- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Evet memeler sütler bebeklerin hakkı ama özellikle bu devirde bu kadar sapık pislik mahluk varken o memeyi açıp süt vermek iyi cesaret. Biz iyi niyetli olalım ama maalesef ona bile hallenen şerefsiz çok maalesef.
Gerçekten etrafında sinili bebek gormeyen anlamiyor. Sadece anne mudahale edebilecegi yerde mudahale etmeli. Her sey bebegin iradesine tabi ki bitakilmaz ama bazen bebekler gercekten zaptedilemez hale geliyorlar. Bunda ne anne babanin bir hatasi oluyor ne de bir bakisla halloluyor.Anne olmayinca demekki...
Anlattiklarinizda abartilacak hicbisey yok kusura bakmayin.1 yasinda cocuktan bahsediyosunuz.oyle ogretirim hayir derimle olmuyor o isler..
Ilk cocugu uslu herlaftan anlayan bir yakinimda boyle buyuk buyuk konusyordu sonra ikincisi olunca zaptedemez oldu.
Asiri hareketli olan bebegi engellediginiz zamanda onu oyuna donusturup daha cok yapmaya basliyorlar.belki annesi o yuzden o sira ustune gitmemeye calisiyordur.
Emzirme olayi disinda buyutulecek birsey yok - kaldiki o da kadinin kendi sorunu.madem o rahatsiz olmuyor sizin olmaniz gereksiz.esiniz o tarafa bakmazsa sorun olmaz.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de evimde kedim vardı ödüm patlardı çocuklu misafir gelecek diye. Çünkü bazı çocuklar hayvan sevgisi bilmedikleri için kuyruğunu çekmeye çalışıyor, tekme atıyor yada kucağına alıp taşımaya kalkıyor. Annesine de normal geldiği ve nasıl olsa oyalanacak bişey buldu diye hoşuna gidiyor ama ben hep peşinde gezmekten misafirlerimle ilgilenemiyorum, bunu da evinde hayvan beslemeyen anlayamaz. Diğer bahsettiğin konularda da sana hak verdim ben de sinir olurdum hele havlu ve banyo ıslatma konusu en sinir olanı. Ayrıca çocuğum yokken ben de her çocuk bir dönem vurur, ısırır ve saç çeker sanıyordum ama öyle değilmiş çocuğum olunca ve etrafımda çocuklu insanlar çoğalınca anladım belki daha büyük olsaydı olabilir derdim ama daha bir yaşında yaşındaymış çocuklar neyi görüyorsa onu yapıyorlar hepsinden kötüsü de daha 1 yaşındaki çocuğun çikolata ile tanışmış olması
Bebek emzirmenin verdigi bir rahatsiz edici mesaj yok.rahatsiz oluyorsalar problem onlarda.emzirmenin verdigi cinsel bi mesajda yok,aliyorlarsa sapik miyim diye durup bi düşünsünlerEvet memeler sütler bebeklerin hakkı ama özellikle bu devirde bu kadar sapık pislik mahluk varken o memeyi açıp süt vermek iyi cesaret. Biz iyi niyetli olalım ama maalesef ona bile hallenen şerefsiz çok maalesef.
Emziren bir anne gogusunu İSTEDİGİ yerde acabilir ve emzirebilir, bunun gunahi bile yok,sorgulamak bize de dusmezArkadaşının eşi kocamın yanında bebeğini emziremez. Bu ne genişlik? Bir de kapalı diyorsunuz ki zorla kapanmış sanki kadın. Canı istiyor açılıyor canı istiyor kapanıyor.
O bebeğin arabası neden yok? Kadın kucağında gezdiriyor. Adam da ayrı öküz. Kadın babasının evinden mi getirmiş bebeği de sen doğurdun diye naz yapıyor taşımaya?
Bu insanları bir daha evinize sokmayın. Misafirlik adabı da mahremiyet duyguları da yok belli ki.
Arkadaşının eşi kocamın yanında bebeğini emziremez. Bu ne genişlik? Bir de kapalı diyorsunuz ki zorla kapanmış sanki kadın. Canı istiyor açılıyor canı istiyor kapanıyor.
O bebeğin arabası neden yok? Kadın kucağında gezdiriyor. Adam da ayrı öküz. Kadın babasının evinden mi getirmiş bebeği de sen doğurdun diye naz yapıyor taşımaya?
Bu insanları bir daha evinize sokmayın. Misafirlik adabı da mahremiyet duyguları da yok belli ki.
Özelden gerçekte kim olduğunuzu yazar mısınız?
milyonda milyarda bir ihtimal olsada olaki tanıdık falan çıkarız, bırakın bir daha evinize adım atmayı sizinle aynı gezegende dahi bulunmak istemiyorum... Bu ne misafirperverliktir be
Ayrıca bizzat bir hayvansever olarak hayvan dostlarımıza sevgide bu derece aşırı uçlarda gezmeyide hiç sağlıklı bulmuyorum. 1 yaşında çocuk yahu! Bir yaşındaki bir çocuk ne yapıpta, nasıl bir korkunç görüntüye bürünüp "oğlunuz" köpeği korkutabilirki??
Oğlu korkudan havluyormuş muş muş da... bu ne demek yahu!
Sadece kadının senin eşinin önünde açılıp çocuğu emzirmesi konusunda haklısın.
Siz evde köpek beslemeyi pislik barındırmakla eş değer tutuyorsunuz sanırım? Yorumunuz inanılmaz çirkin. Benim köpeğimin açıları ve parazitleri tamdır. Tüyleri kısa ve sık sık dışarı çıkan bir hayvam değildir. Ve çıktığı zamanda banyosunu yaptırırım. Lütfen bir daha bu konu hakkında yorum yapmayın!Evde köpek var. Hanım efendi 1 yaşında yeni adım atmaya başlayan bebeğin dışarıda giydiği ayakkabı ile evde dolaşmasını dert etmiş. Evde de buygun arada köpek var. Çok komik gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?