- 2 Ocak 2025
- 9
- 19
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderaysma01
-
Duş almayın yatmadanArkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
Bütün sorumlulukları üstünüze almayın. Çocuğuyla ilgileniyor mu , size çocuk bakımı ve ev işleri konusunda yardımcı olmuyor mu? Aynı evi paylaşıyorsunuz ve çocuk sadece sizin değil. Babası olarak onun da yapması lazım şayet yapmıyorsa. 1 gün çalışıp 2 gün yattığı için enerjisi birikiyor tabi. Her gün ilişki bana normal geliyor ama sizin sorumluluklar arttığı için enerjiniz azalmış doğal olarak. Eşiniz haftanın her günü çalışsa, eminimki yorulur ve bu kadar sık cinsellik istemez diye düşünüyorum.Arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
Yeni doğum değil eşimin ısrarı beni soğuttu eskiden ben isterdim sorun yoktu ama artık sarılıp Tv bile izleyemiyoruz uzak duruyorum mecbur çünkü biliyorum öyle bir durumda yine isteyecek onun çok fazla isteği beni geri itip uzaklaştırdıSizin isteksiz olma sebebiniz ne ? Yani daha önce sorun yoktu sanırım sonradan oldu sizde bu isteksizlik durumu ?
Yeni mi doğum yaptınız..
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim 1 hafta fitil kullanmam gerekiyordu yatarken onu bile kullanamadım , rahatsızım diyorum kullanmam lazım tekrarlıyor yoksa ama anlamıyorEşimle en büyük kavgalarımız bu sebepten çıkıyor bizim de
Yani şunu yaşatmasına izin verebiliyorsunuz?İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim 1 hafta fitil kullanmam gerekiyordu yatarken onu bile kullanamadım , rahatsızım diyorum kullanmam lazım tekrarlıyor yoksa ama anlamıyor
Hergün olmasında bence sorun yok ama zamansız olması sorun. Yani benim de bebeğim var seni anlıyorum ama olmasa daha kötü olmaz mı bu defa da beni arzulamadı diye üzülürsünArkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?