada bir gideriz ama davet olursa kardesim gelirse akrabalardan gelen olursa cagirirlarsa gideriz dedi ( bundan önce de ayniydi zaten kısaca aynı tas ayni hamam devam edecegim sen de razi ol demek istiyor ) .
Bir sene su anki evde yaşariz bir sene sonra annemlerin üstteki evine taşiniriz kabul mü dedi hayir dedim . Ben teklifimi yaptim otur düşün kararini söyle dedi tamam dedim kapattik.
Babama konuşmamizi anlattigimda ev meselesinde öyle saçma şey olmaz dedi , bir seneye kadar anlaşirsiniz zaten yenisiniz ondan bu sorunlar oluyor dedi. Gitme konusunda da sen ne zaman derse git zamanla kendi birakir vazgecer zaten zorluk cikarma tamam de anlasin dedi cevap vermedim o da sustu odadan çikti.