Eşimin boşanmış arkadaşı

konunuz saçma ötesi. eşinizi taa dersaneden arkadaş arıyor, eve gelcem diyor, eşiniz ok diyor ve kadın boşanmış. nerden baksan tutarsızlık. kimse yakın olmadığını arayıp evine gelcem demez, ister boşanmış olsun, ister ne olursa olsun. mantığa aykırı. düğününüze gelmemiştir ama yakındır belki eşinize. ben de en yakın arkadaşımın düğününe gidemedim, oturum bekliyordum. eşinizin arkadaşlarını tanımıyor musunuz? eşiniz her arayanı ok gel diye eve mi çağırıyor? garip bir konsept. ne zaman evlendiniz?
cok şüpheli olacak ama ben kadının eşinizi en son dershanede gördüğünü düşünmüyorum, yada zamanında kankalardı. kimse sizin eşinizi dershanedn beri görmeyip peşine düşmez arada yakınlık-dostluk yoksa. eşinize ne alaka demediniz mi?
dershanede yakın olmadığım tipler sokakta yanımdan gecse tanımam. yaşınız kaç?

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Kocan aldatma meyilli mi ?

konunuz saçma ötesi. eşinizi taa dersaneden arkadaş arıyor, eve gelcem diyor, eşiniz ok diyor ve kadın boşanmış. nerden baksan tutarsızlık. kimse yakın olmadığını arayıp evine gelcem demez, ister boşanmış olsun, ister ne olursa olsun. mantığa aykırı. düğününüze gelmemiştir ama yakındır belki eşinize. ben de en yakın arkadaşımın düğününe gidemedim, oturum bekliyordum. eşinizin arkadaşlarını tanımıyor musunuz? eşiniz her arayanı ok gel diye eve mi çağırıyor? garip bir konsept. ne zaman evlendiniz?
cok şüpheli olacak ama ben kadının eşinizi en son dershanede gördüğünü düşünmüyorum, yada zamanında kankalardı. kimse sizin eşinizi dershanedn beri görmeyip peşine düşmez arada yakınlık-dostluk yoksa. eşinize ne alaka demediniz mi?
dershanede yakın olmadığım tipler sokakta yanımdan gecse tanımam. yaşınız kaç?
Konuşuyolarmış zaten ara sıra ben eskiden beri tanışıyolar demek istemiştim evlenmeden önce bahsetmişti bi kere ama hiç uzun anlatmadı hatırlayamamıştım bile sonrasında da konuştuklarını bilmiyordum bu arada ara sıra mesajlaşıyolarmış

Herkesle konuşan muhabbet etmeyi seven biri ama her kadın bunu masum algılamaz ki herkesin niyeti farklı
Bu niyeti gördüğünde mesafe koyacak kadar aklı vardır inşallah. Bu arada illa evde buluşma mantiksizligini anlamadım. Eşli buluşma olsa tamam da kadın seni tanımıyor ne alakaa ille de ev ? Senin yerinde olsam x cafede bir kahve içelim ev için müsait değilim der tarafımı belli ederim, kocama da ayağını denk al mesajını iletirim

Konuşuyolarmış zaten ara sıra ben eskiden beri tanışıyolar demek istemiştim evlenmeden önce bahsetmişti bi kere ama hiç uzun anlatmadı hatırlayamamıştım bile sonrasında da konuştuklarını bilmiyordum bu arada ara sıra mesajlaşıyolarmış
tamam arkadaşı demek ki olabilir. eşiniz sizden cekindiği için belki yakın arkadaşımdı diyememiş. eşiniz garip davranmış. uzun zamandır görüşmüyor olsalar bile aa ayşe, zamanında cok yakındık şöyleydş böyleydi diye anlatmalıydı.
eski arkadaşlar ile evlendik diye görüşmemeye karşıyım ben. eşinizin aldatacağı varsa kuzey koreden de bulur getirir yine aldatır.
düğünden sonra evinize bişe getirmek isteyebiir. ben eşinizin size tam acıklama yapmadığına eminim. kadın durup dururken ev de ev demez.

Boşanmış olması bir anlam ifade etmez ama demek istediğiniz sanırım artık boşta kocamla samimi olmasını istemiyorum tarzı birşey ise eminim sizden önce de tanışıyorlardır ve olsaydı sizden önce olurdu. Evinize zahmet edip düğününüze dahi katılmamış birisini çağırmak zorunda değilsiniz elbette o konu ayrı.

Bence dışarda başbaşa bı kahve ayarlayın.. medeni durumu evlide olsa fark etmezdi , kadınların hisleri de önemli. Hissettiğiniz şey tuhaflık belli bişey.

Boşanmış diye belirtmenizin sebebi heralde eşiyle gelmeyecek demek istemişsiniz. Kabul etmiş bulunmuşsunuz artık umarım bir gün ve saati belirlememişsinizdir eşin şu gün gelebilir mi derse hastayım de geçiştir bence

Ben anlamadım yani kadın kocanizi istemeyemi gelecek nedir hayır tövbe ya kızmayın banada.Normal davranın eşinizi arkadaş dolarak görüp esinide taniyayim diye düşünmüştür.Normal davranın bakın siz abarttiniz bende yorumumu abartarak başlattım.Nasılki benim size eşinizi istemeyemi gelecek sanki demem cirkinse.Sizindedusunceniz çirkin.Yani empati budur.Bosanmis olmasını belirttînız burdan dönmez bu konu iyi niyet yok kimseye güvenmem vs desenizde

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Bende bosanmis bir kadinim ve birinin sirf bu yüzden onyargi ile bir soz soylemesi beni cok kirardi. Yinede iki tarafli bakmak lazim. Daha once hic adı gecmemis birinin birden evinize gelmek istemesini garip karsilayabilirsiniz. Çünkü malesef artik eskiden olmamis seyler yada eskiden duyulmamis seyler oluyor.
Hatta bazen kadinin kocasi ile iliskisi dikkat cekmesin diye biz kankayiz ayaklari yapiyorlar, sizinde guveninizi kazanarak. Açıkçası tanimadan yinede kimsenin gunahini almamak lazim ama sorgulamanizi abes bulmadim cunku daha once adı sanı sanirim pek gecmemis. Samimi bi dostu olsa zaten simdiye coktan tanisirdiniz.

Siz "kadının hayatında biri artık yok diye korkuyorum" demek istemişsiniz, ama şimdi "boşanmış" kelimesi için duyara gelecekler...
Evinize niye gelmek istiyor? Yani insan tanışmadığı insanın evine niye emri vaki yaparak gelir ki? Başkasına asla böyle yapamazdım, bana yapılsa huzursuz olurdum. Eşiniz ara sıra konuştuğu ve düğüne davetli olmayan "eski dershaneden" arkadaşının evinize gelmesinden rahatsız değil mi? Çok mu misafirperver bir adam?

X