Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yemek geldiğinde eşin teşekkür etmek için araması bi bana mı saçma geldi
Beğenmiyorsa ne diye yiyor o zaman, asıl iki yüzlülük bu diyemediniz mi?Mesele her seferinde teşekkür etmesi değil. Zaten şimdiye kadar daha bir kere teşekkür bile etmemiş olması. İlk defa açık açık tesekkur etmesini istedim. Bence bu da oldukça.normal. hep teşekkür etse de bu yemek için edesi gelmese neyse... Hiç teşekkür etmediği gibi bugün bütün içli kofteleri de yedi
Ayda üç bana da çok geldi. Ben kendi aileme bile ayda üç akşam gitmek istemem, ablam evli beş yıldır, o da ayda bir gelir bize yeter:) bu konuda adam hakli olabilir. Bir de sizin anne baba, sizin kardeş sizin yenge. Yani siz ortamda mutlusunuz ama eşinizi bayıyordur muhakkak.
Bu konuda adama hak verdim. Ama diğer konularda hak vermek imkansız
Eşinizin bu kıllığı,. Bu güzel takıntısı, bu aciksozlulugu, bu eleştiri asikligi...bana çok tanıdık geldi. Terazi burcu mu acaba,??
İçli köfteyi böldü içine kendince birşeyler katıp yedi. Sanırım reyhan ekledi. O yüzden der ki beğenmedim, beğendiğim hale getirdim...Beğenmiyorsa ne diye yiyor o zaman, asıl iki yüzlülük bu diyemediniz mi?
Niye almiyacaksinizki annenizin gönderdiklerini gelir yemekler ona vermeyin eşiniz teşekkür etmiyorsa siz edin o yeterli degili?ziyarete gitmek istemezse ailenizi sizi bıraksın işiniz bitince alsın şahsen böyle laf etse sen gelme derdim eşime