Eşimin çocuğu

Çocuk hasta
Anne ondan hasta

25k maaş alan adam nasıl 280k lık okula gönderecek insan biraz düşünür.
Eşin çok net “ veremem “ diyecek.

Zaten 10k nafaka ödüyormuş.
Senin evini de geçindirmek ve onu özele gönderiyorsa seninkini de göndermek zorunda.

Eşin nasıl biri bilmiyorum ama kadın kocasıyla mutlu bir evlilik yapamamış adamı kaçırmış bir şekilde şimdi de senle huzursuz olsun istediği için çocuğunu kullanıyor. Farkında olmadan en çok çocuğuna zarar veriyor.

Ben olsam boşanmam bu edepsiz yüzünden.
Eşine çok net de
“ ben de boşanırım , benimkini de özele vermek ve bize de 10k nafaka ödemek zorunda kalırsın. Ödemezsen Söke Söke alırım. “
Gerisini o düşünsün.

Muazzam. Adamlarin evindeki yatak boyutlarına da sevişme gündemlerine de hakimsin. Ara konuş en iyisi numaraları da vardır sende.
Konuda yazmışlar ya hani normalde annesinde kaldığını? İnsanları çocuk psikolojisini bu kadar düşünmemesi insanı çıldırtıyor gerçekten. Ayrıca bu ne hadsiz terbiyesiz bir yorum. Kendinize yakışan üslupla konuşun lütfen.

Kesinlikle haklısın. Çocuğu olmayanla çocuğu olanın evliliği gerçekten zor.

Her yorumu tek tek okuyamadım belki yazmışlardır ama eşiniz eski eşine şu soruyu sormalı... Boşanmadıklarını varsayarak, eğer beraber olmaya devam etseydik sence biz X'i bu okula yazdırabilir miydik? Eski eşi kendini aşmış biraz... Hatta o evin ekonomisini yapan bir annenin evladını doldurma ihtimali çok yüksek, diğer bir çok yorum gibi düşünmüyorum. Hatta eski eş parayı o kadar bol bulmuş ki mevcut durumunu unutmuş anladığım kadarıyla ve başkalarıyla yarışıyor bu özel okul konusunda... Dümdüz eski eşe yürüdüm ben ama tamamen böyle hissediyorum... Siz 2 maaşla hem de ortalama üzeri maaşla kendi evladınızı özele yazdıramam derken hanımefendi özel okulda çocuk okutacak. baaak sen yaaa siz çocuklu adamla evlenmeyi düşünmelisiniz diyen olmuş ama biraz da eski eş boşandığı eşinden para yememeyi düşünsün ! kimse de kusura bakmasın... çok biliyorduysa 10'un 5'ini yiyeceğine biriktirip evladını özel okula kendi gönderseymiş...

Demiş adam da ödeyemem ki deyip pılını pırtını toplayıp evden gitmiş!

ya ben çocuklarım arasında bile birine bişi alıyorsam diğerine de alıyorum ki üzülmesin, hak geçmesin.

bu adam nasıl bi kafada ki ilk çocuğa yağdırıyor. boşanmış olmanın etkisini öyle mi kapatacakmış? ee evdeki çocukla da güzelce vakit geçiriyor mu bari?

Çocuk zaten her gün onlarda kalmıyor. Orada kaldığında konu sahibi kendi çocuğuyla kocası büyük çocukla yatsa sorun kalmaz orta da.
Artık iyice saçmaladınız.Kendı başına gelse mahalle kavgasına bile çıkıcak insanların yaptığı yorumlara bak.Siz öyle yapın hanımefendi.Bu ultra saçma fikrinizi de kendinize saklayın.

Konu sahibi bu zamana kadar zaten herşeyi kabullenmiş duymuyor görmüyor konuşmuyordu.Burada birazcık insanlar yazınca doğruları görmüş oldu ama adam bir şekilde naptı etti eski haline getirdi konu sahibini.
Bundan sonrası yine eski düzen devam edecek.
Küçük bebeğe üzülüyorum sadece başka söylenecek şey kalmadı zaten.

Artık iyice saçmaladınız.Kendı başına gelse mahalle kavgasına bile çıkıcak insanların yaptığı yorumlara bak.Siz öyle yapın hanımefendi.Bu ultra saçma fikrinizi de kendinize saklayın.
Ultra saçma fikirler mi? Çocuğu evi gibi hissetmesi gereken bir yerde salonda yatırmak size mantıklı geliyorsa o şekilde devam edin. Ama burası özgür bir platform olduğu için fikirlerimi paylaşmak için sizden izin almam gerektiğini düşünmüyorum.

Yıllık 280 bin bana çok geldi . şehrin en pahalı markalaşmış kolejlerinden muhtemelen bahçeşehir ted vs gibi. ben 2 çocuğuma aynı imkanı sağlayamayacaksam birine bile sağlamam sonuçta arkasından büyüyen biri var. ikisine yıllık 280.000 x 2 ödeyemeyeceğime göre uygun kolej seçtim. adam da bunu yapabilir kendi çocuğunu nasıl düşünmüyor anlamadım.

Bu hikâyede biraz kendimi buldum.Ben de bekâr ve çocuksuz halimle çocuklu biriyle evlendim.Babasi büyük oğlunu hep ayrı tuttu,eski eş bizim aramızı bozmak için çocuğu sürekli kullandı,yeni evlendik eve eşya alıyoruz diye hemen nafakayi artırsın doğa kolejine gidecek deyip haber yolladı,olmadı nafaka artırım davası açtı.Adamin doğum gününde çocuğa telde artık seninle görüşmek istemiyorum dedirtti günümüzü mahvetti.Nafaka dışı talepleri de coktu, istiyordu ki bütün maasi onun çocuğuna gitsin.Ben hamile kalınca da çocuğu bir daha göndermedi ama nafaka kavgaları devam ediyor.Aman o cocuk ayrı deyip yeni evlilikten olan çocuklar hep eziliyorlar.

yerinizde olsam boşanayimda banada aylık 10 bin nafaka öde daha karlı çıkiyorum böyle derdim.
eşinizin durumu olsa isterse çocugunun tüm masraflarini kendisi karsılasin ama, sizinde bir çocuğunuz var ve o çocuğu babanızın evinden getirmediniz ya üzerine düşeni yapsın yada boşanın cidden.
ne münasebet o eve baksın sen bana yolla oldu, adama bakmak içinmi evlendiniz ?

yine üyeler insaflı çıkmış sadece oda ayır demiş. Konu sahibi en son çok uzman pedegoglarıyla birlikte 6 yaşındakini komple eve Bi süre kabul etmeme kararı aldığını bildirmişti burda. Sanırım kendi ilk çocuğu da ikinciyi kıskanırsa ve vurursa evden atacak bu millet. 6 yaşındaki çocuğun vurmasını ne abarttılar da abarttılar. Benim yeğenimde tam 3buçuk yaşında abi oldu kardeşini kıskandı vurdu sonra o da ona vurdu şimdi baya düzeldiler ama ablam ikisini de evde besledi yani birini kapıya koymadı. Tabi ki çocuğunu dövdürmesin ama 2 haftada Bi gün gelen çocuğu da kontrol edebilirler. Birlikte uyuma fikri gayet de mantıklı. Hem çocuk babaya doyar hem kardeşine vurması engellenmiş olur. Karı koca yatak odalarına karışmak değil bu zaten ayda iki gün iki gün de sevişmeyiversinler. Konu sahibinin olayları kendi leyhine anlattığına eminim. Ama değilse bile suç eşinde belki eski eşte ve kendisinde. 6 yaşındaki çocukta değil o çocuk ve faturayı ona kestiklerine inanamıyorum. Özel okul konusunda haklı olsa da çocuğun babasının evine 2 gün gelmesine ambargo koymasına normalde burdaki üyeler asla hak vermezdi de konu sahibi mağdur(!) diye karşı tarafa hıslandılar.

Ayda iki üç gün geliyor çocuk. 2 3 gün de sevişmeyiversinler. Yatak küçükse de yer yatağına yatsınlar. Ya da küçüğü yanlarına alsınlar 2 gün ama o zaman büyük daha çok kıskanır. Büyük dediysem 6 yaşında.

Siz öyle yapın hanımefendi.Birbirinize karşılıklı vurun hatta biriyle bi olay yaşadığınızda.Allahım nasıl geri kalmışlık seviyesi bu ya.

Eşimle konusacağım ama boşanma kısmını da düsünüyorum artık malesef
Düşün zaten. Adam göz göre göre senin ve çocuğunun rızkını karşı tarafa harcıyor. Bir başına olsa 10 bin lira kira verip 10 bin lira nafaka verebilecek mi? Sırtını dayamış sana. Bir başına olsan hayatını rahat rahat yaşardın. Niye bu adamın eski eş ve çocuk finansörü oldun ki? Aşık mı oldun?

Niye yapmasın ki? Bulmuş kaynaği. Kadın finanse ediyor yaşamını. 25 bin liraya bir başına kalsın da versin 10 bin lira nafaka göreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…