Eşimin eski kız arkadaşı..

Kadın sorunlu herhalde... Deli midir nedir. Mesajları silme de savcılığa gidip şikayet et bari. Bununla mı uğraşacaksın durmadan... Ben bile korktum valla. Ne yapacağı belli olmaz kadının.

Duymak istediklerinizi söylemediğim için kusura bakmayın Söylediğim şeyler apaçık doğru olabilecek şeyler. Sadece ben değil başka arkadaşlarda söylemiş eşinizin ne kadar hızlı hareket ettiğini. Neyse başka duymak istemediklerinizide dile getirip daha fazla üzmeyelim sizi. Bu arada siz eşinizle evlenince onun neyi oluyorsunuz? Karısı. Bunda kaba bir şey göremedim ben. İyi forumlar.

Anlatamadığım burada eşimin hızlı olması ya da geçmişiyle ilgili olduğum değil.Her sayfada söyledim beni benden sonrası ilgilendiriyoEşimle ilgili bir sorunum olsaydı onunla ilgili konu açardım değil mi?Burada konu bu kadının bana takmış olması eşimle geçmişte bir problemi olsa bile benim ve cocuğumla ilgili şikayette bulunması.Diyelim ki benim eşim onu çok üzdü kötü bitti meseleleri?Bu sonucu değiştirmez ki benim ne suçum var anlatmaya çalıştığım bu...Duymak istediklerime gelince,sizlerin fazla kuruntu yapıyorsun hiçbirşey yapamaz demesini bekledim evet.Belki biraz daha rahat ederim düşüncesiyle...
Ha bu arada bir adam hakkında ''karı olsunda nasıl olursunla olsun''ile ''evet ben bu adamın karısıyım''arasında anlam farkı bariz.Neyse bunu tartışacak değilim.Saygı duymaya çalışacağım.

Canım bak şimdi bi sakin ol kimse senin çocuğunu elinden alamaz tamam mı nüfusu üzerinize alın.O kadın bir kez şikayet etmiş gelip bakılmış o da elinden bir şey gelmediğini görünce konuşarak sataşarak huzursuzluk vermeye çalışıyor.Eşinizin dediği gibi hasta ruhlu bir insan onunla bir daha hiç bir şekilde muhattap olmayın istediği bu ona istediğini vermeyin.Kendi kendine sinir olsun size hiç bir şekilde zarar veremez kendinizi yıpratmayın onu düşünerek lütfen zarar vermek adına yapabileceği bu kadardı onuda yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…