• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya farkında mısınız bilgisayarın geçmişini geri yükledim, geçmiş yıllardaki maillere baktım falan deniyor. Özel bir yerde saklanmamış yani.
ne azarlıyosun insanı ben mailden işyeriyle falan mailleşiyorum mailden çıplak foto göndermedim ki hiç, adam saklamış olarak yorumladım direk yaani nebiliyim maille nude gönderen mi var

zina haramdı unutmuşum evet haklısınız. Evlilik dışı ilişki yaşayan kadınla evlenilmez unutmuşum.. tam sizlik yorum
Ben öyle bisey söylemedim tam olarak mabadınızdanmı uydurdunuz bunu ?

ben de onlardan biriyim zaten. bildiğim kadarıyla fotoğraflarım saklanmamıştır umarım o zaman soda bile yaramaz öyle birşey öğrenirsem size göre saygılı ilişki ya
Bilemezsiniz fotoğraflarınız saklanmış mı saklanmamış mı? Biri saklamışsa arkanızdan konuşulanlar midenizi bulandırmaz umarım.

Catliyorsunuz değil mi kendi ayakları üzerinde durabilen ,güzel , eğitimli ve özgür kadinlardan . Kadın dolu dizgin bir ask yasamis hatıralar biriktirmiş gider yine kendini seven değer veren birini bulur mutlu olur .
Yahu niye catlitim beni taniyomusunuz ki boyle bi yorum yapiyosunuz ben sadece bu durumda bunlari dusunen arkadasa uzulurum bu kadar basit... onu tahrik edip kasimaya ne gerek var ? Derdini anlatmis şeymi diyelim " Hoooo kocaniz gecmisde onunla birlikte olmus sizi sevmiyooor ayaginizin ustundede duramiyosunuzzzz boşa kocani "?? Bunumu diyelim amma saçma sapan yorum yapiyosunuz yaa hayret biseysiniz... ayrica google herseyi sakliyor bunu bilmeyen agir zeka sorunludur adam belli ki kontrol etmemis kalmis...

Daha çok adamın keyifli anlarını savunuyor anlamı çıkıyor yazdıklarınızda.
Ayrıca konu sahibi kadın hakkında hiç bir muamelede bulunmamış tersine özenmiş onun hayatına. Ortada bir muamele varsa onu da eşi yapmış. Hayatını yaşamış sonra iyi toy bir kız bulup evlenmiş. Adam konu sahibi gibi birini seçtiğine göre büyük ihtimalle de o terk etmiş kızı aile yapısına uymuyor diye.
Anlam çıkarma konusunda eksikleriniz var demek ki. O mesajlar konu sahibine yazılmadı zaten. Siz de bilmediğiniz bir durum hakkında senaryo yazıyorsunuz şu an.

Bilemezsiniz fotoğraflarınız saklanmış mı saklanmamış mı? Biri saklamışsa arkanızdan konuşulanlar midenizi bulandırmaz umarım.
e tabi ki bu ihtimal hep var kimse anamın babamın oğlu değil güvenim sonsuz olsun. inşallah yoktur sora evlenirler, alakasız 3. kişiler görüp de konu açar falan aman.. silinmesi en sağlıklı hareket tabi ayrılık olunca

Yok tatile gitti diye illa gönül eğlendirdi diyorsunuz ya. Burdan o anlamı çıkarttım
Ay tatlim yukariyi okuyunnn yukariyi ben tatile gitti diye gonul eglendirdi demedimmmmm !! ay nerenizle okuyosunuz Allah askina cildircam yaaa HANIM ARKADAS YAZMIS KI EŞİNİZ ONA AŞIK OLMUSTUR BENDE DEDIM KI NEDEN OYLE DIYOSUNUZ BELKIDE GONUL EGLENDIRMISTIR ERKOLAR TUHAF VARLIKLAR DEDIMMMMM IDRAK SORUNUMU VAR ARKADASLAR KOCAMAN KOCAMAN YAZDIM LUTFEN YA. BELKIDE YAZMISIM BIDE SADECE FIKIR YURUTMUSUM TIPKI YUKARDAKI YORUMLARDA HERKESIN YURUTTUGU GIBI AMMA YORDUNUZ YAAAA

Size katilmiyorum gonul eglendirme dedigimiz şeyde bi erko yalniz ve gerzekse bayaaa uzun surebilir o yalnizligi dinsin diye 😀 neticede ihtiyac karsilaniyordur...

Ne eğlenmesi Allah aşkına. Sevgilisi aile yapısına uymuyor diye terk edip mantık evliliği yapan bir çok tanıdığım var bazı boşanıp tekrar eski sevgilisine döndü bazısı da mutsuz mutsuz yaşıyor.

Bence derdiniz kadınla da eşinizle de falan değil, derdiniz kendinizle. kendinizi gerçekleştiremediğiniz için mutsuzsunuz, o da gayet normal. Aileniz okutmamış sanırsam, çok erken yaşta evlenmişsiniz ne okumaya ne çalışmaya ne de dünya görmeye vaktiniz olmuş. ben olsam önce bir plan yaparak başlardım. Bir hedefiniz olsun, güzel bir ünv ve bölüm seçin ordan başlayın. Spnrası geliyor kendinizi geliştirirsiniz, çocuklar da büyümüş olur çalışırsınız siz de hayata karışırsınız. Bol şans dilerim :KK19:

Daha çok adamın keyifli anlarını savunuyor anlamı çıkıyor yazdıklarınızda.
Ayrıca konu sahibi kadın hakkında hiç bir muamelede bulunmamış tersine özenmiş onun hayatına. Ortada bir muamele varsa onu da eşi yapmış. Hayatını yaşamış sonra iyi toy bir kız bulup evlenmiş. Adam konu sahibi gibi birini seçtiğine göre büyük ihtimalle de o terk etmiş kızı aile yapısına uymuyor diye.
+++++
O kadar katılıyorumki yorumunuza

Konu sahibi diger kadina imreniyor. Kendi yasayamadigi hayati diğer kadin yasamis diye düşünüyor. Hem egitim, hem iliski, hem hayatini yasama anlaminda. O yuzden takinti yapmis :KK43:

Evliligi de muhtemelen ask evliligi degil. Kendisi aile evinden kurtulmak icin evlenmis. Esini diger kadinla, kendisiyle paylasmadigi seyleri paylasirken gorunce iyice kotu olmustur. Yaşı da genc.
Dimi ya yazık wallaha çok üzüldüm okuyunca
Okutulmamiş bı hayat gormemiş kız eşinin eski hayatıni öğrenince ister istemez içi burkulmuştur
Adam yasiycagini yaşayıp gözü açılmamış kızı bulmuş evlenmiş

e zaten aynı çerçevedeyiz hep Kudra seninle normalde, kaç kere konularımda akıl verdin bana yapma şuan bunu. Farklı kafalarda değiliz ki zaten
Sinirlendiğim nokta konuyla alakası olmayan bir kadının yaşam biçiminin dile dolanmasıydı. Siz de diğer banlanan arkadaşı destekler şekilde yazınca sinirlendim doğal olarak. Konu sahibinin kocası hakkında yorum yapmadım bile.

Konu sahibi, adınıza üzüldüm. Evlendiğinize pişman olduğunuza göre siz de mantık evliliği yaptınız.
Ama artık geçmişle, bir hemcinsinizle uğraşmak takıntı yapmak yerine kendinize dönün. Ne güzle hedefler koymuşsunuz. Bunu yapın.
Ayrıca erko ne ya. İğrenç. Erko diyen biri gözümde ağır ergendir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back