• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçektende yıpratıcı bir durumun içindesiniz. Bunu kendinize; bana ne yararı var şimdi bunu düşünmenin?" Diye telkinde bulunarak, o düşünceden sıyrılıp, anda kalmayı başarırsanız kurtulabilirsiniz.

Bir çok arkadaş cinsel özgürlük falan demişler ama,. Kimse kusura bakmasın; burası Türkiye. Burda ataerkil bir Zihniyetin sözü geçer. Çıkın bakın sokaklara, erkek baskın bir toplum. Çok çok az, seküler bir kesim hariç, burda erkek imparatorluğu hüküm sürer. Ben birçokları gibi polyannacilik yapamayacağım.

Ortamlarda (yollu!) Diye bahsedilen, kullanıp atılacak bir eşya gibi görülen "özgür! Kadın"kardan bahsederler. Hatta kullandıkları! Kadınları, goygoy malzemesi yaparlar. Saygı duymazlar. Bakın kızlık zarı dikim sayfalarına. Sizin taktiginiz o pembe gözlüklerden çok farklı renkler göreceksiniz. Kızcağız kendisi yanlışlıkla bozduğu zarı için, krizin babasını yasiyor bı konuda.

Ha ben şu iki yüzlüğe de tahammül edemiyorum, erkeğe serbest kıza günah. Çüş çüş çüş.

Yani yozlaşmanın zirvesini yaşıyoruz bu konularda toplum olarak. Bakın bu konu bile, bu rezilliği belgeler nitelikte.

Neyse öfkelendim akşam akşam. Kendimi tam ifade edemedim diye düşünüyorum

Kadın sevişmiş ama. Fotoğraf da çektirmiş. Mutlu bir ilişki olamaz o yüzden.

Adam gönlünü eğlerken kadın her gece "peki biz şimdi neyiz, beni almayacak mısın ühüğğğ" diye ağlamıştır.
Sonra adam terk etmiştir kadını.
Kadının "öf bunun ailesi hiç bana göre değilmiş, benim aileme hiç benzemiyorlar. hiç uğraşamam" deyip ayrılmış olması imkansız.
Ya da normal iki yetişkin olarak artık anlaşamıyoruz, ayrılalım deyip ayrılmış olamazlar.
Kadın terk edilince de yeşilçam filmlerindeki gibi gidip en yakın pavyona kaydını yaptırmıştır büyük ihtimalle.
Bu işler hep böyledir. Araştırmanı öneririm.
Araştırdım hak verdim karşim. Ben zaten erkek savunucusu bir insan olduğum için düşünememiş olabilirim. Şimdi pavyonları dolaşıp kadını bulmaya çalışıcam, cuma akşamı kesin bulurum 🙄

Araştırdım hak verdim karşim. Ben zaten erkek savunucusu bir insan olduğum için düşünememiş olabilirim. Şimdi pavyonları dolaşıp kadını bulmaya çalışıcam, cuma akşamı kesin bulurum 🙄
ben de elimde not defteriyle katılabilir miyim, burada değil, burda da değil diye listemizin üstünü çizerim

Kadının kadına ettiğini kimse etmiyor,gönül eğlendirmiş ne demek. Saçmalık. Gönül eğlendiriyorlarsa bile gelip böyle gözü açılmamış tiplerle evlenip dışarda ağız ayırmaya devam ediyorlar malesef. O yüzden keşke sizde gönül eğlendirseydiniz de gönül eğlendirdiginiz biri ile evlenseydiniz. Söylenen tabir çok ayıp

Herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor sonuçta. Benim eşimin de ilk sevgilisi ben değilim, benim de o değil. Siz sadece yaşananların fotoğrafını görmüşsünüz, keşke görmeseymişsiniz ama bu sizin eksikliğiniz onun fazlalığı, veya onun eksikliği sizin fazlalığınız falan değil. Geçmiş gitmiş.

Gerçektende yıpratıcı bir durumun içindesiniz. Bunu kendinize; bana ne yararı var şimdi bunu düşünmenin?" Diye telkinde bulunarak, o düşünceden sıyrılıp, anda kalmayı başarırsanız kurtulabilirsiniz.

Bir çok arkadaş cinsel özgürlük falan demişler ama,. Kimse kusura bakmasın; burası Türkiye. Burda ataerkil bir Zihniyetin sözü geçer. Çıkın bakın sokaklara, erkek baskın bir toplum. Çok çok az, seküler bir kesim hariç, burda erkek imparatorluğu hüküm sürer. Ben birçokları gibi polyannacilik yapamayacağım.

Ortamlarda (yollu!) Diye bahsedilen, kullanıp atılacak bir eşya gibi görülen "özgür! Kadın"kardan bahsederler. Hatta kullandıkları! Kadınları, goygoy malzemesi yaparlar. Saygı duymazlar. Bakın kızlık zarı dikim sayfalarına. Sizin taktiginiz o pembe gözlüklerden çok farklı renkler göreceksiniz. Kızcağız kendisi yanlışlıkla bozduğu zarı için, krizin babasını yasiyor bı konuda.

Ha ben şu iki yüzlüğe de tahammül edemiyorum, erkeğe serbest kıza günah. Çüş çüş çüş.

Yani yozlaşmanın zirvesini yaşıyoruz bu konularda toplum olarak. Bakın bu konu bile, bu rezilliği belgeler nitelikte.

O kadın da onu kullanmış oluyor o zaman. Saçma buluyorum ben kullanmak tabirini. Herşey karşılıklı. O özgür kadınlar ameliyat vs uğraşmıyor bu arada. O kesim gizli saklı birşeyler yaşayanlar yada kendi iradesi ile değilde diğerinin iradesi ile birseyler yaşayıp sonra pişman oluyorlar çünkü dediğiniz gibi bizim salak erkekler kendi herşeyi yaşayıp hiçbirşey yaşamamış kadın arar. Ama ettiklerini bulurlar kandırılırlar. He bakir erkekleri tenzih ederim de. Diğeri için kadının cinsel hayatı olması geçmişte onun için korkulu bir rüyadır.
Kendi egomanyasına göre gözünü onda açmalı ki eleştirmesin ya da ondan uzaklaşmasın hiç. İçten içe kıskanır da geçmiş kıskançlığı ile.
Böyle bir düzen var inkar edilemez ama yavaş yavaş çözünüyor. Bölgeye göre değişiklik gösterir elbette ülkemizde sınıfsal farklar var bana göre.

Fotoğraf konusunda eşinize kızmayın çünkü uzun süren ilişkilerde illa bir yerlerde fotoğraf kalıyor. Ben de yaşıyorum bunu. Kadını beğenmişsiniz sanırım o yüzden takıntı etmişsiniz. Geçmesi için dikkatinizi başka yerlere vermeniz lazım. Kendini onunla karşılaştırma herkesin geçtiği yollar, önüne çıkan taşlar farklı.

Hangi erkek imparatorluğu bu acaba siz nerde yaşıyorsunuz ? Caresizliginize üzüldüm

Burdan bin tane tahmin yürütebiliriz ama sizin zaten çoktaan sezmiş olmanız gerekirdi. Eşinizin hal hareketlerinden, o kadını anlatma tarzından ve size karşı davranışlarından hala aklında o kadın var mı, o kadını çok mu sevmiş yoksa asıl aşık olduğu kişi siz mi olmuşsunuz bunları zaten anlamanız lazım.

Çok genç yaşta evlenmişsiniz ve bence ilişkiler konusunda tecrübesiz olduğunuz için mantıklı analiz yapamıyorsunuz. Eşiniz sizin bu yüzden psikolojinizin bozulduğunun farkında mı? Her gün o kadını stalkladığınızı falan fark etti mi mesela ne diyor tüm bunlar hakkında? Eğer fark ettiyse eşiniz kendinizi çok ezik bir duruma sokmuşsunuz geçmiş olsun.

Şu "kadınla gönlünü eğlendirmiş" diyenlerin boşuna bakmayın tapusu nende diyen tiplerden ne farkı var? Hiç sevilmemişsiniz yazık. Bazen çok seversin, paylaşımlarınız çok olur, fakat bir şeyi olduramazsınız ve ayrılırsınız. Bundan doğal ne var?!

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz ? Burada kadına laf eden insanlar sorsan çok dine düşkündür . Tanımadığı bir kadının namusuna laf atıp arkasından yollu , kullanılmış gibi laflar kullanırlar. Zan ederken de korkuları yok . Yaratıci bile bana insan hakkıyla gelmeyin ben affedemem demiş . O kadar büyük günah ama hiç korkmadan rahatça konuşuyorlar. Erkek imparatorluğuymus yine dinde aynı emir erkeklere de gelmiş gözlerini haramdan sakınmalari ve iffetlerini korumaları. Bu nokta niyeyse hiç umurlarında olmaz . Herkesin aynaya bakmasi lazım bu toplumda

Aşagılık kompleksi derler ya o duruma düşmüşsünüz. Kendinize odaklanın kaldığınız yerden eğitime devam etmek istiyormuşsunuz ne güzel. Evde ahlanıp vahlanmak yerine potansiyelinizi açığa çıkarmaya çalışın.
Eşiniz mevcut durumda sizi aldatmadığına göre geçmişine takılıp kalmayın. O zaman daha iyi hissedersiniz.

Konu sahibine ısrarla seninle mantık evliliği yapmış diye tutturmanızın amacı me acaba hanımlar? Bir arkadaş öteki kadınla eğlendiğinden çok emin siz de adamın konu sahibini sevmediğinden çok eminsiniz.

Üstelik konu sahibi öteki kadına kötü bir şey de dememiş. Aksine kendi hayat şartları kısıtlı olduğu için ona özenmiş.

Konu sahibi herkesin hayattaki imtihanı farklı. Seninki de bu hayat şartlarında büyümekmiş. Okumanı destekleyen bir eşin var. Geçmişi boşver yaşayamadıklarına değil bundan sonra yaşayacaklarına bak. Eşinin seni sevmediğini falan da düşünmüyorum ben. İnsana sevmediğinin su içmesi bile batar derler. Uyumlu mutlu bir evliliğiniz varsa gerisi faso fiso
Oh ya helal olsun ❤️ size katılıyorum

Şu "kadınla gönlünü eğlendirmiş" diyenlerin boşuna bakmayın tapusu nende diyen tiplerden ne farkı var? Hiç sevilmemişsiniz yazık. Bazen çok seversin, paylaşımlarınız çok olur, fakat bir şeyi olduramazsınız ve ayrılırsınız. Bundan doğal ne var?!

Evlilik ile taçlanmazsa olmaz ee o zaman kimse kavuşamadığın sevdadır martavalları okumasın takılmışlar sadece efenim. 🤣

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
Telefonda, bilgisayarda fotoğraf kalabilir unutmuştur asla bilerek saklamış olamaz zaten öyle olsa bulamazdınız. O kısımda kalmayın ama kadını takip etmek hayatını merak etmek o tamamen inanın boşluktan. Yani aktif olarak işe gitseniz meşgul olsanız hayatın akışında belli bir düzen, mecburiyet olsa inan ki aklınıza asla gelmez. Evde boşluktan insan bir şeye takılı kalıyor. Mutlaka ama mutlaka günlük plan yapın dolu dolu ve ona uyun yani hedefiniz amacınız olsun. Sınava hazırlık, kitap okuma, çıkıp yürüyüş yapma yada başka şeyler şartlara göre yada evden çalışma olur. Zihninizi doldurun

Kotu hissetmeyin sizi sevmiş evlenmiş diyemeyecegim. Hayatini yaşamiş, aşik olmuş ama mantik?!? Evliligini de sizinle yapmiş gorunuyor buradan.
Ama zaten boşanmayacaksiniz, bu konuyu burada kapatmasaniz size zarar.
Ne alaka? Yatınca, çıplak foto olunca aşık olduğunu mu gösterir? Resmen kadının aklına 'beni sevmedi onu sevdi' düşüncesini yüklüyorsunuz. Herkesin geçmişi var aşık bile olsa nice güzel evlilikler var ki geçmişteki aşkların adı bile hatırlanmaz. Yaşanan herşey kendi zamanında ve o yaşta güzel olabilir.

Size katilmiyorum gonul eglendirme dedigimiz şeyde bi erko yalniz ve gerzekse bayaaa uzun surebilir o yalnizligi dinsin diye 😀 neticede ihtiyac karsilaniyordur...
Allah aşkına Erko ne ya, millet nasıl sacmalayacagini gerçekten şaşırdı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back