- 29 Mart 2015
- 49
- 29
- 35
-
- Konu Sahibi Armgnyslpnr
engelle heryerden kim ki o oğlunu alıcak öz babası yanında yani korkma hiçbişey yapamazBen şoka girdim tabi içeri davet ettim oğlumun yaşam tarzını ve bizim ona nasıl iyi baktığımızı kanıtladım..Asılsız ihbar olduğunu düşünüp geri gittiler...Bu konu boylece kapandı sanıyordum ki,üzerinden aylar geçti biz yurt dışına geldik.Kadın facebooktan bana birseyler yazmış.Mutluluğunu elimden aldığımı onunda benim bebeğimi alacağımı oğlumu elimizden almak için herseyi yapacağını vs vs..Eşim gülüp geçiyor.Hastaymış Allah korumuş diyor.Ama benim uykularım kaçıyor,ya birsey yaparsa ya gerçekten alırlarsa????O zaman ne yaparım ben diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.Biliyorum birşey yapamaz.Ama bu paranoyadan nasıl kurtulurum???Bu kadına hiçbirşey yapmadığım halde bunları neden bana yapıyor?Yorumlarınızı bekliyorum.
Yanlışlıkla yarısında konuyu açtım.Mesaj düzenlemeyi bulamadığımdan devamını aşşağı ekledim.Sabırsızlandim devamı yok mu
Şikayet edip duruyor bakanlığa..Alacağım dediği ,oğlumun bizden alınıp yurda verilmesi..1. annesi değilse nasıl alacak elinden oğlunu?
2. yurtdışında nasıl müdahale edebilir?
3. hangi ülkedesiniz? çat diye kalkıp gelebileceği bir yer mi?
Bu iş öyle kolay değil her şikayetle çocuk babadan alınmaz. Üstelik öz annesi bile buna müsade ederken herhangi birisinin şikayetlerini çok önemsemezler. Bir iki kez daha kontrole gelirler hepsi bu.sizin yerinizde olsam şikayet ederimŞikayet edip duruyor bakanlığa..Alacağım dediği ,oğlumun bizden alınıp yurda verilmesi..