Merhabalar;
benim de bir sıkıntım var ve fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Eşimin benden önce evlilik amacıyla kısa bir süre görüştüğü bir bayan olmuş.Kendisi zor şartlar altında hayatını idame ettirmeye çalışan 1 çocuk annesi,fakat çocuğuna bakacak imkanı olmadığından dolayı onu yurda vermeyi tercih etmiş biriymiş.Eşimle evlendikleri vakit çocuğunu yurttan alıp,eşimin önce ki evliliğinden olan çocuğunu da kabullenip hep birlikte yaşam kurmakmış amaçları.Ancak eşim kadının bir kaç yalanını ve hoşuna gitmeyen tavırlarını görmüş.İlişkiye son vermişler.Anlatılacak şeyler var tabi ama ben yine de onu yermek istemem.Çünkü gözümle görmedim.
Kısa bir süre sonra da biz tanıştırıldık ve yine kısa bir süre içerisinde evlendik.Onun ilk evliliğinden olan oğlu henüz 8 aylıktı.Aldım onu ve ben baktım şimdi 2 yaşında.O nu o kadar çok sevdim ki...kendi çocuğum olsa ancak bu kadar derdim hep.Şimdi 2.bebeğime hamileyim ama hala o çok başka ve ben onun da annesiyim.Ben cocuğu üzerime nasıl alırım diye eşimle araştırırken(ki oğlumun biyolojik annesi de böyle istiyor yeni bir evliliği var ve oğlumu istemiyor)bir gün kapım çalındı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden geldiklerini,hakkımızda şikayet olduğunu söylediler.