Eşimin eski kız arkadaşı..

Eski sevgili senden çocuğu alamaz ki ayrıca babası dururken devlet çocuğa şiddet uygulanmadigi için ve iyi bakıldığı için zaten almaz yani boşuna endişe ediyorsunuz üstelik yurt disindasiniz ne diye ihbar edecek sizi adresinizi bile bilmiyordur
Öncelikle özür diliyorum.Buranın internet altyapısı Türkiye'de ki kadar iyi olmadığından çok geç görüyorum mesajlarınızı.Eski sevgilisi tabi ki çocuğu alamaz ama ona iyi bakmadığımız gerekçesiyle şikayet etmiş ilk seferinde bizi.Eve geldiler baktılar,asılsız ihbar oluyor böyle dediler.Ben çok üzüldüm hatta bana moral verdiler.Bir düşmanınız yapmış belli üzülmeyin siz çok iyi bir annesiniz dediler ve gittiler.Aylar sonra facebooktan attığı mesajla onun şikayet ettiğini anlamış bulunduk.Şimdi yaptığının daha fazlasını yapıp ellimizden devlet alana kadar bizimle uğrasacagını söylüyor.

Ya hatunlar eski sevgili anlatılmış eski karısı anlatılmış ama almak isteyen kim çocuğu eski karısı mi diğeri mi

bebişim çocuğun annesi yok konuda sadece sevgili ihbar ediyormuş çocuğa iyi bakmıyorlar diye de ben de yurtdışında hangi bakanlığa şikayet ediyorlar anlamadım o_O

Tamam da yurtdisindan seni nerede oturduğu ne bilipte şikayet edecek kadının yaptığı şeyi kafanıza takmayin savcılığa veririm deyin mesajlari yazmaya devam ederse delil olarak sunun olay bu kadar valla birisi beni böyle tehdit etse güler geçerim

bebişim çocuğun annesi yok konuda sadece sevgili ihbar ediyormuş çocuğa iyi bakmıyorlar diye de ben de yurtdışında hangi bakanlığa şikayet ediyorlar anlamadım o_O
Yurt dışındayken şikayet etmedi tabi ki.Hep bu konuyu yarım yamalak açmamdan kaynaklandı.Türkiye deyken şikayet etti.Evime geldiler.Baktılar ve gittiler.Sonrasında biz yurtdışına geldik.

Keşke gülüp geçebilsem.Biliyorum hiçbirşey
Tamam da yurtdisindan seni nerede oturduğu ne bilipte şikayet edecek kadının yaptığı şeyi kafanıza takmayin savcılığa veririm şeyin mesajlari yazmaya devam ederse delil olarak sunun olay bu kadar valla birisi beni böyle tehdit etse güler geçerim
yapamaz...Ama bir kere şikayet etti.Evime geldiler o kadar üzüldüm ki.Almasalar bile ki alamazlar o düşünce bile,bir daha başkalarına nasıl bir anne olduğumu kanıtlama çabasına gireceğim düşüncesi bile beni delirtiyor.

Bana bir garip geldi bu konu.
Yurtdışındasınız ve Türkiye'deki bakanlığa şikayet ediliyorsunuz...
Bir kere gelinip bakılıyor gidiliyor.
Şikayetin sebepleri önemli, durup dururken çocuk nasıl alınır babadan? ( kaldı ki öz annesinin çocuğu resmen de evlatlık almanıza rızası var. Bu endişe neden?
Nasıl alacaklar elinizden? Hangi gerekçeyle? Yurtdışına mı geliyor bakanlıktan şikayetler?

size attığı mesajları fotoğraflayın bidaha ihbar eder ise o fotolarla savcılığa başvuru yapın asılsız ihbar ediyo diye zaten ceza alır ayrıca tehdit ettiği içinde ceza alır

Sende onu uyar mesajların elimde rahatsız edersen asil ben seni savcılığa vereceğim de cenesini kapatır o zaman ciddiyim boşa endiseleniyorsunuz

Bana bir garip geldi bu konu.
Yurtdışındasınız ve Türkiye'deki bakanlığa şikayet ediliyorsunuz...
Bir kere gelinip bakılıyor gidiliyor.
Şikayetin sebepleri önemli, durup dururken çocuk nasıl alınır babadan? ( kaldı ki öz annesinin çocuğu resmen de evlatlık almanıza rızası var. Bu endişe neden?
Nasıl alacaklar elinizden? Hangi gerekçeyle? Yurtdışına mı geliyor bakanlıktan şikayetler?
Konuyu eksik açmış olmamdan kaynaklı tekrar özür diliyorum.Şikayet edildiğimiz dönemde Türkiye de yaşıyorduk.İyi bakmadığımız gerekç.esiyle şikayet etmiş.Geldiler iyi baktığımızı gördüler ve gittiler.Sonrasında yurt dışına geldik.Bizim burda olduğumuzu bilmesi ve ya bilmemesi birseyi değiştirmiyor.Konunun üzerine gideceğini cocuğun yurda verilmesi için ne gerekiyorsa yapacağını söylüyor.Suçladığı seyler yani bakamama vs akıl dışı..Tabi ki birşey yapamaz ama tekrar söylüyorum paranoyak bir yapım var.Yine şikayet ederse yine aynı durumları yaşayacağım.Bundan endişeliyim.Kendimi ispat etmek anneliğimin sorgulanmasını izlemek çok sinir bozucu.

Sende onu uyar mesajların elimde rahatsız edersen asil ben seni savcılığa vereceğim de cenesini kapatır o zaman ciddiyim boşa endiseleniyorsunuz
Kendisine cevaben yazışmaların elimde olduğunu ,bir daha beni tehtid ederse suç duyurusunda bulunacagımı söyledim.Ben değildim kendisi fake hesap açmışi der geçerim dedi.Açıkca..

Iyi de siz şimdi yurt disindasiniz kadın Türkiyede. Bu endişelerini biraz saçma değil mi
2

Döneceğim doğum için Türkiye'ye.Allah aşkına kapı çalsa ve sizin için cocuğunuza iyi bakamıyorsunuz biz bir kontrol edelim diyerek sorguya çekseler,aynı durumu yaşamak ister misiniz bir daha.Endişem bu açıdan .

2

Döneceğim doğum için Türkiye'ye.Allah aşkına kapı çalsa ve sizin için cocuğunuza iyi bakamıyorsunuz biz bir kontrol edelim diyerek sorguya çekseler,aynı durumu yaşamak ister misiniz bir daha.Endişem bu açıdan .
Bende devreler yandı

Siz yurt dışında yaşamıyor musunuz?

Sorunuza gelince zaten sosyal hizmet uzmanları böyle asılsız şikayetler çok oluyor demiş kadının yolladığı mesajlarda elimde mevcutsa önlemini alır şikayetimi ederim.yapacagim bu olur.

Kendisine cevaben yazışmaların elimde olduğunu ,bir daha beni tehtid ederse suç duyurusunda bulunacagımı söyledim.Ben değildim kendisi fake hesap açmışi der geçerim dedi.Açıkca..

Ip adresi denen birşey var sonuçta. Keşke yurtdışına çıkmadan suç duyurusunda bulunsaydınız, tehdit ve kamu görevlisini gereksiz yere meşgul tarzı birşeylerden dava açılırdı. Sizinde içiniz soğurdu. Yalnız eşinizin önceki ilişkilerindeki kadınların hep ekstrem davranışları var. Her iki kadında ufak bebeklerini terketmiş en basitinden. Ya eşiniz eş seçiminde karakter kriterine pek dikkat etmiyor ya siz onun hakkında birşeyleri tam bilmiyorsunuz.

X