• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi sinirimi bozan çok yorum oldu size cevap veremedim . Size söylemek istediğim şu ki siz gerçekten çok doğru bakış açısına sahip bir kadınsiniz. Konuda diğer kadını kotulememişsiniz. Analizi de doğru yapmışsiniz . Evet ailenizden dolayı çok gençken evlenmişsiniz . Belli ki doğru insan da değil şimdi mutsuzsunuz. Bakın asla pes etmeyin . Benim annem ben lisedeyken okul bitirdi üniversite okudu. Şimdi bir eğitimci olarak çalışıyor . Sizin hele yaşınız çok genç . Belki atanacaksiniz . Kadına takmanizin sebebi sadece esiniz değil belki de içinizde kalanlar.
İnanıyorum ki içinizde kalanlari yasabilecek güce de sahipsiniz. Ekonomik özgürlüğünüzu elinize alın en kısa zamanda . Bir takintidan kurtulmanın en iyi yolu da bence meşgul olmaktır. Ev çocuk falan demeyin bedensel yorgunluktan bahsetmiyorum zihninizin yorulması lazım . Kendinizi geliştirin . Bence en kısa sürede ingilizce ogrenin. Kaynak sınırsız internette. Hiç yapmadığınız şeyler yaparak beyninizi şaşırtın

Konu sahibi evliliği kaciş olarak görmüş malesef ama onu suclayamiyorum çünkü bazı aileler var ki insana başka çikiş kapısı bırakmıyor Ailesi burnunu kapıdan çıkarmasına izin vermiyormuş.Bende bekar olmasını dilerdim ama malesef evlenmiş artık keşke bebek yapmasaydi
Bari okusunda en azından üni hayatı yaşayamasada birrsey olduğu zaman bosanabilsin herşye karşi meslek edinsin daha fazla geç kalmadan zararın neresinden donulurse kardır malesef evli biri öyle özgür olamıyor doya doya yapamıyor hicbirseyi ama yapacak bişey yok gibi.
Konu sahibi suçlu ne diye zırt diye evleniyor o yaşta okusun üniversiteye gitsin aileden kaçacak diye başka bir adama bağlı olmak tekrar ah ah. Evlenince hayat mayat yaşanmıyor hikaye bunlar. Üniversite hayatı yaşamak bambaşka. Gençlik ateşiyle.
Evli iken muhabbetin bile değişiyor arkadaşlarınla. Sorumlulukların bir sürü. Hiç fark yok demesinler gayet var.
Ailesi okutmadı ise birçok kuruluş yardım ediyor devlet bile sanırım. Okumak isteyen okur birşekilde yarı zaman çalışarak da.

Eski sevgililer unutuluyor. İnsan şu an birlikte olduğu insanla bir yaşam yaşıyor. Bunu yapmayan biri takıntılidir zaten. Eşinizle bir sorununuz yoksa hiç takmayın. Bence de yaşamınızda biraz eksik hissediyorsunuz belki de gecmisinizden dolayı öfkelisiniz aileniz cok hatalı. Ama zaten disardan okulu bitirmissiniz ne çok şey başarmışsınız. Bir başkası da size bakıp imrenir evlenmiş çocuk yapmış ama azmetmis okumuş üstelik genç önünde daha kocaman bir ömür var diye. Yani kim neye imrenir orası belli olmaz. Siz de bırakın eski sevgiliyi filan. Sakın daha kurcalamayin. Kendi hayatınıza bakın kendi güzel taraflarınızi fark edin. Kimbilir o kadın şimdi ne yapıyor çocuklu çoluklu mu nerede. Sorsanız birçok şeyi unutmuştur ikisi de. Geçmiş geçmişte kalmış.

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
Takıntılı bir insansınız.hayati kendi kendinize zehir ediyorsunuz.ne gerek var geçmişi kurcalamanin

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?

Aldatılma sonrası travması gibi acaba fotoğraf ları ilk gördüğünüzde eski ilişkisi olduğunu bilmiyordunuzda aldatıldığınızı mı düşündünüz? Yada eşinizin içinde kadına karşı hala bir his olduğundan fotoğrafları sakladığınımı düşündünüz?
Pskolojik tedavi de ilaçlı ilaçsız tedavi aldım diye pes etmeyin farklı terapistleri deneyin.

Konu sahibi evliliği kaciş olarak görmüş malesef ama onu suclayamiyorum çünkü bazı aileler var ki insana başka çikiş kapısı bırakmıyor Ailesi burnunu kapıdan çıkarmasına izin vermiyormuş.Bende bekar olmasını dilerdim ama malesef evlenmiş artık keşke bebek yapmasaydi
Bari okusunda en azından üni hayatı yaşayamasada birrsey olduğu zaman bosanabilsin herşye karşi meslek edinsin daha fazla geç kalmadan zararın neresinden donulurse kardır malesef evli biri öyle özgür olamıyor doya doya yapamıyor hicbirseyi ama yapacak bişey yok gibi.

Doğru söze nedir🙏 herkesin hayatı farklı yargılamam zaten eğitime devam etmeye çalışıyor tebrik ediyorum.

Nasıl kapatacağım silemiyorum beynimden fotoğrafları
Ay çok zor ya bende hiç şahit olmak istemezdim hatta ben de galiba ayrılık düşünürdüm.. seytani düşünce olacak ama bence o fotolar hiç silinmedi arda hatıra tazelemek için oradalar .. Bi arkadaşım da eşinin eski sevgilisi ile bu tarz fotolarını gördü hatta adam zeki ya silinmiş dosya diye kaydetmiş klasörü.. sadece bu sebepten değildi ama 2 yıl evli kalıp ayrıldılar.. Adamın hiç saygısı yoktu zaten kıza ve bence yara bandı ilişkisi yaptı arkadaşımı..size tavırları nasıl sevgi varsa unutmayı deneyin ama ite kaka gidiyorsanız muhtemelen aklında hala bi yerlerde mazisi var

özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.
Ya. Adam günün birinde takıntıya bağlayıp kadının eşine ailesine falan atsa ne kadar zor bir durum olur ya da karısı manyak çıksa atsa falan .. o yüzden ilişki uzmanları da evli bile olsanız kayda aldırmayın kendinizi diyor ben kocamla bile nude çekim yapmıyorum ya fantezi ayağına.. ne bileyim hem tedbir hem daha saygın geliyor bize

Gerçektende yıpratıcı bir durumun içindesiniz. Bunu kendinize; bana ne yararı var şimdi bunu düşünmenin?" Diye telkinde bulunarak, o düşünceden sıyrılıp, anda kalmayı başarırsanız kurtulabilirsiniz.

Bir çok arkadaş cinsel özgürlük falan demişler ama,. Kimse kusura bakmasın; burası Türkiye. Burda ataerkil bir Zihniyetin sözü geçer. Çıkın bakın sokaklara, erkek baskın bir toplum. Çok çok az, seküler bir kesim hariç, burda erkek imparatorluğu hüküm sürer. Ben birçokları gibi polyannacilik yapamayacağım.

Ortamlarda (yollu!) Diye bahsedilen, kullanıp atılacak bir eşya gibi görülen "özgür! Kadın"kardan bahsederler. Hatta kullandıkları! Kadınları, goygoy malzemesi yaparlar. Saygı duymazlar. Bakın kızlık zarı dikim sayfalarına. Sizin taktiginiz o pembe gözlüklerden çok farklı renkler göreceksiniz. Kızcağız kendisi yanlışlıkla bozduğu zarı için, krizin babasını yasiyor bı konuda.

Ha ben şu iki yüzlüğe de tahammül edemiyorum, erkeğe serbest kıza günah. Çüş çüş çüş.

Yani yozlaşmanın zirvesini yaşıyoruz bu konularda toplum olarak. Bakın bu konu bile, bu rezilliği belgeler nitelikte.

Neyse öfkelendim akşam akşam. Kendimi tam ifade edemedim diye düşünüyorum
Ben eski kafalıyım ama yazdiklariniza katılmıyorum...zaman değişiyor; kadınlar hayata daha çok karıştıkça, kendi paralarını kazandıkça erkekler gibi farklı insanlarla ilişkiler yaşıyor, kendini tek bir erkeğe mecbur hissetmiyor. Bence olması gereken de bu.
Erkekler istedikleri kadar kadınları yaftalayarak kendilerini tatmin etmeye çalışsınlar, kimin umrunda ki? Şahsen ben bu tarz söylemleri takmıyorum. Takmayan cok büyük bir kesim var, bakış açınızı değiştirince algılarınızda değişecek.

Hangi erkek imparatorluğu bu acaba siz nerde yaşıyorsunuz ? Caresizliginize üzüldüm
Bende sizin ülkemizden habersiz oluşunuza şaşırdım.

Sınırlı bir seküler kesim dışında söylediklerim ülkenin ikiyüzlü gerçekliği maalesef. Bende hayran değilim bu bozuk düzene....

Yani İzmir il sınırlarından dışarı çıkmamış bir kişi yazabilir anca bu yorumu.

Ben, İstanbul, Ankara, Karadeniz'in bir sahil ili oldukça modern, sonra Boluda bulundum. İstanbul hariç diğerlerinde yıllarca ikamet ettim. en son yine büyük bir ildeyim halihazırda. Yani konunun ortasından yazıyorum.

Ben eski kafalıyım ama yazdiklariniza katılmıyorum...zaman değişiyor; kadınlar hayata daha çok karıştıkça, kendi paralarını kazandıkça erkekler gibi farklı insanlarla ilişkiler yaşıyor, kendini tek bir erkeğe mecbur hissetmiyor. Bence olması gereken de bu.
Erkekler istedikleri kadar kadınları yaftalayarak kendilerini tatmin etmeye çalışsınlar, kimin umrunda ki? Şahsen ben bu tarz söylemleri takmıyorum. Takmayan cok büyük bir kesim var, bakış açınızı değiştirince algılarınızda değişecek.
Ben bu ikiyüzlü sistemden tiksiniyorum zaten. Katılmamanizi anlıyorum. Birazda hani içimizden geçen gerçek olsun isteriz ona bağlıyorum.

Maalesef karşılaştığım ortamlar insanlar birbirinden farklı kültürler olduğu halde, küçük bir seküler kesim dışında görmedim dediğim gibi.

Maalesef eşiniz düşüncesiz öküzün teki. Geçmişte yaşamış bitmiş olabilir ancak bunu istediği kadar inkar etsin bitmiş olan bir ilişkide bilgisayar, telefon vs. hiçbir yerde kalmaz kalmamalı. Eşine ve ailene yapabileceğin en büyük saygısızlıklardan biri bana göre. E noluyor sonra ister istemez görünce moralin bozuluyor. Aynı durumu eşiniz sizi eski sevgilinizle görseydi acaba ne tepki verirdi? Eminim ki bitmiş bir şey demezdi. Kadının yaşantısına gelince özgüven ve aile desteğinin önemini görüyoruz bu yüzden kadınlarımızında meslek sahibi olmasını destekliyoruz böyle adamlar mesleği olmayan eşlerini hizmetçi olarak görüp mantık evliliği adı altında istediğini yapabileceğini sanıyorlar ne yazık ki..

Bende sizin ülkemizden habersiz oluşunuza şaşırdım.
Sınırlı bir seküler kesim dışında söylediklerim ülkenin ikiyüzlü gerçekliği maalesef. Bende hayran değilim bu bozuk düzene....
Yani İzmir il sınırlarından dışarı çıkmamış bir kişi yazabilir anca bu yorumu.
Ben, İstanbul, Ankara, Karadeniz'in bir sahil ili oldukça modern, sonra Boluda bulundum. İstanbul hariç diğerlerinde yıllarca ikamet ettim. en son yine büyük bir ildeyim halihazırda. Yani konunun ortasından yazıyorum.
Hanımefendi size sayfalarca yazabilirim . Sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar şehir gezip malesef kendi fikir dünyanızın dışındaki insanlarla bir araya gelememissiniz . Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın eğer kendi gücünün farkındaysa kimseyi tanımaz .
Bu arada muhafazakarlık deyince akla gelen şehirden biriyle evliyim . Ben sizin imparator dediğiniz o erkeklere 23 yaşindayken şefleri olarak emir veriyordum . Gözünüzde çok büyütmeyin o cinsi yani 😅

Hanımefendi size sayfalarca yazabilirim . Sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar şehir gezip malesef kendi fikir dünyanızın dışındaki insanlarla bir araya gelememissiniz . Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın eğer kendi gücünün farkındaysa kimseyi tanımaz .
Bu arada muhafazakarlık deyince akla gelen şehirden biriyle evliyim . Ben sizin imparator dediğiniz o erkeklere 23 yaşindayken şefleri olarak emir veriyordum . Gözünüzde çok büyütmeyin o cinsi yani 😅
O tepelerine çıkardıkları heriflerin güçlü, özgüvenli bir kadının karşısında nasıl kediye döndüğünü görseler ağızları açık kalacak.

Evlenip ilk aydan nasil korunmaz insan
Zaten erken yasta evlenmissiniz bi evliligi idrak etseydiniz
Bir iki foto unutmamis ki binlerce foto duruyor unuttum demis hic inandirici degil silmis olmasi gerekirdi coktan
Umarim bu surecte cocugunuzun psikolojisini etkileyen davranislariniz olmamistir su konuda tek ona uzuldum

O tepelerine çıkardıkları heriflerin güçlü, özgüvenli bir kadının karşısında nasıl kediye döndüğünü görseler ağızları açık kalacak.
İşte kısır döngü orada başlıyor iş hayatında mutsuz adam eve gidip hırsını karisindan alıyor . Kadın annesine şikayet edince annesi de aman kızım hepimizin kocası böyleydi ses etme diyor

Nefret ediyorum artık erkeklerden
Erkeklerden nefret edecek bir şey yaşamamışsınız konuya göre. Adam sizi bulana kadar manastıra kapanacak değildi, evlenmeseydiniz soruşturmadan etmeden, kaldıramayacaksanız. Herkes malesef harika ailelerde yetişmiyor, herkes hayata şanslı başlamıyor. Bir şekilde rahatınız yerinizde ise, değer görüyorsanız şanslısınız. Ne gerek var sinir hastası olmaya? Hayat yeterince zor, bir zorluk da kendi elinizle siz koymayın. Barışın kendinizle.

Evlenip ilk aydan nasil korunmaz insan
Zaten erken yasta evlenmissiniz bi evliligi idrak etseydiniz
Bir iki foto unutmamis ki binlerce foto duruyor unuttum demis hic inandirici degil silmis olmasi gerekirdi coktan
Umarim bu surecte cocugunuzun psikolojisini etkileyen davranislariniz olmamistir su konuda tek ona uzuldum
muhtemelen adam bilerek yaptı çocuğu. çevremde çok var böyle her şeyi yaşayıp 20 yaşında gencecik kızlarla evlenen. amaçları ailem olsun düzenim olsun. sevmiyor değildir insan aynı yatağa girdiği yüzyüze baktığı insanı bir süre sonra sever. hatta derdim kendi kendime bu kızlar bunu nasıl kabul ediyor diye. çok zor bir durumla karşı karşıya kalmış konu sahibi. ben görsem sevgilimin eski sevgilisiyle yatakta fotoğraflarını kahrımdan ölürüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back