Eşimin bitmek bilmeyen istekleri

Reddettiğin için bozulur trip atar bi de bu tipler. Ne yaparsa yapsın kesinlikle istemediğin zamanlarda ilişkiye girme. Libido oranı uyumsuz olunca çok can sıkıcı oluyor maalesef ama kimse partnerinin keyfi için her gün kendinden ödün vermek zorunda değil.

Evet sarılıp Tv izleyelim diyorum hemen başlıyor yaklaşmaya . Diyor benim istediğimi yap ondan sonra bir şey istemem daha . Ama ben neden hiç sarılıp normal bir şey yapamıyorum konu hemen oraya geliyor . Ben kahve içmeyi çok severim dışarıda tek aktivitem o mesela istemediğim zaman diyor hadi bak kahve içmeye getireceğim seni der . Ama normal zamanda sürekli kahve içiyorsun diye darlar ki maddi anlamda sorun yok durumu iyi

Doktor var. Üroloji bir görünsün

eşiniz abartı bence, yeni evli sayılırım benimkide öyle, şuan çocuk yok, uyum sağlıyorum ama, çocuk olsa bunalırım, zaten vücut yorgun olur. şuan bile bazen akşam geç saatte tv karşısında uyumuş oluyorum beni uyandırıp yatağa götürüyor, sırnaşıyor istemediğimi söylüyorum, bazende uyum sağlamaya çalışıyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim 1 hafta fitil kullanmam gerekiyordu yatarken onu bile kullanamadım , rahatsızım diyorum kullanmam lazım tekrarlıyor yoksa ama anlamıyor
bir dakika siz enfeksiyonken seks diye tutturdu mu?
ve siz seviştiniz mi?

bu nasıl bir bencillik.. nasıl izin verirsiniz

Bizde 10 günde bir yaparsak dua ediyoruz herkesin derdi başka

evet eşiniz abartmış ve anlayışlı olması gerekiyor tabii ama henüz 3 senelik evlilikte neden bu kadar erken soğuduğunuzu da araştırmanız gerekiyor diye düşünüyorum

evet eşiniz abartmış ve anlayışlı olması gerekiyor tabii ama henüz 3 senelik evlilikte neden bu kadar erken soğuduğunuzu da araştırmanız gerekiyor diye düşünüyorum
Araştırmaya gerek var mı? Açıkça ortada işte. En sevdiğin yemeği bile her gün yesen bunalırsın. Kadın her gün seks diyo ya, hatta bir ara günde 2 kere imiş. Yorgunluğu filan gectim bence iğrenç ya. İnsan gerçekten tiksinir ve tadı kalmaz açıkçası.

arkadaşlar bence hergün çok insanı bunaltır, ayda 1-2 yazanları gördüm o da çok az, youtube'ta uzmanların tavsiyeleri çiftlerin konuşarak ortak bir noktayı bulması yönünde, ortalama haftada 3-4 şeklinde çiftleri memnun ediyormuş. konu sahibi haftada 3-4'e razıdır diye düşünüyorum, her gün insanın ruh hali uygun olmayabiliyor, haftada 3 falan olsa hem arada özlemde olur.

Benim istediğimi yap başka bir şey istemiyorum, yaparsan seni kahve içmeye götürürüm falan çirkin ya. Cinsellik iki tarafın yükselmesi ve isteğiyle olur. Bir tarafın dayatması ve ödüller sunmasıyla değil.
Daha önce de dediğim gibi ben libidosu yüksek kadınlardanım ama cidden eşim böyle davransa ben bile irrite olurum. Çok antipatik kendinizi eşten ziyade sadece yatak objesi gibi hissetmenizi sağlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…