- 29 Mart 2015
- 49
- 29
- 35
-
- Konu Sahibi Armgnyslpnr
Bu benim için sevindirici oldu.IP numarasi diye birşey var istediği kadar ben değilim desin
Haklısınız bende zaten bunu yapacağım.Sizlerden duymak istediğim endişemin ne kadar yersiz olduğuydu aslında.Kendi kendimi dolduruyorum.Oğlumu o kadar çok seviyorum ki ,ondan ayrılma düşüncesi,ona iyi bir anne olduğumu ispat etmeye girişmenin çabası beni benden alıyor.Bende devreler yandı
Siz yurt dışında yaşamıyor musunuz?
Sorunuza gelince zaten sosyal hizmet uzmanları böyle asılsız şikayetler çok oluyor demiş kadının yolladığı mesajlarda elimde mevcutsa önlemini alır şikayetimi ederim.yapacagim bu olur.
Eşim sadece düzenli bir hayat kurmak istemiş.Bu pek mümkün olmamış sanırım.Açıkcası geçmişte neler yaptığı iyi biri mi kötü biri mi beni ilgilendirmiyor.Geçmişi pek masum da olmayabilir.Beni ilgilendiren tarafı bana karşı vazifelerini yerine getirip getirmediği.1 yılı aşkın süredir evliyiz.En ufak bir ters hareketini görmedim.Geçmişinde pek masum olmamış biri olsa bile,beni benden sonrası benimle ne kadar değiştirdiği ilgilendirir.Herkesin yeniden bir yaşam kurmaya hakkı vardır.Hatalarla dolu bir hayatı olsa bile.Ip adresi denen birşey var sonuçta. Keşke yurtdışına çıkmadan suç duyurusunda bulunsaydınız, tehdit ve kamu görevlisini gereksiz yere meşgul tarzı birşeylerden dava açılırdı. Sizinde içiniz soğurdu. Yalnız eşinizin önceki ilişkilerindeki kadınların hep ekstrem davranışları var. Her iki kadında ufak bebeklerini terketmiş en basitinden. Ya eşiniz eş seçiminde karakter kriterine pek dikkat etmiyor ya siz onun hakkında birşeyleri tam bilmiyorsunuz.
Neden bu çabalarınız siz zaten öz annesinin istemediği bir bebeği kendi cocugunuz gibi buyutuyorsunuz annelik yapıyorsunuz. Bakın o kadını ciddiye almayın eşinize hırslanmis bi şeyler yapmaya çalışıyor. Ama önleminizi alın.Bu benim için sevindirici oldu.
Haklısınız bende zaten bunu yapacağım.Sizlerden duymak istediğim endişemin ne kadar yersiz olduğuydu aslında.Kendi kendimi dolduruyorum.Oğlumu o kadar çok seviyorum ki ,ondan ayrılma düşüncesi,ona iyi bir anne olduğumu ispat etmeye girişmenin çabası beni benden alıyor.
mesajlarını saklayın ve buna devam ederse asıl sizin onu gerekli yerlere şikayet edeceğinizi söyleyin.Öncelikle özür diliyorum.Buranın internet altyapısı Türkiye'de ki kadar iyi olmadığından çok geç görüyorum mesajlarınızı.Eski sevgilisi tabi ki çocuğu alamaz ama ona iyi bakmadığımız gerekçesiyle şikayet etmiş ilk seferinde bizi.Eve geldiler baktılar,asılsız ihbar oluyor böyle dediler.Ben çok üzüldüm hatta bana moral verdiler.Bir düşmanınız yapmış belli üzülmeyin siz çok iyi bir annesiniz dediler ve gittiler.Aylar sonra facebooktan attığı mesajla onun şikayet ettiğini anlamış bulunduk.Şimdi yaptığının daha fazlasını yapıp ellimizden devlet alana kadar bizimle uğrasacagını söylüyor.
Henüz ikili test konusunda bile hemfikir olamadığım bir ülkede doğum yapmak istemedim açıkcası biraz pimpirikliyim bu konuda.O kadın var diye de hayatımın sonuna kadar ülkeme gelmemezlik etmeyeceğim sanırım.yurt dışında nerdesiniz bilmiyorum ama..orada doğum yapmıyorlar mı..bu konuda türkiye daha mı iyi sanki..kaldığınız yerde doğurun.
Ben şoka girdim tabi içeri davet ettim oğlumun yaşam tarzını ve bizim ona nasıl iyi baktığımızı kanıtladım..Asılsız ihbar olduğunu düşünüp geri gittiler...Bu konu boylece kapandı sanıyordum ki,üzerinden aylar geçti biz yurt dışına geldik.Kadın facebooktan bana birseyler yazmış.Mutluluğunu elimden aldığımı onunda benim bebeğimi alacağımı oğlumu elimizden almak için herseyi yapacağını vs vs..Eşim gülüp geçiyor.Hastaymış Allah korumuş diyor.Ama benim uykularım kaçıyor,ya birsey yaparsa ya gerçekten alırlarsa????O zaman ne yaparım ben diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.Biliyorum birşey yapamaz.Ama bu paranoyadan nasıl kurtulurum???Bu kadına hiçbirşey yapmadığım halde bunları neden bana yapıyor?Yorumlarınızı bekliyorum.
Henüz ikili test konusunda bile hemfikir olamadığım bir ülkede doğum yapmak istemedim açıkcası biraz pimpirikliyim bu konuda.O kadın var diye de hayatımın sonuna kadar ülkeme gelmemezlik etmeyeceğim sanırım.
Paranoyak bir yapınız olduğunu düşünüyorsunuz, tehlikeli birşey bu.Konuyu eksik açmış olmamdan kaynaklı tekrar özür diliyorum.Şikayet edildiğimiz dönemde Türkiye de yaşıyorduk.İyi bakmadığımız gerekç.esiyle şikayet etmiş.Geldiler iyi baktığımızı gördüler ve gittiler.Sonrasında yurt dışına geldik.Bizim burda olduğumuzu bilmesi ve ya bilmemesi birseyi değiştirmiyor.Konunun üzerine gideceğini cocuğun yurda verilmesi için ne gerekiyorsa yapacağını söylüyor.Suçladığı seyler yani bakamama vs akıl dışı..Tabi ki birşey yapamaz ama tekrar söylüyorum paranoyak bir yapım var.Yine şikayet ederse yine aynı durumları yaşayacağım.Bundan endişeliyim.Kendimi ispat etmek anneliğimin sorgulanmasını izlemek çok sinir bozucu.
Aslında doğru söylüyorsun sanırım.Çünkü eşimin demesiyle bulunduğumuz ülkede Budist olmalarından kaynaklı ,hem anne kutsal hem de bebek...Doğuma da öyle olmalı:))))Ama beni ifrit eden durum ,gösterdiğim ikili test sonucuna gülerek bakan dr (hatta bu konuda konu açıp yorum istemiştim 338/1 di.),4d ultrason varken böyle çağdışı istatistiklerle uğraşmıyoruz demesiydi.Çok küçümsediğini hissettim beni.:)))Biraz konu dışı oldu.hayır canım kadın için demek istemedim..doğum için türkiyeyi seçmen biraz alakasız geldi..çünkü türkiye dışında nerde olursan ol kimse doğuran kadına bağırmaz..bende yurt dışında yaptım doğum..o kadar anlayışlı ki doktorlar..türkiyenin özelinden dahi çook çook daha iyi..bunu demek istedim..
Evet her anne kadar belki biraz fazla paranoyak veya aşırı evhamlıyım.Tehlikeli olduğunu düşündüyseniz yol göstermek amacıyla özel mesaj atarsanız ,fikirleriniz benim için önemli olacaktır.Paranoyak bir yapınız olduğunu düşünüyorsunuz, tehlikeli birşey bu.
Yoo niye özel mesaj atayım, tavsiye vereceksem burdan yapabilirim.Evet her anne kadar belki biraz fazla paranoyak veya aşırı evhamlıyım.Tehlikeli olduğunu düşündüyseniz yol göstermek amacıyla özel mesaj atarsanız ,fikirleriniz benim için önemli olacaktır.
kadincagiz ne diyor siz ne diyorsunuz te Allahim.Sen o cocugu sahiplenmissin ama insallah bebegin dogdugundada ayni sevgiyi gosteririsin ..