Eşimin boşanmış arkadaşı

Belki tek gelmeyecek, sevgilisi vardır. Ben ön yargılı biri değilim, eşimin çat kapı davetine bir kerelik ses çıkarmam ama tekrarına cesaret edemeyeceğini de kafasına sokarım.

Ayrıca bahsettiğiniz bazı boşanmış kadınlar o tehlikeli işleri yapmak için adamları silah zoruyla kaçırmıyorlar. Adamlar gönüllü önden koşuyor eşlerini aldatıyor. İlişkiler iki kişi yaşanıyor değil mi? Kadınlardan değil kocalarınızdan korkun.

Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum

kocanda gözü olsa evine mi gelir
ay bi de ayrılalı yirmi yıl oldu bir erkek bile ilgimi çekmedi bacım
o işler öyle değil
başımızdan zor atmışız bir daha başımızı yakmaya niyetimiz yok

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Boşanmış olan arkadaşı ne bütün boşananların kocalarınızda gözü var değil mi böyle düşünüyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Büyü yapmaya geliyordur zbshslsbduek 😀

Belki düğününüzün olduğu gün şehir dışındaydı. Ama eşiniz bu kadından daha önce bahsetti mi onu merak ettim.

Benim kayınpeder de arkadaşım diye bir kadını eve getirmiş. Sonradan onun mevcut sevgilisi olduğu ortaya çıkmış. Ne mantıkla eve getirdi, işte o bir sır olarak kaldı.

Boşanmış birine ön yargıyla bakmayın tanışmak için mi geliyor ne sebeple bugune kadar gelmedı evlıyken mesala gelebılırlerdı caya vs niye boşanınca gelmek ıstedı onu düşündüm evliylen konuşmuyordu o zaman boşanınca mı konuşmaya başlamışlar orası bende soru işaretı kaldı bilmıyorum ben boşandı dıye ön yargı yapmam ama eşiminde kadın arkadaşı olamaz varsada en baştan tanırdım sonradan değil sonradan çıkarsa hayırdır derdim ben baştan görür tanırım kadın hisseder deriz ya kötu hissayat olmazsa evet arada cagırırdım o ayrı ama sonradan süprız yumurtadan cıkar gibi cıkmasınıda yargılardım istersen sen bi tanı derim herkesın karekteri farklı ben kabul edemezdım ama kimdir diye de bi oturur bakardım sonucta kocamla muhabbet eden bir kadın var bazen şunu deriz düşmanını yakından tanı diye iyi niyetlimi ona bak ama asla boşanmış olmasına takılma insan yanlış yapacaksa evlı bekar tanımaz bu işler gündemdeki şeylerı göruyoruz sen yine temkinli ol ve konuş gözunu tutarsa anlarsın her zaman kadın haklı ve hisseder derim

X