- 9 Ağustos 2021
- 15.360
- 52.567
- 548
- Konu Sahibi gecmisemazidiyemiyorum
Konu sahibi sinirimi bozan çok yorum oldu size cevap veremedim . Size söylemek istediğim şu ki siz gerçekten çok doğru bakış açısına sahip bir kadınsiniz. Konuda diğer kadını kotulememişsiniz. Analizi de doğru yapmışsiniz . Evet ailenizden dolayı çok gençken evlenmişsiniz . Belli ki doğru insan da değil şimdi mutsuzsunuz. Bakın asla pes etmeyin . Benim annem ben lisedeyken okul bitirdi üniversite okudu. Şimdi bir eğitimci olarak çalışıyor . Sizin hele yaşınız çok genç . Belki atanacaksiniz . Kadına takmanizin sebebi sadece esiniz değil belki de içinizde kalanlar.
İnanıyorum ki içinizde kalanlari yasabilecek güce de sahipsiniz. Ekonomik özgürlüğünüzu elinize alın en kısa zamanda . Bir takintidan kurtulmanın en iyi yolu da bence meşgul olmaktır. Ev çocuk falan demeyin bedensel yorgunluktan bahsetmiyorum zihninizin yorulması lazım . Kendinizi geliştirin . Bence en kısa sürede ingilizce ogrenin. Kaynak sınırsız internette. Hiç yapmadığınız şeyler yaparak beyninizi şaşırtın
İnanıyorum ki içinizde kalanlari yasabilecek güce de sahipsiniz. Ekonomik özgürlüğünüzu elinize alın en kısa zamanda . Bir takintidan kurtulmanın en iyi yolu da bence meşgul olmaktır. Ev çocuk falan demeyin bedensel yorgunluktan bahsetmiyorum zihninizin yorulması lazım . Kendinizi geliştirin . Bence en kısa sürede ingilizce ogrenin. Kaynak sınırsız internette. Hiç yapmadığınız şeyler yaparak beyninizi şaşırtın