- 25 Aralık 2024
- 129
- 162
- 18
- 32
- Konu Sahibi kaderaysma01
-
Gülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.
hergün yada şöle sorayım her birliktelikte orgazm oluyomusunuz? bizimde hergün birlikte olduğumuz dönemler oldu ama hep rutin böyleyse göreve döner gibi geldi bana. onay vermeme rağmen deyince hadi rahatla tarzınamı döndü o kısmı merak ettim.Aynen dediğin gibi. Ben her güne onay vermeme rağmen benim eşim bile şikayetçi habire hasta oluyorsun diyor. Ben de senin gibi düşünüyorum buradaki yaşını başını almış kişilerle bile bu konu geçmişti eşleri hala kadınlık bekliyor teyzeler isyanlarda.Ciddi söylüyorum iki kadın kocasına git evlen başka kadınla bile demiş.
hergün yada şöle sorayım her birliktelikte orgazm oluyomusunuz? bizimde hergün birlikte olduğumuz dönemler oldu ama hep rutin böyleyse göreve döner gibi geldi bana. onay vermeme rağmen deyince hadi rahatla tarzınamı döndü o kısmı merak ettim.
kocamda bikeresinde ben naz yapınca gel rahat uyursun, rahatlarsın demiştiHayır her defasında olmuyorum,ben daha rahat uyuduğumu farkedince daha talepkar oldum öyle diyeyim.
KK halkının mistik çözümüŞap at yemeğine
kocamda bikeresinde ben naz yapınca gel rahat uyursun, rahatlarsın demiştiaklıma geldide güldüm valla. ben orgazm olunca çok rahat ve derin uyuyorum, hatta ertesi gün bile ayaklarım ağrıyo, değişik bi kasılma hissediyorum, orgazm olmadığım zaman bi rahat uyuyom ama o sanırım yorgunluk uykusu oluyor.
aynen hastalıkta zorlamak acımasızlık bence kabul edilemez. benimkide bazen uykum yok diyom onun varsa gel seni s.. s.. uyutayım falan diyo gülüşüyoz. özel şeyler tabi ama takılmak gülüşmek eşler arası bana iyi hissettiriyo. orgazm sonrası uyku fena güzel yaa, yarım kalınca çok kötü oluyomuş arkadaşım ne uykusu uykularım kaçıyo demişti.Uyku problemim var ilaç kullanıyorum normalde,ben takılırım arada ilacımsın diye.yani özel şeyler tabi. Dediğim gibi her zaman aynı olmayabiliyor ama benim hastalığım olsa ilişkiye zorlamaz. Konu sahibinin eşi zorluyor galiba o sıkıntı.
Aman gözü kaymasın, siz önemli değilsiniz.Kanamam 1 hafta falan sürdü zaten bitince 40i beklemek tabi ki . Bende hiç sesimi çıkartmadım . Aslında korkum hep isteklerini karşılamazsam aldatır mı başkalarına bakar mı diye korktum
95 kilo ,a 10 kg aldı evleneli . Ama hiç hareket etmiyor işte bile etmiyor nöbet tutuyor 1 gün gelip 2 gün yatıyor efor sarfedip yorulmuyor ki bedenenAbla eşin zayıf mı merak ettim bu enerciyle adam kilo da alamaz yerinde durmuyo ki ahahhaa
Himmm ben herkesin kendinden sorumlu olduğunu düşünüyorum sevisirken tabi erken bosalma sorunu yoksa. Çünkü mesela benim orgazm olmadigim sevisme sayısı 18 yasimdan 45 yasima kadar toplasan bir elin parmaklarini gecmez. Kocamin hatrina da asla sevismem. Canim istemezken hayatimda hic sevismedim. Aksi cok gururumu kırar. Ben her defasinda oluyorum orgazm. Ama olsam da gene de her gun istemiorum artik yani.aynen yaa, arkadaşımın eşide öyleymiş, adam üni okusa bu makalelerde uzman olurdu diyo. karşılıklı rıza ve tatmin önemli. arkadaşım tamam diyorum her gün yapalım desem 5 dk'da rahatlıyor ben kalakalıyorum bari gün aşırı olsunki bende azcık özliyim, orgazm için enerji topliyim diye yakınıyodu.
Tabi canim... Erkeklerin çoğu gündelik hayatta kadindan hammal performansi bekliyor. Gene ayni lavuklar gece olunca geyşalik bekliyor.evi kadın çekip çeviriyor, dışarıya kadın bakıyor, adam yattığı yerden hayal kurup kendini okşarsa dinlenik vücut tabi oraya kayar.
Bi tane trans bi kadin var böyle evli azgin tiplerle konusmasini youtubeda paylasio. Teki sey diyodu ben erkekle olmayi daha cok seviyorum, erkek adam erkekle ..., falan. E niye evlendin karınla onunla olmuyo musun? diyo. Olmaz olur muyum her gün yapiyoruz ama bana yetmio dio.Kanamam 1 hafta falan sürdü zaten bitince 40i beklemek tabi ki . Bende hiç sesimi çıkartmadım . Aslında korkum hep isteklerini karşılamazsam aldatır mı başkalarına bakar mı diye korktum
Labirentten çıkacak fareyi ödüllendirio sanki dangalak.Benim istediğimi yap başka bir şey istemiyorum, yaparsan seni kahve içmeye götürürüm falan çirkin ya.
Ben cinselliği severim eskiden de öyleydi.Benim söylediğim benim eşimle aramdaki mesele. Bi de uyku problemimi de çözünce ilacım oldu Allah Allah.Konudaki kadınlar nasıl bir kafa yaşıyor? Yok depresyon ilaci olarak düşünmüş, yok 3 yıllık evlilikte niye bu kadar erken soğumuşmuş? Ciddi misiniz siz ya.
Kadın ilk yıllar günde birden fazla ilişki yaşamış, lohusa olmuş 40 ini çıkmasını bile beklememiş. Sarilamıyorum bile hemen sevişmek istiyor diyor. Bu kadin ne ara özleyecek eşini.
Okurken cinsellikten soğudum vala bu ne biçim birsey. Bir taraf istemeden cinsellik yaşanır mı?
Düşman başınaArkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
Aynen oraya evrilio kafam, trajikomedi. Bana dokunma da kime napiosan yapAynen dediğin gibi. Ben her güne onay vermeme rağmen benim eşim bile şikayetçi habire hasta oluyorsun diyor. Ben de senin gibi düşünüyorum buradaki yaşını başını almış kişilerle bile bu konu geçmişti eşleri hala kadınlık bekliyor teyzeler isyanlarda.Ciddi söylüyorum iki kadın kocasına git evlen başka kadınla bile demiş.
Aynen oraya evrilio kafam, trajikomedi. Bana dokunma da kime napiosan yapoff cok igrenc ya. Bak o hastalik lafina da çok ayar olurum. Erkekler karşısında hasta kadin gormekten nefret ediyorlar icten ice. Acikca demeseler bile.
Istiyorlar ki makine olalim. Bustiyerle donla yatalim - hatta donsuz tercihen, don opsiyonel. Ev işi yaparken de yari çıplak gezelim, önlerinde bentover lar yapalim hatta camasir asmak isin bahanesi onlar seks istesin diye domaliriz biz. Hic hasta da olmayalim her gun her yerde soyunuk gezelim ama asla hastalanmayalim.
Öte yandan az masraf etsinler kombiyi az yaksinlar disarda yemek yemek falan istemeyelim evde iki dkda domala comele börek falan acariz ne haddimize, tatile gitmek luks olsun kuafor parasina laf etsinler ama parlayan bi kadin görünce de akillari gitsin.
Bu ikiyuzlu adiler yuzunden 50 sinden sonra lezbiyen olan teyzelerden olcam baskasina peşkeş çekmek beri dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?