Eşimin çocuğu

Kendi cocugunuza uvey evlat muamelesi yapmayi birakin ilk sarin sevin kucaklayin. Kocaniza bakmayi birakin siz kocaniza baktiginiz icin adam eski karısıni geçindiriyor. Elinizi eteginizi cekin bakalim daha eski karsina verecek parası kaliyormu siz calismayadabilirdiniz

Eğer yazdiklariniz birebir doğru ise eli öpülecek kadınsınız. Ben ağzım açık okudum. Hep verici olmak belli bi yerden sonra inanın birşey kazandırmıyor.kimse de madalya tapmıyor. Karşı taraf belli ki huzur bozmak için yapıyor bunu siz de çekmektedir zorunda değilsiniz. Tabii en iyisini yine siz bilirsiniz

Boşanma sürecinde olduğum eşimin de ilk evliliğinden bir kızı vardi,2 yıldır hicbir sekilde aramiyor sormuyor çocuğu ama ilerde "o beni bulacak,bana gelecek" inancı sonsuz beyfendinin.. bu adamlar çocuklarına hicbir emek harcamadan gelecekte onlardan beklenti icinde olmayı başarabiliyor cidden, hayret edilesi bi durum

Var ama yok bir baba olan kayınbabam şu an 3 kızının evinde de kendini oraya ait hissedemiyor, sanki bi laf edecekler gibi geliyor diyor.

O cocuk nasil bekliyodur babasinin gelmesini cok üzüldüm ya. Cocuk gidecek ama koca bi kalp kırıklığı ile

Kimse kendi çocuğundan başkasını düşünmezz konu sahibi çpk fazla iyi niyetli

Tabi tabi bana diyor ki ileride oğlum ben sizi aradım telefonla ama ulaşamadım uzaktaydım başka yerde gelemedim derim. Bu arada oğlum akıllı saatini hep kapalı tutuyor ki muhatap olmayım şunla diyor. Ben zorla görüştürüyorum. Pislik karakola gidip polislerle gelir diye uğraşmak istemiyorum

Bunların hepsi aynı galiba,benim eş kişisi de benim zorumla eski eşine birkaç kez mesaj atmıştı çocuğu görmek için,kadin da cevap vermedi ama eşim o mesajları saklıyor ilerde göstermek için.. istese gidip görür ama arabasının km yapmasını hesaplayan bi kafası var,çocuğunu görmek icin bile olsa.

Çocuklar çok akıllı oluyorlar. Anne o mesajları söylemiştir çocuğa ama çocuk istememiştir. Çünkü gerçekten düşünen baba sürekli görüşür. Arada bir gelip ceee diyip yok olmaz.
Mesela arkadaşım anlatmıştı. Çocuğunun bir arkadaşının anne babası boşanmış. Ama baba her öğle arası gelip çocuğa yemek yedirir görüp gidermiş. Zaten sonra da anne baba barışmış. İşte isteyen baba her zaman her şekilde evladının yanında olur.
Böyle kötüleri Allah bildiği gibi yapsın inş. Mümkünse de çoğalmasınlar

Annede de problemler vardı,evliliğimin bitmesinde onun da payı var mesela,o yüzden söylememiş olabilir ama örneğinizde olduğu gibi gerçekten evladını seven,düşünen bir baba herşeyi yapardı. Ben düşünemiyorum evlâdım olacak ve 2 sene hicbir sekilde sesini duymayacagim, görmeyeceğim.. sanırım dünyayı yıkardım.. erkekler evlatları bile söz konusu olsa merhametsiz ve bencil olabiliyorlar

O kısmı bilemem tabi. Allah’ım ayırmasın inş okula kreşe bıraktığımda özlüyorum. Hergün alırken heyecanlanıyorum.
Siz de istiyorsunuz Allah sağlıkla nasip etsin inş. Babası da harika bir adam olsun

Amiin inşallah,cook teşekkür ederim eşimin çocuğunu bir kez görmüş olmama rağmen ben bile nasıl özlemiştim gittiğinde, ki kanı canı olsa insan nasıl özler..
Allahım tüm çocukları kötülüklerden korusun inşallah bundan sonra sizin de herşey gönlünüze göre olur,evladınızla cook mutlu olun.

Çok teşekkürler amin amin hepimiz inş

Oz kardes olsalar da bi sure ayirmakta fayda var. Baska oda yoksa tabiki salonda yatacak akli basina gelene kadar. Birakalim küçük uykusunda şaplakla uyansin o zaman.

İyi bile dayanmissiniz çocuğunuz daha önemli adam genel müdür mü kolejleri piyano kursları vs kendine guveniyorsa karsilasin..ama ev geçindirmek size kalıyor ona göre rahat tabii

Zeka küpüne bak, 20 yıl sonra o üç kıytırık mesajı göstermeye utanmayacak mı? Gerçekten 20 üstü yaşa gelmiş koca kadın olacak kızı bunu yer diye mi düşünüyor? Maşallah eşine, bu yaşta bu zeka.

Benim burada gördüğüm çocukların hep vicdan yapmasi.
Boylelerine genelde hep merhametli çocuk geliyor.

Bunu ona çok anlattım ama anlamak istemedi..bundan sonra da ne yapar inanın hiç bilmiyorum. Inşallah geç olmadan hatasını anlar ama hiç sanmıyorum, o sadece kendini düşünen bencil biriymiş,çocuğu falan umrunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…