Eşimin çocuğu

Belki de.
Ama genelde yaşlanınca felan hep yanında oluyorlar
Ve utanmadan da babayim ben havasına girip bunu hak görüyorlar.

Cocuklarin yumusak karnina basip kullaniyorlar. Bu tip ebeveynler hayatlari boyunca kendilerinden başka kimseyi düşünmüyor. Vakti gelince yine kendi çıkarları ugruna çocuklarının duygularini suistimal ediyolar. Olanda o çocuklara oluyor

Oz kardes olsalar da bi sure ayirmakta fayda var. Baska oda yoksa tabiki salonda yatacak akli basina gelene kadar. Birakalim küçük uykusunda şaplakla uyansin o zaman.
Katılıyorum başka oda yoksa yaptığı hatanın farkına varana kadar salonda yatacak yok öle dava tamam bende öyle bişe yaşasam dövmem etmem sevgiyle yanaşmaya çalışırım ama kendi çocuğuma da bu kadarına izin vermem yatsın salonda sokağa atmıyoruz ya

Evet bence de temel ihtiyaç değil ama 40 50 kişilik sınıflar var demiş. Kimse bu şartta devlete vermek istemez. Makul bir yer bulalım özele verelim der.
Makul ücret ne kadar makul? İstanbul'da en makul özel okul 100 bin TL civarıdır. Yarısını anne yarısını baba karşılayacaksa neden olmasın? Ha elini taşın altına koymayacaksan o zaman verilene razı olmak zorunda herkes, kimse kusura bakmasın. İlk evlilikten olan çocuğa 2. Eş sponsor olmak zorunda mı Allah aşkına?

Özelde okutmak istiyorsa illa kendi çabasıyla okutsun o zaman ev kira değil kendisi çalışıyor kendi çalıştığını aylık özel okul taksidi olarak versin kira derdi de yok 10 binde ek gelir var maşallah oh öyle okutsun yapabiliyorsa madem 25 bin maaş alan adam özel okulda istesede okutamaz ki bu adam evli ve başka çocuğu da var onu da özel kreşe yollasın o zaman ne bu özel okul takıntısı bu kadar küçük çocuklara anlamıyorum durun bakalm okuyorlarmı bi bakın ilerde harcanır zaten okuyan çocuğa para

1.si konu sahibini inandırıcı bulmuyorum ilk çocuk çok küçükken evlilik yapıp hemen çocuk sahibi olmuş(!) bu konuda herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Konuda eksik olan çok şey var ve ben ikna olmadım. Bu konuda beğenmedim atarak benim bu konudaki hissiyatımı silmiyorsunuz, bilesiniz.

2.si makul ücret ve okul hakkında yorum yaptım 50 kişilik okula vereceğine başka çözümleri söyleyerek.

Not:Madem çok konusunun arkasında nerede konu sahibi! Yukarıda aynı fikirde olmadıklarımla paylaştığım soru işaretlerini cevaplarsa belki o zaman ikna olabilirim.

Zaten cocugunuza siz bakiyomussunuz evin geciminide siz sagliypsunuz bence daha neyi bekliyosunuz.
Ozamanda esiniz dusunsun aldigi maasin 10 oburune 10 size versin kendine bise kalmaz,belki ozaman bazi seyleri anlar

Sizin hissiyatınızı silmek gibi bir çabam yok zaten, hepimiz kendi düşüncelerimizi söylüyoruz. Bildiğim kadarı ile insanlar boşanır bosanmaz aynı gün bile evlenebiliyor; evlenen kadınlar benim gibi hemencecik hamile kalabiliyor.

25 bin tl maaş şu şartlarda maalesef komik bir rakam ve adam evli olmasa bile kira+ yaşam masraflari olacakti. Bu nedenle eski eşin bu kadar saçmalamaya hakkı yok diye düşünüyorum. Devlet okulları konusunda bilgim yok fakat imkan yoksa 50 kişilik sınıftada okuyabilir. Yuzbinlerce çocuk okuyor değil mi?

Kadınlar aynı gün evlenemez, iddet süresi var. İddet süresini kaldırmak için dilekçe verirse ancak bunu kaldırır. Konu sahibinin de ikinci evliliğiymiş. Bu konuda tecrübesiz değil kısacası. Çocuk için evlendiyse bile çocuklu biri ile maruz kalacağı şey az çok bellidir. Bunu da eş kişisini tanıyarak karar verir.

Tüm bunlar göz önüne alarak hamile kaldığını ve çocuk sahibi olduğunu varsayarsak şu an yaşadığı fazla tezat. Ya da ilk evliliğin bitmesine sebep oldu ve ilk eş intikam alıyor. İlk çocuğa karşı yaklaşımı vicdan yapar gibi bir yandan da kıskanç diyor anne ve çocuğa. Neyse Müge Anlı minvalinde konuşmak istemiyorum.

Konu sahibi ne yaptınız?Bebeğiniz nasıl iyi mi? N Narcicegim26
Eşiniz çocuğunu özel okula verecek mi? Bu konuda tavrınız nedir? En son eşiniz eve dönmüştü. Neler oldu? Umarım işten çıkarılma ihtimali olan eşinizin, çocuğunu özel okula vermesine onay vermemişsinizdir.

Son düzenleme:
Konudaki eski eş misiniz? Hemen hemen her mesajınız konu sahibi yalancı çıkarma çabası, şu şöyle olamaz, bu böyle olamaz. Biraz değişik geldi bu tutumunuz açıkçası...

Konudaki eski eş misiniz? Hemen hemen her mesajınız konu sahibi yalancı çıkarma çabası, şu şöyle olamaz, bu böyle olamaz. Biraz değişik geldi bu tutumunuz açıkçası...
Çok komiksiniz alıntılayanlara aynı fikirde olmadığıma dair cevap verdim. Ben size diyor muyum tavsiye ile gelen konu sahibinin o yakını siz misiniz diye?

Ben de pek inanmadım ya. Bu kadar saçmalık 2. Evlilik için fazla. Hem birbirinin dengi olmamışlar maalesef. Hem konu sahibi öz anneden daha verici, hem adam ilk çocuğa bu kadar düşkün ama o bebekken boşanılıyor koşa koşa evleniliyor. Bütünnnn maaşını ne hikmetse boşandığı eşe veriyor falan.
Yani ben de Ya adamın parayı kendi için kullandığını ama eski eşi bahane ettiğini ya da eski eşe olan zaafından kaynaklandığını ya da konu sahibinin bu kadar verici olmadığını ve az önce okuduğum mesajla aklıma geldi daha önce hiç düşünmemiştim adamın evliliğinin bitmesine neden olduğunu düşünüyorum.
Adama git diyor adam pılını pırtını toplayıp hop gidiyor. Üstelik 2. Evlilik yani çaba bile yok

Oz kardes olsalar da bi sure ayirmakta fayda var. Baska oda yoksa tabiki salonda yatacak akli basina gelene kadar. Birakalim küçük uykusunda şaplakla uyansin o zaman.
Yapıpmasi gereken bu mu sizce? Çocuğu psikoloğa götürüp destek almalılar. Çocuk daha çok kinlenir salona gönderilirse. Çocuğun annesi olsam oğlumu ayırıyorlar diye düşünürdüm. Çocuk da ben onların öz evladı değilim o nedenle beni ayırıyorlar psikolojisine girebilir.

İki çocuğu da psikoloğa göndeiyorlarmış en baştan beri büyük çocuk zaten gidiyor küçük olan da psikolojisi bozulunca onuda götürmüşler zor durumdalar yani …

Evet bu, evde başka oda olsa zaten aynı odada yatio olmazlar. Sanki sokaga at ayazda yatır dedim neyi abartiosun ki bu kadar. Anadoluda 5 kisi salonda uyuyor millet. Çocuğun annesi düzgün düşünemediği için bu sorunlar yasanio, ne düşünürse düşünsün. Onlar kötü düşünmesin diye verdigi tavizler bini aşmış. Kendi cocugunu telef mi etsin göz göre göre. Götürmüş işte psikolog hic görüştürme demis ben gene salonda yatsin bi müddet diyorum.

Size katılıyorum, konu da bana da geçmeyen şeyler var. Resmen kendi çocuğuna üvey anne olmuş konu sahibi. Mantığım almıyor. Bende eş kişisinin ilk evliliginin bitmesinde rolü var diye düşünüyorum açıkçası.

Alıntıladığınız mesajı yazma sebebim, sanki o uye arkadaşın kendine görev bellemesi, konu sahibini yalancı çıkarmaya çalışması... Bana biraz fazla geldi hemen hemen her yorumda açık araması, yoksa tabiki eski eş olduğunu düşünüp yazmadım

İki çocuğu da psikoloğa göndeiyorlarmış en baştan beri büyük çocuk zaten gidiyor küçük olan da psikolojisi bozulunca onuda götürmüşler zor durumdalar yani …
Büyük çocuğu götürdükleri psikolog bu durum için bir tavsiye vermiş olmalı. Onun tavsiyesinin büyük çocuk salonda yatsın olduğunu sanmıyorum

Çocuk zaten her gün onlarda kalmıyor. Orada kaldığında konu sahibi kendi çocuğuyla kocası büyük çocukla yatsa sorun kalmaz orta da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…