- 19 Ağustos 2008
- 17.883
- 53.962
-
- Konu Sahibi Armgnyslpnr
Öncelikle özür diliyorum.Buranın internet altyapısı Türkiye'de ki kadar iyi olmadığından çok geç görüyorum mesajlarınızı.Eski sevgilisi tabi ki çocuğu alamaz ama ona iyi bakmadığımız gerekçesiyle şikayet etmiş ilk seferinde bizi.Eve geldiler baktılar,asılsız ihbar oluyor böyle dediler.Ben çok üzüldüm hatta bana moral verdiler.Bir düşmanınız yapmış belli üzülmeyin siz çok iyi bir annesiniz dediler ve gittiler.Aylar sonra facebooktan attığı mesajla onun şikayet ettiğini anlamış bulunduk.Şimdi yaptığının daha fazlasını yapıp ellimizden devlet alana kadar bizimle uğrasacagını söylüyor.
Siz kendinizden , çocuğa iyi baktığınızdan eminseniz zaten birşey yapamaz. Anlattıklarınızdan iyi bir anne olduğunuz ,çocuğu kabullenip bagrınıza bastığınız görünüyor dolayısıyla üzülmeniz gereken bir durum yok.Ben şoka girdim tabi içeri davet ettim oğlumun yaşam tarzını ve bizim ona nasıl iyi baktığımızı kanıtladım..Asılsız ihbar olduğunu düşünüp geri gittiler...Bu konu boylece kapandı sanıyordum ki,üzerinden aylar geçti biz yurt dışına geldik.Kadın facebooktan bana birseyler yazmış.Mutluluğunu elimden aldığımı onunda benim bebeğimi alacağımı oğlumu elimizden almak için herseyi yapacağını vs vs..Eşim gülüp geçiyor.Hastaymış Allah korumuş diyor.Ama benim uykularım kaçıyor,ya birsey yaparsa ya gerçekten alırlarsa????O zaman ne yaparım ben diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.Biliyorum birşey yapamaz.Ama bu paranoyadan nasıl kurtulurum???Bu kadına hiçbirşey yapmadığım halde bunları neden bana yapıyor?Yorumlarınızı bekliyorum.
kadincagiz ne diyor siz ne diyorsunuz te Allahim.
Kadının mesajlarını da bir dosyaya koyarak savcılığa karşı şikayette bulun.Kimi kimin elinden alıyorlar.Öyle her ihbarda gelip evden çocuk mu alıyorlar.Çocukla hiçbir kan bağı yok.Velayet babada.Çocuğun annesiyle sorununuz yok.Böyle durumlarda komşuların da bilgisine danışılır.Şahit aranır.Kuru bir şantaja pabuç mu bırakacaksınız.Çok saçma.Eşin halletsin bu sorunu.Öncelikle özür diliyorum.Buranın internet altyapısı Türkiye'de ki kadar iyi olmadığından çok geç görüyorum mesajlarınızı.Eski sevgilisi tabi ki çocuğu alamaz ama ona iyi bakmadığımız gerekçesiyle şikayet etmiş ilk seferinde bizi.Eve geldiler baktılar,asılsız ihbar oluyor böyle dediler.Ben çok üzüldüm hatta bana moral verdiler.Bir düşmanınız yapmış belli üzülmeyin siz çok iyi bir annesiniz dediler ve gittiler.Aylar sonra facebooktan attığı mesajla onun şikayet ettiğini anlamış bulunduk.Şimdi yaptığının daha fazlasını yapıp ellimizden devlet alana kadar bizimle uğrasacagını söylüyor.
Eski sevgili senden çocuğu alamaz ki ayrıca babası dururken devlet çocuğa şiddet uygulanmadigi için ve iyi bakıldığı için zaten almaz yani boşuna endişe ediyorsunuz üstelik yurt disindasiniz ne diye ihbar edecek sizi adresinizi bile bilmiyordur
Suçlu o ya da bu.Eşimin geçmişte ona ne yaptığı ve onun ona ne yaşattığı pek umrumda değil açıkcası.Daha önce de söyledim beni benden sonrası,benimle ne kadar değiştiği ve ya bana nasıl davrandığı ilgilendirir.Geçmişinde melek olmayabilir.Eşim için(karı olsunda çok kaba ayrılca)mantığı çok komik olur sanırım biz Tayland da yaşıyoruz ve burası bileceğiniz üzere kadınlarıyla oldukca meshur bir yer.Böyle bir yoksunluk çekeceğini sanmıyorum ki bu sebeple evlenmeye acele etmiş olsun.8 Aylık bir bebekle bir an önce düzen kurmasında bir sakınca görmüyorum.Sevgi konusuna gelince,ikimiz de aşkın sevginin gelip geçici şeyler olduğunu,saygı ve aile olabilmenin,birlikte paylaşımlarda bulunduğumuzda keyif alabilmenin daha önemli olduğunu düşünerek evlendik.Daha açık tabirle kör kütük aşık olmayabiliriz ama aile olmayı seviyoruz..Bu da yeterli bana göre.Eşinizde kabahat buldum ben. Kim bilir naptı kadıncağıza da o da bu kadar kinlendi ve hırslandı. Eşinizin kadına zarar vermiş olma olasılığı büyük. Çünkü ondan ayrılıp kısa süre içinde sizinle tanışıp yine kısa sürede sizinle evlenmesi de sanki eşinizin sevdiği için değil de, karı olsun yeter mantığı taşıdığını hissettirdi bana.