Eşimin boşanmış arkadaşı

Boşanmış diye belirtmeniz konuyu başka yerlere getirecek muhtemelen ama kadının size gelmek istemesi manasız. Ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama düğününüze gelmemiş, hiçbir tanışıklığınızın olmadığı ve eşinizin de iletişimde olduğunu bilmediğiniz arkadaşının birden evinize gelmek istemesini normal bulmadım. Eve gelmesini isteyen eşiniz de olabilir bu arada. Onu bilemezsiniz.
Ben kabul etmezdim. Sizin erkek arkadaşınız gelebilir mi evinize? Erkeklerin çoğu bu tarz arkadaşlıkları kendilerine hak görüyor genelde.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Eşinizin eski sevgilisi büyük ihtimalle. Düğüne de gelmemiş. Kadın evinize gelmek istiyor ama nazikçe reddedin, tanışmayın bence , eve gelir huzurunuzu bozar

Kadının boşanıp boşanmamasına değil de sevgiliyken düğünde vs hiçbir şekilde hayatımıza dahil olmadan pat diye badozlama eve gelmek istemesi bana tuhaf geldi. Ben olsam kabul etmezdim.

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Eskiden dershane arkadaşı olduğuna emin misin? Kaç yıllık evlisin? Kişi görüşmediği insanın evine niye gitsin? Ayrıca boşanmış kadınlar sizin kocalarınıza aşık değil. Sizin kocalarınız y.vşak olunca sorun oluyor.

Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Çevremizde yakın akrabalardan da korkunç şeyler duyuyoruz. Boşanmış diye hemen kafanızda olumsuz bir şey oluşmasın. Bu toplumun bize dayattigi önyargı maalesef. Eşinize güveniniz tam olduktan sonra evli, boşanmış, bekar, dünya güzeli vb. gelse ne gelmese ne. Gelecek olan kişinin dugununuze bile gelmemiş olmasına rağmen evinize gelmesi saçma bence. Belki de hiç hoslanmayacaksiniz ne gerek var .

Valla ben artık insanlardan herşeyi bekliyorum.Arkadaşımın kocası iş arkadaşım diye bir kadını getirdi karısıyla tanıştırmaya.Biraz sohbet falan tam kalkarken beraber resim çekilelim demiş bu ikisi arkadaşımda şaşırmış ne alaka diye.Meğerse bunlar işi pişirmiş iş yerinde adları çıkınca, resmi gösterip bakın biz ailecek görüşüyoruz demek için o resmi ceķinmek için eve gelmişler.Sonrasında herşey patladı tabi evini yuvasını bırakıp gitti pislik.Öyle demiyorum ama o kadar samimilerdi bugune kadar niye gelmemiş yada en azından düğüne.Bence dışarda görüşün evinize tanımadığınız herkesi almayın.

Valla ben artık insanlardan herşeyi bekliyorum.Arkadaşımın kocası iş arkadaşım diye bir kadını getirdi karısıyla tanıştırmaya.Biraz sohbet falan tam kalkarken beraber resim çekilelim demiş bu ikisi arkadaşımda şaşırmış ne alaka diye.Meğerse bunlar işi pişirmiş iş yerinde adları çıkınca, resmi gösterip bakın biz ailecek görüşüyoruz demek için o resmi ceķinmek için eve gelmişler.Sonrasında herşey patladı tabi evini yuvasını bırakıp gitti pislik.Öyle demiyorum ama o kadar samimilerdi bugune kadar niye gelmemiş yada en azından düğüne.Bence dışarda görüşün evinize tanımadığınız herkesi almayın.
Ağzım açık kaldı bu nasıl bir vijdansizlik pislikler

Normal bir insan evladına davranır gibi davranabilirsin ,dışarda görüşün...

Son düzenleme:
Siz "kadının hayatında biri artık yok diye korkuyorum" demek istemişsiniz, ama şimdi "boşanmış" kelimesi için duyara gelecekler...
Evinize niye gelmek istiyor? Yani insan tanışmadığı insanın evine niye emri vaki yaparak gelir ki? Başkasına asla böyle yapamazdım, bana yapılsa huzursuz olurdum. Eşiniz ara sıra konuştuğu ve düğüne davetli olmayan "eski dershaneden" arkadaşının evinize gelmesinden rahatsız değil mi? Çok mu misafirperver bir adam?
Eski arkadaşı diye herhalde bir şey diyemiyor eşim pek takılmaz böyle şeylere erkekler az çok bilirsiniz bende bir şey diyemedim gözünde kimseyi istemeyen misafirperver olmayan biri olmamak için.. kendi açımdan düşündüm bende kimseye böyle yapamazdım samimi olsam zaten eşiyle çoktan tanışırdım insanlar çok rahat olmuşlar artık

Neden özellikle boşanmış diye başlıkta belirttiniz :)

Eski arkadaşı diye herhalde bir şey diyemiyor eşim pek takılmaz böyle şeylere erkekler az çok bilirsiniz bende bir şey diyemedim gözünde kimseyi istemeyen misafirperver olmayan biri olmamak için.. kendi açımdan düşündüm bende kimseye böyle yapamazdım samimi olsam zaten eşiyle çoktan tanışırdım insanlar çok rahat olmuşlar artık
Erkekler misafir sevmez diye kodlanmış benim beynime.
Davetsiz atlaması tuhaf, nerede söylemiş ki yani?
Niyeti iyi ya da kötüyse kocanızın bilmemesi gibi bir durum olamaz.
Gelince paranoya yapmadan bir gözlemleyin bari.
Kimin gözünde misafir sevmeyen biri olmamak için çalışıyorsunuz? İnsan kocasına duygularını yargılanma korkusu yaşamadan söyleyebilmeli.

Kadının boşanıp boşanmamasına değil de sevgiliyken düğünde vs hiçbir şekilde hayatımıza dahil olmadan pat diye badozlama eve gelmek istemesi bana tuhaf geldi. Ben olsam kabul etmezdim.
Evet bana da düğüne gelmemesi ve aniden ortaya çıkması tuhaf geldi. Fakat boşanmış detayı çok saçma

Herkes burada kadına boşanmış dediniz diye takılmış ama eminim çoğu kadın aynı durumda olsa daha büyük bir tepki verirdi. Ben eşime güvenirim ama kimseye yüzde yüz kefil olmam hepimiz insanız. Kadının boşanmış olması değil ama bekar olması elbette sorun. Kimse kimseye göz koydu demiyorum elbette ama tabii ki evli kadınla aynı değil evli biri olsa ya da ilişkisi olsa partnerini alır gelir daha uygun bir ortam olur. Belki kadın partneriyle gelir bu arada onu sordunuz mu. Tek geleceği kesin mi yani. Laf arasında onu sorabilirsiniz tek mi gelecek yoksa birisi var mıymış hayatında diyebilirsiniz.

Eşiniz belki kadınla arkadaş olmanızı tanışmanızı istiyordur bu durumda bence tamamen kapıları kapatmayın en azından tanışın bakalım nasıl bir kadınmış görmek lazım. Yani benim eşimin eve davet edecek kadar konuştuğu bir kadın arkadaşı olsa tanımak isterdim. Hiç bilmemekten iyidir çünkü belli ki eşiniz arkadaşlığına devam edecek. Bu durumda bence de önce dışarıda görüşün bir bahane bulup ama mutlaka görüşün bir şekilde. Eşinize belki önce bir konuşalım tanışalım dışarıda kahve içelim daha rahat hissederim diyebilirsiniz.

Boşanmış kelimesi hariç genel yorumlara katılıyorum fakat bir uyeninde dediği gibi erkeğin sadakati önemli.Eve gelmesine gerek yok yani biz eve almadık hiç diyelim esimizin bu isteğini bir bahane ile reddettik bu bizi hicbirseyden korumaz aldatılma vs gibi konularda yapan yapacak olan gene bir yolunu bulurki..Birde ilk kez gelecekmiş her an geliyor vs değil.Ben ne nedir diye görmek isterdim . Sonuçta dışarda da haberim olmadan gorusebilirler.Yada belki öyle değil iyi niyetli belki birisiyle konuşma dertleşme derdinde belki hep önyargılı yaklasilmış kendisine binlerce olasılık olabilir.Tabiki isteyen kabul eder evine isteyen reddeder.Bunu bilemem .

X