• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Beni Sevmediğini Düşünüyorum..

Erkekler genelde öyledir. Biz kadınlar gibi derinlemesine değil yüzeysel düşünürler. Onlar ayrıntıya pek girmez. Küfür etme sebebi sinirli oluşundandır. Eşiniz için genetik test yaptırın.Buyuk ihtimal kromozom sayısı fazla çıkacaktır

Sen ondan beklentilerini ona zaten söylemişsin cevap vermeye tenezzul bile etmeyip uyumus
.muhtemelen kafasına bile girmemistir. Takmamıştır. Bundan eminim. Hatta bunu bidi bidi yapiyorsun diye düşünmüştür. Sen neden kendini üzüyorsun ki güzelim? Sende onun davrandığı gibi davransana umursamaz ruhsuz vurdumduymaz . Ayrica seks 2 kisinin yaptigi ve karsilikli zevk aldigi birseydir..demekki sen zevk almıyorsun ki kendini kullanilmis hissediyorsun olabilir mi? Gorev gibi görüp 'ya piyorsun yani ? Bir de sevgi almak degil vermektir. Ve emek ister ilgi.ister. sen gitsen sarilsan öpsen hani ? Ya da askim yakisikli kocammm tatlim gibi guzel seuler soyleyip.onun gururunu oksayacak.sekilde.kendisini ovsen.. benim.kocam harika bir baba....mesela ? Herseu neden erkeklerden bekleniyor ?sen agac kavugundan cikmadiysan onuda bir anne dogurdu. Insan oldugu icin duygusu var
..onunda
Bunu unutma.

Hiç mi hissetmiyorsun peki bazı insanlar farklı şekilde hissettirir sevgisini mesela soğuk havada daha kalın giyin hasta olursun der, gideceğin yere ulaştığında haber ver merakta kalmayayım der bunlarda bir çeşit gösterme şeklidir

Bu arada bu konuda benzer bir hikaye okumuştum o hikayeyi bulup kopyala yapıştır yapıyorum şimdi
(Bu arada anlattığın gibi hissetsem o adamla 1 gün daha yasayamazdim çünkü benim için sevgi ilgi herşeyden önce gelir ben evlenirken eşime dedim ki seninle herşeye varım beni aç bırak susuz bırak ama asla sevgisiz bırakma ozaman yapamam dedim evliliğimiz iki yıl bitti ama sevgimiz aşkımız hep giderek arttı çok şükür )

Bir kadın anlatıyor: Kocam bir mühendisti. Onunla sâkin tabiatını sevdiğim için evlenmiştim. Bu sâkin adamın göğsüne başımı koymak içimi nasıl da ısıtırdı.

Gel gör ki iki yıl nişanlılık ve beş yıl evlilikten sonra bu sâkinlik beni yormaya başlamıştı. Eşimin -bir zamanlar çok sevdiğim- bu özelliği artık beni huzursuz ediyordu Sonunda kararımı ona da açıkladım: Boşanmak istiyordum Şaşkınlıktan gözleri açılarak ”niye?” diye sordu. ”Gerçekten belli bir sebebi yok” dedim, ”sadece yoruldum” Bütün gece ağzını bıçak açmadı. Düşünüyordu. Bu hâli ise hayal kırıklığımı daha da artırmaktan başka bir işe yaramıyordu: işte, sıkıntısını dışarı vurmaktan bile aciz bir adamla evliydim. Ondan ne bekleyebilirdim ki!

Sonunda sordu: ”seni caydırmak için ne yapabilirim?”
Demek ki söyledikleri doğruydu: insanların mizacı asla değiştirilemiyordu. Son inanç kırıntılarım da kaybolmuştu. ”İşte mesele tam da bu” dedim ”Sorunun cevabını kendin bulup kalbimi ikna edebilirsen kararımdan vazgeçebilirim.” ”Diyelim dağın tepesinde bir uçurum kenarında bir çiçek var. O çiçeği benim için koparmak, düşüp vücudunun bütün kemiklerinin kırılmasına, hattâ ölümüne mâl”olacak. Bunu benim için yapar mısın?” Yüzümü dikkatle inceledi ve ”Sana bunun cevabını yarın vereceğim” dedi. Bu cevapla son ümidim de yok olmuştu.

Ertesi sabah uyandığımda evde yoktu. Boş bir süt şişesini mutfak masasının üzerine koymuş, altına da bir not bırakmıştı. ”Hayatım” diye başlıyordu, ”O çiçeği senin için koparmazdım” Kalbim yine kırılmıştı. Okumaya devam ettim.

”Çünkü her zaman yaptığın gibi bilgisayarın altını üstüne getirip çökerttikten sonra monitörün önünde ağladığında, onu tekrar düzeltebilmem için ellerime ihtiyacım var.”

”Anahtarları her zaman evde unuttuğunu bildiğimden, senden önce eve varabilmem üzere koşmam gerektiğinden bacaklarıma ihtiyacım var.”

”Arabayı kullanmayı çok sevdiğin halde şehirde hep yolu kaybettiğinden, yolu gösterebilmem için gözlerime ihtiyacım var

”Evde oturmayı sevdiğinden, içe kapanıklığını dağıtmak, can sıkıntını hafifletmek üzere sana şakalar yapabilmem, hikây eler anlatabilmem için ağzıma ihtiyacım var.”

”Sabahtan akşama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerinin bozulması kaçınılmaz olduğundan, yaşlandığımızda tırnaklarını kesebilmem, saçlarında -görülmesini istemediğin- beyaz telleri ayıklayabilmem, merdivenlerden aşağı inerken elini tutabilmem, çiçeklerin renginin – gençliğinde senin yüzünün rengi gibi olduğunu söyleyebilmem için gözlerime ihtiyacım var.”

”Ama seni benden daha fazla seven biri varsa, evet o uçuruma gidip, o çiçeği senin için koparırım bir tanem.”

Baktım, mektuptaki yazının mürekkepleri yer yer dağılıyordu. Göz yaşlarım mektuba düşüyordu.

”Mektubu okuduysan ve kalbin ikna olduysa lüften kapıyı aç canım. Çok sevdiğin susamlı ekmek ve taze sütlekapıda bekliyorum.”

«Koşarak kapıyı açtım. Endişeli bir yüzle ve ellerinde sıkıca tuttuğu susamlı ekmek ve sütle kapının önündeydi.»

Artık çok iyibiliyordum: beni ondan daha çok kimse sevemezdi. O çiçe ği uçurumun kenarında bırakmaya karar verdim

Bu gerçek aşktı

İlk yıllardaki heyecanlar içinde görmeye alıştığımız aşkın, seneler sonra o heyecanlar kaybolup gittiğinde, huzur ve durgunluk içinde de hep var olmaya devam ettiğini göremeyebiliyoruz.

Oysa aşk hep vardır. Belki artık heyecansız, belki artık romantik değil Belki sıkıcı, tekdüze, hatta belki yüzsüz Ama hep oralarda bir yerdedir.

Merhaba hanımlar gününüz ayın huzurlu bereketli olsun inşallah. dün akşamdan bu yana canım çok sıkkın ve derin duygular içersindeyim. biz eşimle çok severek evlendik her evlilikte ki gibi bizim de sorunlarımız sıkıntılarımız oldu elbet ama en azından konuşarak bir yerlere varabildik. zaman geçtikce evlilğin daha çok oturduğunu bazı şeylerin zamana bırakılmasını gerektiğini ögrendim
Evlilik bana sabretmeyi öğretti, alttan almayı öğretti idare etmeyi öğretti bende çok değiştim bir evladımız var.
Ben bu derdimi dışarıdan birine anlattığım zaman bana sen daha ne istiyorsun ? delimisin. buldukca bunuyorsn aman senin ki de dert mi diye tepkiler alıyorum.. birde sizlerde paylaşmak istedim belki beni anlayan ablalarım vardır bu forumda.. hayat tecrübesi olan bunu yaşayan eşini değiştirebilen yahut kendi değişen birşeyler yapan.
Gelelim sorunuma, eşim sorumluluklarını bilen evi ile ilgili kötü bir alışkanlığı olmayan bir eştir.
evine vaktinde gelir ikimizde çalışıyoruz bana yardım eder, cocugumuza çok düşkündür, ( aslında yapması gereken şeyler ) benden çok o ilgilenir hatta, beni kırmaz izin günlerini hep birlikte geçiririz, birşey yapalım dediğim zaman yapmam demez her ortama ayak uydurur, espirilidir.
Ailesi ile ilgili sıkıntılarım olmuştur hiç bir zaman beni ezdirmedi arkamda durabildi..
Aksam eve geliriz bir iki sohbet muhabbet yavrumuzla ilgileniriz uyuruz.
ama bir o kadar da sinirli ağzı bozuk bir insandır eşim bize karşı küfür etmez ama sürekli küfürlü konuşur aniden parlar..
Ben artık sinirlenmiyorum ona karşı bir sıkıntımız olduğu vakit söyleyeceğim söyleyip kendi kabuğuma çekiliyorum böylece hatasını anlayabilyor vs.. bunları size biraz eşimin karakteri hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için anlattım.
Gelelim asıl mevzuya eşim çok duygusuz ruhsuz bir insandır. ben eşimin beni sevmediğini düşünüyorum.
çünkü seven insan hiç mi belli etmez ?
İşten gelir çogu zaman yüzüme bakmaz mesela. cinsellik harici ( böyle olunca kendimi kullanılmş hissediyorum ) gelipde bir karısını öpmez, sarılmaz. ben bakımlı ve herşeyine dikkat eden bir bayanım eşim için bunlar hiç önemli değildir..
biliyorum hanımlar biliyorum evlilik filmlerde ki gibi değil emin olun biliyorum.. ama ben bir kadınım arada sırada sevldiğimi hissetmek istiyorum çok mu birşey istiyorum ama yok çok kez konuştum eşimle tamam haklısın düzeleceğim değişeceğim dedi yok yine aynı.. evlendiğimzden bu yana bir kere bana güzel bir söz söylememiştir güzel bir üslupda hitap etmemiştir.. bir kere olsun dolu dolu gözlerime bakmamıştır. birkere gelipde karısının ruhunu okşayıp öpmemiştir.. bir çok şey 5. yılımıza girdik 5 koca yıl geçti.. bu boşluk gün geçtikce artıyor bana sevgiyle bakmıyor eşim hanı kadınlar hissedermiş ya hissediyorum beni sevmiyor eşim..
demek ki içinde yok birşeyler.. içinde olsa illa ki dışa vurur değil mi ? olmayan birşeyi nasıl göstersin bana
çok çabaladım o yapmıyorsa ben yaptım, olmadı olmadı.. bende köreldim zamanla içimde kocaman bir boşluk oluştu.. ben eşimin sadece beni cocugunun annesi olarak gördüğünü ve sevdiğini düşünüyorum benmile duygusal anlamda asla ilgilenmiyor..
o boşluğumu evladımın sevgisi ile kapatmaya çalışıyorum artık ..
Dün bu konu açıldı ve ben eşime dedim ki ; ben artık yoruldum kabullendim sanırım bazı şeyleri sen değişmeyeceksin belli ki hanı bana benim yapım böyle diyorsun ya ? hayır kabul etmiyorum sen böyle bir insan olsaydın sevgilyken nişanlıyken de aynı olurdun senin ki yapı meselesi değil insan içinden gelmeyen içinde olmayan birşeyleri yapamaz sende yapmıyorsun bende umursamıyorum inan ki.. böyle mutlu olmaya çalışıyorum değiştim dedim.. hiç birşey söylemedi yattı uyuduk
bana hep sen elindekilerle yetinmesini bilmiyorsn vs derdi..
biliyorum karsıını aldatan şiddet uygulayan yalan söyleyen evi ile ilglenmeyen birsürü erkek var ama ne bileyim çok köreldim genç yaşımda ruhum yaşlandı..
Bazen boşanmayı bile düşünüyorum artık bir ömür nasıl geçer ki böyle duygusuz ruhsuz bir insanla diyorum..
Sizce eşim düzelmez mi ? benim durummu yaşayan illa ki vardır bana bir yol gösterin birşeyler söyleyin..
Ben eşime de dediğim gibi birşyleri kabullenip kafama takmayp hayatıma devam mı etmeliyim en güzeli böyle yapmak mı hanımlar.. karmakarışık duyguları içerisindeyim
belki sizlerde dışardan düşünenler gibi düşünürsünüz ..
Peki sen eşini seviyormusun ? Aşkın arzun var mı?Ondan ayrılsan onsuz yaşayabilirmisn mavevi açıdan

Konu sahibi mesajları okumuyor galiba ama yine de yazmak istedim.
Sizde eşimi gördüm. Tabii bu kadar değil ama O da beni sevgim ve ilgim konusunda eksik buluyor ve beni eksik hissettiriyor. İnanın bu benim açımdan oldukça yorucu oluyor ve zaman zaman eşime öfkelenmeme sebep oluyor.
Hayat zaten oldukça yorucu, sorumluluklar ağır. Eşiniz bunları göğüsleyebilen bir insanmış, bunları yaparken zaten yıpranıyor insan emin olun. İş hayatı, ev sorumluluğu, çocuk sahibi olmak, eşle ilişkileri rayında tutmak hepsi emek ister. Ve anlattığınıza göre eşiniz bunları yapıyor. Tüm bunlara rağmen eş tarafı yine bik bik beni sevmiyorsun, öpmüyorsun diyince ne oluyor biliyor msnz? İnsanın içi kararıyor, öfkeleniyor, isyan ediyor ve yapacağı varsa da yapmıyor. Kendimi paralıyorum hayatımızı mutlu kılmak için sen hala sevginin hesabını yapıyorsun, yuhhh ya diyorsun. Yani ben öyle diyorum.
Size tavsiyem kendi içinize dönüp bakın, eşi eleştirmek kolay da kendinizi eleştiriyor msnz onu sorgulayın.

Tespit benim.icin tam isabet... evet benim esim benden bu yuzden soguk.mesela ben oyle oldugunu dusunuyorum.hep.ztn

Hangi huylarınızdan ötürü mesela? Ya insanlar değişik mesela eşim de benim suyu pet şişeden dikleyerek içmeme sinir oluyor iyi mi...Bıçaksız yemek yemeyen ben suyu böyle içmeyi seviyorum (evde tabi ) , kıro demeyin tamam mı :D

öyle mi dersiniz peki böyle duygusuz ruhsuz körelmiş bir şekilde ömür geçer mi sizce ?

yani ben yapamam bırakırım derseniz bilemem bi vakitten sonra rutine biniyo her şey boşanıp bi başkasıyla evlenseniz yine aynısı olacaktır bi vakitten sonra ilk gün ki gibi aşk olmaz ki ne bileyim ay ben sıkılırım öyle olmasından

Ben de sizi anlıyorum, ben de evliliğimde zaman zaman böyle şeyler yaşıyorum. Eskiden çok gözüme batmayan şeyler şimdi daha da batmaya başladı mesela.. Ama bunu biraz da ben kendim yaptım. Ne gibi? Eskiden özel günlerimize çok önem vermezdim yani bi hediye olmasa da kutlanmasa da olur derdim ama şimdi bekliyorum ne yalan söyliyim.Pahallı bişey değil düşünülmüş, zaman harcanmış, emek verilmiş bişey olsun hissediyorum. İnsan öbür türlü çok değersiz hissediyor kendini, ama onu buna ben alıştırdım. Sen öyle davranmıyorsun ama karşılığı olmayınca senin de içinden gelmiyor. Ama istediğimiz evlilik bu değil ki.. Evet ben de düşünüyorum böyle ömür geçer mi? Bunu size neden yazdım yalnız değilsiniz, biçok kişinin evliliği bu şekilde.. Ama herkes çok mutluymuş gibi görünüyor değil mi, sosyal medyada vs...? İster istemez kıyasa giriyor insan.. Ama yok çoğu kişinin böyle.. Tükenmiş görünüyorsunuz ama yok boşanın demem ben.. Böyle bi sebepten boşanılmamalı bence.. Artılarını ve eksilerini düşünmelisiniz. Yapabiliyorsanız bi psikoloğa gidin gerçekten çok faydasını görürsünüz.

peki diğer aile fertlerine nasıldır
anne baba kardeş akraba vs

çocuğuna karşı zaten içtendir sormuyorum bile

eğer canı ciğer diğer fertlere de aynen böyleyse gerçekten yapı diyelim
bir çok insan gördüm ne kadar soğuk olursa olsun sevgililik nişanlılık döneminde sıcak ilgili olduklarını
böyle de değerlendirin

Ponciginannesi Ponciginannesi böyle bir yorumum da vardı merak ediyorum gerçekten
cevaplar mısınız

Hangi huylarınızdan ötürü mesela? Ya insanlar değişik mesela eşim de benim suyu pet şişeden dikleyerek içmeme sinir oluyor iyi mi...Bıçaksız yemek yemeyen ben suyu böyle içmeyi seviyorum (evde tabi ) , kıro demeyin tamam mı :KK70:
Yok benim ki yeme icme degilde:kk77: mesala ben aniden parlarim canim bir duruma sıkıldiysa canim yandiysa ne var ne yok pat pat soylerim.dilim.durmaz. esimde tam.aksine sakin bir yapisi var. Ailesiyle ilgili hatalardan dolayo.soylendigim zaman surati duser hemen. Aniden parlama huyumu sevmez hic. Ama benim de artik hic umrumda degil cunku seven insanin sevgilisini.artisyla eksisiyle herseyiyle sevmesini beklerim. Benimde onda begenmedigim bir cok huy var bunlar yuzumden ona ilgisiz mi davranayim uzak mi durayim yanlis bence ama esime bunu bir turlu anlatamiyorum

peki diğer aile fertlerine nasıldır
anne baba kardeş akraba vs

çocuğuna karşı zaten içtendir sormuyorum bile

eğer canı ciğer diğer fertlere de aynen böyleyse gerçekten yapı diyelim
bir çok insan gördüm ne kadar soğuk olursa olsun sevgililik nişanlılık döneminde sıcak ilgili olduklarını
böyle de değerlendirin

Ponciginannesi Ponciginannesi böyle bir yorumum da vardı merak ediyorum gerçekten
cevaplar mısınız
Benim esimde aynen konu sahibin anlattigi gibi ama kendi aile fertlerine karsi cok iyi saygili sevgili annesi babasi gelir bize esimin cenesi duser resmen sohbet eder onlarla konusur ama evde kimse yokken robot gibidir bana karsi cok ilgisizdir sessiz sedasiz tv izler veya telefonda ugrasir sonra gider uyur. Artik kabullendim bende ona oyle yapiyorum ilgilenmiyrm bende artik durup duruken sarilmam öpmem isten gelir bir hos geldin derim okdr ve onun aile fertleriyle olan aohbetine muhabbetine hic ortak olmuyrm özellikle onlar konusur bem susarim.malesed beni bu hale esim.getirdi.

Konu sahibi mesajları okumuyor galiba ama yine de yazmak istedim.
Sizde eşimi gördüm. Tabii bu kadar değil ama O da beni sevgim ve ilgim konusunda eksik buluyor ve beni eksik hissettiriyor. İnanın bu benim açımdan oldukça yorucu oluyor ve zaman zaman eşime öfkelenmeme sebep oluyor.
Hayat zaten oldukça yorucu, sorumluluklar ağır. Eşiniz bunları göğüsleyebilen bir insanmış, bunları yaparken zaten yıpranıyor insan emin olun. İş hayatı, ev sorumluluğu, çocuk sahibi olmak, eşle ilişkileri rayında tutmak hepsi emek ister. Ve anlattığınıza göre eşiniz bunları yapıyor. Tüm bunlara rağmen eş tarafı yine bik bik beni sevmiyorsun, öpmüyorsun diyince ne oluyor biliyor msnz? İnsanın içi kararıyor, öfkeleniyor, isyan ediyor ve yapacağı varsa da yapmıyor. Kendimi paralıyorum hayatımızı mutlu kılmak için sen hala sevginin hesabını yapıyorsun, yuhhh ya diyorsun. Yani ben öyle diyorum.
Size tavsiyem kendi içinize dönüp bakın, eşi eleştirmek kolay da kendinizi eleştiriyor msnz onu sorgulayın.

Siz bunu yazınca ben de endişelendim çünkü benim eşim de sarılıp öperek gösterme
Yok benim ki yeme icme degilde:kk77: mesala ben aniden parlarim canim bir duruma sıkıldiysa canim yandiysa ne var ne yok pat pat soylerim.dilim.durmaz. esimde tam.aksine sakin bir yapisi var. Ailesiyle ilgili hatalardan dolayo.soylendigim zaman surati duser hemen. Aniden parlama huyumu sevmez hic. Ama benim de artik hic umrumda degil cunku seven insanin sevgilisini.artisyla eksisiyle herseyiyle sevmesini beklerim. Benimde onda begenmedigim bir cok huy var bunlar yuzumden ona ilgisiz mi davranayim uzak mi durayim yanlis bence ama esime bunu bir turlu anlatamiyorum

Canım aynısını yaşadım eşimle. Benim de huyum aynıydı, eşimle de tek kavga sebebimiz ailesiydi. Kv nin tripleri küsmesi beni çileden çıkartıyordu, eşim de onları savunup duruyordu. Meğersem eşim trip atınca ilgi gösteren biri kv de öyle alışmış trip atarak ilgi göreceğini sanmış benden. Ayrıca bipolar kv, yani az çok birbirimizi anladıktan sonra onlar da benim huyumu anladıktan sonra biraz düzeldik...

Ama bu aniden parlama huyunu hiç bir erkek sevmiyor :( Senin için de iyi değil, sıkıntı çekersin be canım. Ben önce psikoloğa gittim, sonra kişisel gelişimle telkin vs hallettim eskisine göre çok daha iyiyim hemen sinirlenmiyorum. Daha doğrusu o an kendimi frenliyorum.

Siz bunu yazınca ben de endişelendim çünkü benim eşim de sarılıp öperek gösterme

Canım aynısını yaşadım eşimle. Benim de huyum aynıydı, eşimle de tek kavga sebebimiz ailesiydi. Kv nin tripleri küsmesi beni çileden çıkartıyordu, eşim de onları savunup duruyordu. Meğersem eşim trip atınca ilgi gösteren biri kv de öyle alışmış trip atarak ilgi göreceğini sanmış benden. Ayrıca bipolar kv, yani az çok birbirimizi anladıktan sonra onlar da benim huyumu anladıktan sonra biraz düzeldik...

Ama bu aniden parlama huyunu hiç bir erkek sevmiyor :KK43: Senin için de iyi değil, sıkıntı çekersin be canım. Ben önce psikoloğa gittim, sonra kişisel gelişimle telkin vs hallettim eskisine göre çok daha iyiyim hemen sinirlenmiyorum. Daha doğrusu o an kendimi frenliyorum.
Aslinda okdr sabirliymdir ki inan parlamadan ziyade kv birseyler yapiyor veya inat ediyor illa yapacgn diye esime diyrm ki bak ben muhattap olmayim sen guzelce reddet bana alinir ama esim yapmiyor bunu annem oyle istiyorsa olacak yapiver sende ne var diyor iste boyle durumda ben esime parliyorum sen hep beni ezdiriyorsun yaptuklarini cektirdiklerini unutamiyrm diyrm o da bu huyama sinir oluyor aslinda okdar olumsuz sey olur aile icinde canimiz sagolsun der cikarim hic sinirlenmem gerkckten sabirli bir insanim ama esim her konuda ailesini tutar hep onlarin yanindadir yani nasil diyim aile nedir deseler esimin aklina ilk anne babasi gelir ben ve cocuklari 2.plandayizdir herzaman. Anne babasina karsi sonsuz saygili sevgili giikk diyemez karisilarinda kalpleri hic kirilsin istemez. Ama diger tarafta esinin kalbini paramparca yapmis farkinda degil
Anlatabilmisimdir umarim bizim sorunumiz hep bu yuzden

Aslında erkekler biz kadınlar gibi çok duygusal ilgi bekleyen ilgi göstermeyi seven insanlar değiller. Erkekler daha düz yaşıyorlar. Sevgilerini göstermeyi belli etmeyi sevmiyorlar. Ne kadar çok sevselerde o sevgiyi gösteremiyorlar.nişanlıyken aynı evin içinde değilsiniz en fazla birkaç saat sonra ayrılıp evlerinize gideceksiniz ondan dolayı ilgi yoğun oluyo ama evlendikten sonra artık istediği her an yanında olduğunuz için İlgisiz duruyo ama sevmediğinden değil. Benim eşim de çok belli etmez sevgisini ama sevdiğini biliyorum. İlk başlarda bende kafaya takıuordum şimdi alıştım ve ben de onun yaptığı gibi sevgimi göstermedim. Eve geldiğinde yüzüne bakmadım öpmedim sormadım. Bir süre sonra kendisi gelmeye başladı arada bir de olsa sarılmaya öpmeye başladı. Birde eşim dönem dönem bana düşkünlüğü artıyo yada azalıyor.
Sizde takmayın kafanıza elbette sizi seviyordur ama gösteremiyordur. Hele siz söyleyince hiç gösteremez Bir süre kendi haline bırakın bu konuyu hiç konuşmayın bile düzelecektir.

Hangi huylarınızdan ötürü mesela? Ya insanlar değişik mesela eşim de benim suyu pet şişeden dikleyerek içmeme sinir oluyor iyi mi...Bıçaksız yemek yemeyen ben suyu böyle içmeyi seviyorum (evde tabi ) , kıro demeyin tamam mı :KK70:
Ben de eşimin yanında salatalık, havuç yiyemiyorum. Acayip sinirleniyor kımır kımır yememe. Ama kızımız var onun yemesinden rahatsız olmaz, hoşuna gidiyor hatta.
Bu beni sevmediğini göstermiyor.
Bazen “o kadar seni seviyorum diyorsun ama sevsen benim yemek yememden rahatsız olmazsın” derim. “Ben annemin böyle yemesine de gıcık oluyorum, onu da mı sevmiyorum” diyor.
Adam haklı.:KK14:

Aslinda okdr sabirliymdir ki inan parlamadan ziyade kv birseyler yapiyor veya inat ediyor illa yapacgn diye esime diyrm ki bak ben muhattap olmayim sen guzelce reddet bana alinir ama esim yapmiyor bunu annem oyle istiyorsa olacak yapiver sende ne var diyor iste boyle durumda ben esime parliyorum sen hep beni ezdiriyorsun yaptuklarini cektirdiklerini unutamiyrm diyrm o da bu huyama sinir oluyor aslinda okdar olumsuz sey olur aile icinde canimiz sagolsun der cikarim hic sinirlenmem gerkckten sabirli bir insanim ama esim her konuda ailesini tutar hep onlarin yanindadir yani nasil diyim aile nedir deseler esimin aklina ilk anne babasi gelir ben ve cocuklari 2.plandayizdir herzaman. Anne babasina karsi sonsuz saygili sevgili giikk diyemez karisilarinda kalpleri hic kirilsin istemez. Ama diger tarafta esinin kalbini paramparca yapmis farkinda degil
Anlatabilmisimdir umarim bizim sorunumiz hep bu yuzden

Anladım canım haklısın ne diyeyim :(

Ben de eşimin yanında salatalık, havuç yiyemiyorum. Acayip sinirleniyor kımır kımır yememe. Ama kızımız var onun yemesinden rahatsız olmaz, hoşuna gidiyor hatta.
Bu beni sevmediğini göstermiyor.
Bazen “o kadar seni seviyorum diyorsun ama sevsen benim yemek yememden rahatsız olmazsın” derim. “Ben annemin böyle yemesine de gıcık oluyorum, onu da mı sevmiyorum” diyor.
Adam haklı.:KK14:

Ben de işimin çok ve hızlı yemesine sinir oluyorum ama söylemiyorum :D

O taktı benim suyuma... :D

Back