Eşimin çocuğu

Bilmiyorum ki belki dediğiniz doğrudur aldatma olarak bisey görmedim şüpheli bir durum hic olmadı eski eşi aradığında ya da konusmak durumunda olduklarında yanımda da konusur ararsa açar hemen saklamaz odadan gitmez telefonda Whatsapp mesajlarıda durur açıktır misal xx i aldım xx i getiriyorum şeklinde bu mesajlara ok falan seklinde yanıtlar olur hic kıskanmadım eski esten o yüzden simdiye kadar ama insan oğlu ciğ süt emmiş varsa bisey insallah cıkar karsıma

Sen demek istiyorsun ki adam aldattı kadının elinde kanıtlar var karıma ulaşmasın die
Yok öyle düşünmüyorum açıkçası. Ben adamın hiç boşanmak istemediğini düşünüyorum. Bugün konu sahibi boşansa kapısında yatar adam o kadının gibi geliyor bana diyim sen anla...

Bir süre mesafe koyun , rahatsz olduğunuz konuları anlatın... Zaman verin duzelirse ok düzelmezse güle güle...

Ben akademisyenim.. Esim doktor. Kizimiz anasinifi da dahil devlet okuluna gidiyor. 2. Sinifa geçecek. Cok da başarılı. Hem de İstanbul'un kötü semtinde. Herkes sasiriyor olabilir ama çoğu anne kendi eksikliklerini kapatmak ya da kompleksten dolayi ozel okula veriyor çocuğunu. Halbuli borc içindeler. İçimden gülüyorum. Eski eş cok cahil. Eşinizin de pabuç bırakmaması gerekiyor. Ozel okula cok vermek istiyorsa çalışsın versin. Ancak yemek parasını ödeyebilir.
Çok doğru kompleksli ülkeyiz 👍👍 Bizim halk gösteriş meraklısı bazıları sadece gösterişten gönderiyor. Bir Hollywood ünlüsü vardı aktör ismini unuttum anne ve babası da yönetmen falan ama çocuklarını işe vermişler lisede vs ise garson olarak çalışmış çünkü hiçbir zaman ünlü çocuğu gibi hissetmesini istememişler.
Ayrıca doğum gününü de yetim çocuklarla kutlatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Başka bir ünlü mila kunis ise servetlerini miras olarak bırakmama kararı almış çünkü şahsi olarak kendileri kazanmasını istiyorlarmış. Yani yabancılar cidden aşırıya kaçıyor gibi gözükse de sağlıklı kararlar alarak duyarlı çocuklar yetiştiriyor. Bizimkiler her isteklerini sorgusuz sualsiz yapıyor. Çocuklar oldukça şımarık büyüyor.
Her zaman en iyisini almak, yapmak iyi bir anne baba yapmaz.

Ben akademisyenim.. Esim doktor. Kizimiz anasinifi da dahil devlet okuluna gidiyor. 2. Sinifa geçecek. Cok da başarılı. Hem de İstanbul'un kötü semtinde. Herkes sasiriyor olabilir ama çoğu anne kendi eksikliklerini kapatmak ya da kompleksten dolayi ozel okula veriyor çocuğunu. Halbuli borc içindeler. İçimden gülüyorum. Eski eş cok cahil. Eşinizin de pabuç bırakmaması gerekiyor. Ozel okula cok vermek istiyorsa çalışsın versin. Ancak yemek parasını ödeyebilir.
Abartmayin sizde ne alakasi var annenin kendini eksik hissetmesiyle ozel okulun 😳. Imkanim var tabikii cocugumu en iyi en ozel okulda okuturum egitimin ogretmenin iyi olmasi yeterli degil , cocugun muhattabi okudugu cevre , arkadaslari bunlarda onemli.

Diğer çocuğa koyamayan yumuşak kalpli güzel bir insansınız, tebrik ederim sizi.
İki evlat arasında denge olmalı, her ay10 kemiksiz ona atıyorsa 10 da kendi çocuğuna atabilmeli. Eğer olmuyorsa 5 5 atsın, denge kurulsun. Aksi takdirde bu düzende devam edemeyeceğinizi belirtin. Ayrıca çocukları ay o odada uyutmayın, sizinle vakit geçirsinler, kardeş olduklarını büyüyünce anlayabilirler. İkisini de tetiklemeye gerek yok. İkisi de çok küçük. Ya da hepiniz aynı odada uyuyun .

Hayat standardı ne olursa olsun burda kimin çocuğunun gideri ayda 10 bin acaba? He iyi kazanırsın istediğini ver istersen paraya boğ evladını ama şu anki şartlarınızda ve size karşı sorumluluğu varken bu düpedüz ayrımcılık. Adam resmen çocucuğunu değil eski eşi beslemeye devam ediyor. Hem de sizin hakkınıza girerek. Diğer mesele ise tamamiyle katılıyorum anne faktörü. Şayet anne kardeşiyle ilgili pozitif yaklaşımda bulunsa çocuğun içgüdüsel kıskançlığı sizinde iyi niyetinizde bir son bulurdu belliki çocuk doldurulmaya düzenli olarak devam ediliyor. Bunun da iki çözümü var bana göre ya çocuğunuzdan gözünüzü bir saniye dahi ayırmayacak aynı odada tek yatmalarına izin vermeyeceksiniz yada çocukla dışarıda vakit geçireceksiniz. Birinin psikolojisini düşünürken diğerininkini bozmak çokta hakkeniyetli değil. Maddi manevi evlat ayrımı kokuyor konunuz. Evet diğer çocukta bir can ve Allah emaneti ama sizinki de ağaç kovuğundan çıkmadı.

Abartmayin sizde ne alakasi var annenin kendini eksik hissetmesiyle ozel okulun 😳. Imkanim var tabikii cocugumu en iyi en ozel okulda okuturum egitimin ogretmenin iyi olmasi yeterli degil , cocugun muhattabi okudugu cevre , arkadaslari bunlarda onemli.
Konuda ki hanımın imkanı yok ne bu takıntı derler böyle. İmkan yaratmaya çalışmak için eski eşini darlıyor bu sefer. 2 işte çalışsın magdem göndersin o hanımefendi.
Özel okullar da da çevre kötü çıkabilir ayrıca insan bu.

Son düzenleme:
Konuda ki hanımın imkanı yok ne bu takıntı derler böyle. İmkan yaratmaya çalışmak için eski eşini darlıyor bu sefer. 2 işte çalışsın magdem göndersin o hanımefendi.
Özel okullar da da çevre kötü çıkabilir ayrıca insan bu.
İmkanı olmadığına dair bir detay yok, eğitim giderlerini babadan istemesi en doğal hakkı.
Bakıp büyüten, her derdi sıkıntıyı çeken babasız büyütme yükünü üstlenen bir anne.
Maddi olarak her şeyi babadan ister, normaldir.
Baba öderim yolla ya da ödeyemem yollama der ve biter, burada isteyene değil yapana bakacaksınız.

Şuan ben boşansam, iki çocuğumu şehrin en iyi okuluna veririm adam yiyemesin çocuklara harcasın diye, bana ne yani onun yeni hayatından.
Evlenirken o çocuğun ömür boyu velabi boynundaydı, evlenmeseydi, zorunda mıydı?
Bunları ikinci eş ya da boşanan eş düşünmeyecek nasıl öder diye, o adam düşünecek.
Maaş 3 ise yarı yarıya iki ayrı çocuklu eve paylaştırmak çok da cazip bana kalırsa.

Kocama her zaman dediğim şeydir, bundan sonra hayat bana sefa sana cefa, bu oğlanlar boynunun borcu kim seni napsın eline kuruş kalmayacak diye😂
Şakam gerçek olmuş…

Son düzenleme:
X