Eşimin gıcık takıntısı

Valla içime doğdu sizin anne hem el lezzeti olan hem hijyenik yemek yapan biri ... kısa açık kahve saçlı mı, okurken nedense aklıma böyle geldi kendisi, neyse.

Konuya gelince bence eşiniz bulmuş bunuyor el yapımı içli köfte yenmez mi yahu deli mi bu adam .... okurken bunaldım aşırı seçici sanırım ya da kocanız KV türevi çekilcek dert değil ben önüne konan yemeği yiyen erkekleri takdir ediyorum

Çok ayıp ediyor yani virüs var, işsizlik var binlerce insan darboğazdayken nimete burun kıvırmak ... bilemedim

Son düzenleme:
beğenmediği için mi sizin rzkınızı da yiyor ... Mümkanse önünden aln yemesne müsaade etmebun annenise de brşey demeyin gönlü kırılmasn kadnın

Tüm tespitlerin bire bir doğru :)) evde kayinvalidemle yaşıyorum sanki... Burun kivirmaz asla gerçekten hep şükreder ama eleştirir şöyle olsaydı daha güzeldi olurdu der. Ama sen böyle yapmışsın der, der de der...

Bir şey beğenilmese bile teşekkür edilir. Teşekkür ederim bir nezaket cümlesidir. Aman da çok beğendim harika olmuş demesine gerek yok. Anne bizi düşünüp yapmışsın eline sağlık demesi yeterli. Annem öyle yapsa gönderse, ister eşimin annesi ister benim olsun, berbat olmadıkça gayet de yerim ve çok hoşuma gider düşünülmüş olmak. Eşiniz maalesef nezaketten uzakmış.

Konu yemek olunca bir garip oluyor

İçli köfteyi böldü içine kendince birşeyler katıp yedi. Sanırım reyhan ekledi. O yüzden der ki beğenmedim, beğendiğim hale getirdim...
Eşin ailenle,annenle falan arası iyiymiş e yemeğe de teşekkür etmeyiversin, güler yüzlü, hürmetli olması yeterli. Belki annenin ‘damat bi teşekkür etmedi’ diye aklından bile geçirmemiştir. Eşinin bu yemek takıntısına kızdığın için bu konuyu kendine kendine büyütürsün gibi geldi

Otursun kendi yapsın o zaman yemekleri siz mutfağa el sürmeyin. Annenize birşey demeyin, laf arasında eşinizin de teşekkür ettiğini belirtin arada yeterli. Ben kocam için annemin yemeklerinde mahrum kalmazdım yerinizde olsam. Teşekkürü ayrı bir tören olarak beklemeyin, adam nankör,yokluk bilmiyor. Canım çekti valla biri yapsa da içli köfte yesem.sevmiyorum nankör insanları, siz de huzurunuzu bozmayın ısrarcı da olmayın, anne yemekleri gelince afiyetle tek başınıza yiyin.

Bu kadar boğazına düşkün olan eşiniz kaç kilo acaba?Merak ettim doğrusu.
Konuya gelecek olursak , yaptığı büyük terbiyesizlik.Beğenmediyse neden indirdi midesine içli köfteleri?İstemem yan cebime koy !
Bir de artık bu eve annenlerden yemek girmeyecek ne demek! Gerçekten çok sabırlısınız.

Altı üstü bir teşekkür edecek.
Güzel olmamış,güzel olmayan şeye teşekkür etmek iki yüzlülük olur mu dedi?
Ne insanlar var yahu!
Ben olsam kırıntısını dahi göstermem annemden gelenlerin. Kök yesin.

Sizi anlayabiliyorum benimde babam aynı,yer ama beğenmedim der. çok zor ama onu öyle kabul etmeye çalışın derim. annenize de herkese böyle yaptığını söyleyin, zamanla kabullenir. benim eşime çok tuhaf gelirdi kafasına takardı baban beğenmiyor hep eleştiriyor diye, yine söylüyor ama alıştı en azından üstünde durmuyor

Anneniz emek veriyor emegi icin bir tesekkur etse bari..
Bilmem ben kiyameti koparirdim tabi siz yapin demiyorum..annemin elinden zehir olsa grne yerdim.esimde yemezse ne yerse yesin hicte umrumda olmaz lafini bile ettirmezdim..
Kayinvalideyle aranizi bizmayin tabiki ama esinizin yaninda da kv yi ovmeyin ozelden kendisine tesekkur edin.esinizin yaninda etmeyin bence.farkindamisiniz bilmem ama esiniz kendini dev aynasinda goruyor..

bana hic konu sadece yemeklerle alakaliymis Gibi gelmedi. Bence sadece yemegi ortaya atip Ailene olan tavrini perdelemeye calisiyor. Ne demek onlardan bu eve yemek gelmeyecek demek? Hadi onu da gectim yiyip yiyip bi Tesekkur etmemek ne kadar anormal bi durum

Bu yasa gelmis ne deseniz yapmayan adamı nasıl değiştirebilirsiniz ki,siz ailenizle aranızı iyi tutun önemli olan o,geri kalanida esinizide kafanıza takmayın değişmez sadece aklıma gelen sizin aileniz yakın sık sık görüşüyorsunuz ona mı daraldi kıskandı tepkiyi böyle veriyor.

Okurken fenalık geçirdim. Üst üste aynı cümleleri okuyup ne demek istediğinizi çözmeye çalıştım bir kaç virgül kullansanız değerli gözlerim bu kadar yorulmazdı.

Eşinize gelince adam bildiğin obsesif. Kendi haline bırakın....

Ne demek annenin yaptığı yemek bu eve giremez böyle dediği Zaman haddini bildirmediniz mi ? Anlattığınız kadarıyla şımarık biri,annenizede o rejim yapıyormuş yemiyor falan diyebilirsiniz.Damada çeşit çeşit yemek yapılıyorda kıymet bileceğine eleştiriyor.Ne günlere kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…