• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
kadını neden takıntı yaptın ve o adamla neden berabersin ?

Neden öyle söylediniz belki aşık olmamistir gönlünü eglendirmistir ? Erkolar biraz tuhaflar

Eğer öyleyse de erkek için karaktersiz biri dememiz lazım.

Gönül eğlendireyim sonra da ailemin istediği kadınla da evleneyim mantığındaysa iğrenç birisi.

Ancak bir şeyler yaşadık sevdik saydık ama olmadı diyebilmek de erdem.

Konu sahibi eğer evliliğinizde eşiniz size kötü hissettirmiyorsa, eksik hissettiriyorsa daha fazla kurcalamayın. Anladığım kadarıyla aşağılık kompleksi, yetersizlik hissediyorsunuz. Bunu ilk etapta kabullenin ve çözün. Aslında eşinizin eski yaşantısı değil sizin kabullenemediğiniz. Kendi yaşayamadıklarınız. Bunun acısını evliliğinizden çıkarmayın.

Bende sizin ülkemizden habersiz oluşunuza şaşırdım.

Sınırlı bir seküler kesim dışında söylediklerim ülkenin ikiyüzlü gerçekliği maalesef. Bende hayran değilim bu bozuk düzene....

Yani İzmir il sınırlarından dışarı çıkmamış bir kişi yazabilir anca bu yorumu.

Ben, İstanbul, Ankara, Karadeniz'in bir sahil ili oldukça modern, sonra Boluda bulundum. İstanbul hariç diğerlerinde yıllarca ikamet ettim. en son yine büyük bir ildeyim halihazırda. Yani konunun ortasından yazıyorum.

Eril eril konuşmayın allahınızı severseniz yahu !
Bu nasıl bi kadın algısıdır, kafanız adeta 60'lı yıllardan kalmış. 90 yaşında kayınbabam bile böyle bakmıyor artık kadına.
Hayatımda izmir'de bulunmadım, bildiğin adanalıyım, 20'lerimdeyken evet ben özgür bir kadınım diye geziyordum ortada. Çatır çatır da gezdim tozdum seviştim. Hiçbir zaman muhafazakar insana da saygısızlık yapmadım. Ama sizler o kadar haddinizi aşıyorsunuz, o kadar belaltı vuruyorsunuz, tek yaptığınız erkek ağzıyla konuşmak.
Doğunun bir dağ köyünde büyümüş, yetişmiş feodal bir adamla evliyim. Yemin ediyorum o böyle yaftalamaz zamanında yaşayacağını yaşamış "özgür" kadını, son derece saygı duyar, cesurca bulur. Tüm ülkeyi kendi algınızla sınırlandırmışsınız ama öyle değil işte..

Eğer öyleyse de erkek için karaktersiz biri dememiz lazım.

Gönül eğlendireyim sonra da ailemin istediği kadınla da evleneyim mantığındaysa iğrenç birisi.

Ancak bir şeyler yaşadık sevdik saydık ama olmadı diyebilmek de erdem.
Yok ya oyle degilmis esi gercekten teknoloji bilmezmis unutmus orda fotolari falan kadin takinti haline getirmis aslinda galiba hamileligi ogrenmis o fotolari gorunce belkide bi travma yaşamış. Teknolojiyide cok iyi kullaniyormus. Araştırmış araştırdıkça kendini üzmüş konu bu yani. umarim düzelir

Bence derdiniz kadınla da eşinizle de falan değil, derdiniz kendinizle. kendinizi gerçekleştiremediğiniz için mutsuzsunuz, o da gayet normal. Aileniz okutmamış sanırsam, çok erken yaşta evlenmişsiniz ne okumaya ne çalışmaya ne de dünya görmeye vaktiniz olmuş. ben olsam önce bir plan yaparak başlardım. Bir hedefiniz olsun, güzel bir ünv ve bölüm seçin ordan başlayın. Spnrası geliyor kendinizi geliştirirsiniz, çocuklar da büyümüş olur çalışırsınız siz de hayata karışırsınız. Bol şans dilerim :KK19:
bu soruyu twitterda borsa kaplanı ve inceller görürse ağlar

Eşimde ki hata şu ki, herkesin bir geçmişi olur ama siler. Ben numarama kadar değiştirdim önümüze bir şey çıkmasın da huzurumuz bozulmasın diye. İlk gördüğüm zaman her şeyi kontrol edip silmesiydi ama rahattı silmedi. Bulamayacağımı sandı. Kendisi bile bu konuda hata yaptığını biliyor. Neredeyse geçmişinin izlerini ben temizledim.

Bilinçaltını da silseydiniz.

Gram şaşırmadım
Kadınla gönül eğlendirdi gibi düşünmüyorum
Büyük aşk yasadiklarina eminim, bazen olmayınca olmuyor anlasamamislar ayrılmışlar ve sizle evlenmiş
Size iyiyse kurcalamanin yeniden aklına sokmanın anlamı yok ne kadar irdelersen aklına girmiş olursun

Bitmiş bir ilişki bitmiştir. Devam etseydi, bitemeseydi bir şekilde evlenirlerdi siz hiç gündemde bile olmazdiniz. Her ikisi de bitirmiş başka yollar açmış kendine bitmiş gitmiş. Detaylara girip kendinizi üzmeyin boşuna. Erkekler karım evde otursun gözü açılmamış olsun bana bağlı olsun ister. Siz de oylesiniz sanırım ama kendinizi mutlaka geliştirin okuyun atanın veya ise girin sosyal bir hayatınız olsun tek mutluluk kriteriniz eşiniz evliliğiniz olmasın kendi çevrenizi kurun hayatınızı yaşayın çocuk büyüyünce de çalışırsınız.Mutlu olur, kimseyi kiskanmazsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back