Anlamıyorum bu adamlar annelerine bu kadar bağımlı neden evlenip başkalarının hayatlarını mahfedip ipotek altına alıyorlar.
Evlenmek istemesi için olabilecek sebepler de anlattıklarınızla beraber anlamını yitirdi.
Aile olmak,sevdiği insanla baş başa olmak,paylaşmak,cinsellik?
Hadi çocuk sahibi olmak için yaptın cinsellik yok?
Tabi evlenirim eşimle hep beraber aile oluruz.Eşim de yardımcı olur annem daha az yorulur?
İnanin aklıma başka bisey gelmedi.Bir adamın bu derece anneye düşkün olmasını anlayamıyorum anlayabilen açıklasın nolur!
Aileme düşkünlüğüm tartışılmaz ama evliliğim bittikten sonra evimi, düzenimi ayırdım düzenli olarak ziyaretlerine giderim ama evimi kendi düzenimi özlerim bir süre sonra.Ya bu adamlar ne yiyip içiyor da yapıyor bu kafayı anlamıyorum!
Sizi hemen boşanmak istememeniz konusunda o kadar iyi anlıyorum ki.
Benim sebeplerim farklıydı ama düzelir düzelir derken 2 senem geçmişti.Boşa geçen 2 sene.
Ama vicdanen rahatım işte.Çabaladım olmadi diyebiliyorum.Evliliğinizin düzelmesi adına mücadelesi yoksa siz çok fazla beklemeyin derim zaman kıymetli..
Onun istediği olsun hadi. Ailesiyle daha içli dışlı olun. Bu defa daha fazlasını isteyecek. Ya beraber oturalım ya altli üstü olalım olmadi ya onlar gelsin ya biz gidelim her akşam beraber oturalım bu olacak.Yorgun musun, kafanı mi dinlemek istiyorsun,yalnız mı kalmak istiyorsun yok?
Hep fedakar olacaksın olmadığın an bir gün indir senden kötüsü olmaz yaptıkların çöp.
Yahu adam daha senen dolmamış evliliğinin tadını çıkarsana!
Kardeşim velhasılkelam tabir-i caizse iflah olmaz bir bebe bu.
Miadı dolmuş bir adamla miadının dolmasını beklediğin bir evlilik olarak devam edecek.
Bu süreçte tavsiyem kendini yıpratmaman kendin için biseyler yapman olur.Hazırla kendini.Hayatın bitmeyecek çünkü yeniden başlayacak.
Kolaylıklar diliyorum.