- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.732
Evet bu konuda haklı olabilirsiniz ama şöyle de birşey var istese anne ve babası alabilecekken maddi imkanları varken neden başkasından isteniyor.Bir tane cennet varmış o cennete sadece çocuk sevindiren kişiler girecekmis, eşinizin elinden o cenneti almak için uğraşıyorsunuz.Esinin yaptığı kendi asaletini gösterir maşaallah ,gorumcenin yaptigida kendi kişiliğini boşver hiç karışma bence
Konu sahibi değilim ama konu sahibiyle aynı durumlari yaşıyorum bizde tabi küçük yeğenler bişey istemiyor. Koca koca insanlar istiyor.
Simdi gelelim çocuk sevindirmeye. Konu sahibinin eşi ihtiyacı olan çocukları sevindirebilirken ki ihtiyacı olan bir çocuğun ihtiyacı olmayan çocuk yanindaki sevinci daha samimi daha hayırlı bir iş olmaz mı sizce.
Ben mesela olmasını çok istediğim hayallerimle ilgili dualar ederken gerçek olursa 5 veya 10 çocuk giydircem önümüzdeki bayramda diyorum dualarım kabul olunca da hemen durumları kötü çocukları bulup baştan aşağı giydiriyorum. Ve eşimin bir sürü burs verdiği öğrencileri var.
Bu bayramda 6-7 kurban sadece ihtiyacı olan ailelere gidecek.
4 yaşındaki kızıma büyük mutfak aldım arkadaşımın kızı var 4 yaşında bir araya getiririz birlikte oyunlar oynasınlar diye. Ama rahatsızlığımdan dolayı bir türlü görüşemedik arkadaşımın maddi durumu iyi değil kızıyla bize gelince eminim ki kızı banada al o mutfaktan diye ağlayacak arkadaşımın imkanı yok. Ve ben bu yüzden o kız çocuğu içinde mutfak siparişi vericem. Çünkü 6 bin küsur tl onlar için büyük para. Ama benim için değil ve çocuğun boynu bükük kalmasını asla istemiyorum. Siparişin gelme süreci 1 ayı buluyor o sürede de evime davet etmicem ki o çocuk görmesin. Annesi mahcup olmasın.
Durumu iyi olan başka arkadaşım var onun kızı benim kızımla yaşıt mesela o çocuk görse ağlasa almam çünkü onun babasının durumu bizimkinden kat kat daha iyi. Alabilirler.
Konudaki eş kişisi yine yeğenlerine harçlık verebilir tabiki ama bunu içinden ne zaman isterse ozaman vermesi kadar güzel bişey olamaz. Adam hayir diyemiyor.
Ve özel sipariş istemeleri hemde marka şeyler istemeleri hoş bir durum değil.