Eşimin eski kız arkadaşı..

ee şimdi çocuğu mu alacaklar sizden?
İyi de evlisiniz ve eşinizin yanında çocuk bu gayet doğal bir şey...anlamadım

Ben şoka girdim tabi içeri davet ettim oğlumun yaşam tarzını ve bizim ona nasıl iyi baktığımızı kanıtladım..Asılsız ihbar olduğunu düşünüp geri gittiler...Bu konu boylece kapandı sanıyordum ki,üzerinden aylar geçti biz yurt dışına geldik.Kadın facebooktan bana birseyler yazmış.Mutluluğunu elimden aldığımı onunda benim bebeğimi alacağımı oğlumu elimizden almak için herseyi yapacağını vs vs..Eşim gülüp geçiyor.Hastaymış Allah korumuş diyor.Ama benim uykularım kaçıyor,ya birsey yaparsa ya gerçekten alırlarsa????O zaman ne yaparım ben diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.Biliyorum birşey yapamaz.Ama bu paranoyadan nasıl kurtulurum???Bu kadına hiçbirşey yapmadığım halde bunları neden bana yapıyor?Yorumlarınızı bekliyorum.

engelle heryerden kim ki o oğlunu alıcak öz babası yanında yani korkma hiçbişey yapamaz

Şöyle ki siz o kadına bir şey yapmamis olabilirsiniz ancak eşinizle ayrılma sebepleri sizin dinlediğiniz şeylerden çok farklı olabilir.erkekler çoğu zaman ayrılık konusunda tek taraflı anlatırlar

Eger çok endişeliysiniz şikayet edebilirsiniz

sosyal medyayı kullanmayın numaralarınızı biliyor ise engelleyin yada hattınızı değiştirin size ulaşabilecceği herşeye engel koyun...

Eski sevgili senden çocuğu alamaz ki ayrıca babası dururken devlet çocuğa şiddet uygulanmadigi için ve iyi bakıldığı için zaten almaz yani boşuna endişe ediyorsunuz üstelik yurt disindasiniz ne diye ihbar edecek sizi adresinizi bile bilmiyordur

Şikayet edip duruyor bakanlığa..Alacağım dediği ,oğlumun bizden alınıp yurda verilmesi..
Bu iş öyle kolay değil her şikayetle çocuk babadan alınmaz. Üstelik öz annesi bile buna müsade ederken herhangi birisinin şikayetlerini çok önemsemezler. Bir iki kez daha kontrole gelirler hepsi bu.sizin yerinizde olsam şikayet ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…