• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Arkadaşlar merhaba. Eşim ailesine özellikle abisine çok düşkün insan bende aileme düşkünüm bende çok seviyorum ama benim yapmadığım hareketleri eşim yapıyor. 3 yıldır evliyiz 3 yılda ondan gördüğüm şeyler çok kötü ve garip hissettiriyor. Eşimi telefonunda ki bul uygulamasından abisi takip ediyormuş ve ben bunu bugün öğrendim bugüne kadar gidip geldiğimiz yaptığımız herşeyden haberdarmış. Duyunca çok sinirlendim ama ters tepki gösteremedim çünkü gösterdiğim zaman ben onun ailesini sevmiyor muşum ailesiyle uğraşıyor muşum gibi tepkiler gösterip olayı büyütüyor her zaman haklıyken haksız duruma düşüyorum. Bugünde yine aynı böyle bir saçmalık mı olur bizim özel hayatımız var dediğim de ben abimi takip ediyorum oda beni takip ediyor oradan bakıp işte olduğum zaman aramıyor evdeyken arıyor ne var bunda diyerek sanki çok normal bir durum gibi davranıyor durum normal ama anormal olan benim. Ve sonra senin abimle ne alıp veremediğin var diyor. Zaten gün içinde benden çok abisiyle konuşan birisi bugüne kadar konuşmalarına bile karışmadım konuşsun kardeşi ama bu yapılan artık benim sınırlarımı aşmaya başladı yada kafayı yemek üzereyim o doğru da ben olayları çok mu abartıyorum diye. Bu yüzden derdimi sizinle paylaşmak istedim 😕
Yanlis okudugumu umuyorum.

Abisi ve esiniz karşılıklı olarak birbirlerinin konumlarini mi takip ediyorlar?

Yok yahu insan bu denli anormal olamaz, bi hata vardir.

Maalesef evlendikten sonra herşey çok farklı oluyor kendi kardeşlerinin yaşamasını istemediği şeyleri eşlerine yaşatıyorlar zaten onlar için fırsat gibi bişey ama sorun burada maalesef erkekte erkek sınırlarını çizebilirse hiç bir sorun olmaz çizemezse de böyle benim yaşadıklarım geliyor başa
Haklısınız bazı erkekler sınır çizemiyorlar aileleri kırılır üzülür diye halbuki en yakını eşini kırıp döküyorlar aileleri için inşallah en kısa zaman da sınır çizmeyi başarır eğer sadece bu arama mevzusu ise boşverin ama daha farklı durumlar varsa karşınıza alın sakince konuşun

Yok maalesef takip ediyorlar bende şaka olmasını istiyorum ama değil ve ben bunu bugün öğrendim bugüne kadar haberim dahi yoktu
Yargi dizisinde Ceylin butun ailesini böyle takip ediyordu, cunku travmatik olaylar yasiyorlar ve ailenin pesini birakmiyordu dram.

Benimde ailemin tum mail bilgileri elimdedir bir durum olursa cozelim diye cunku cok sık telefon kaybediyorlar yaslarindan oturu unutkanlik var malum.

Ama iki genc erkegin boyle birsey yapmasi akilla mantikla aciklanacak sey değil, birbirlerini sevdiklerini zannedip ozel alanlarina mudahaleyi normallestirecek kadar saygisizlar.

Size cok uzuldum, ailesine duskun cok erkek okuduk burada ama bu oldukca fazla.

Haklısınız bazı erkekler sınır çizemiyorlar aileleri kırılır üzülür diye halbuki en yakını eşini kırıp döküyorlar aileleri için inşallah en kısa zaman da sınır çizmeyi başarır eğer sadece bu arama mevzusu ise boşverin ama daha farklı durumlar varsa karşınıza alın sakince konuşun
Evet maalesef bugüne kadar ailesi üzülmesin kırılmasın diye sürekli beni kırdı bazen çok canım yandı sert tepkiler verdim ve tepki gösterdiğim için sürekli kavga ettik ilişkimiz ayrılma aşamasına kadar gitti ve beni sorunlu yapmayı başardı son zamanlarda olayları abarttığımı düşünerek sessiz kaldım tartışmayalım huzurumuz bozulmasın diyerek ama ben böyle uğraştıkça o hep böyle saçma sapan sorunlar çıkarıyor benimde ailem var ama ben hiç böyle sorunlar çıkarmıyorum yada benim ailem çıkarmıyor hep sürekli aile konusunda sorun çıkaran o karşıma alıp konuşsam da ben sorunlu ve kafasında kuran insan oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım artık

Yargi dizisinde Ceylin butun ailesini böyle takip ediyordu, cunku travmatik olaylar yasiyorlar ve ailenin pesini birakmiyordu dram.

Benimde ailemin tum mail bilgileri elimdedir bir durum olursa cozelim diye cunku cok sık telefon kaybediyorlar yaslarindan oturu unutkanlik var malum.

Ama iki genc erkegin boyle birsey yapmasi akilla mantikla aciklanacak sey değil, birbirlerini sevdiklerini zannedip ozel alanlarina mudahaleyi normallestirecek kadar saygisizlar.

Size cok uzuldum, ailesine duskun cok erkek okuduk burada ama bu oldukca fazla.
Yaa evet bende ailemin bütün herşeyini biliyorum merak ediyorum eşimin ailesi nasıl onun için önemliyse benim ailemde benim için önemli bazen merak ediyorum zaten aynı yerde yaşamıyoruz ulaşamadığım zamanlar oluyor ama ulaşmayı bekliyorum ama onun gibi şeyler yapmıyorum

Arkadaşlar merhaba. Eşim ailesine özellikle abisine çok düşkün insan bende aileme düşkünüm bende çok seviyorum ama benim yapmadığım hareketleri eşim yapıyor. 3 yıldır evliyiz 3 yılda ondan gördüğüm şeyler çok kötü ve garip hissettiriyor. Eşimi telefonunda ki bul uygulamasından abisi takip ediyormuş ve ben bunu bugün öğrendim bugüne kadar gidip geldiğimiz yaptığımız herşeyden haberdarmış. Duyunca çok sinirlendim ama ters tepki gösteremedim çünkü gösterdiğim zaman ben onun ailesini sevmiyor muşum ailesiyle uğraşıyor muşum gibi tepkiler gösterip olayı büyütüyor her zaman haklıyken haksız duruma düşüyorum. Bugünde yine aynı böyle bir saçmalık mı olur bizim özel hayatımız var dediğim de ben abimi takip ediyorum oda beni takip ediyor oradan bakıp işte olduğum zaman aramıyor evdeyken arıyor ne var bunda diyerek sanki çok normal bir durum gibi davranıyor durum normal ama anormal olan benim. Ve sonra senin abimle ne alıp veremediğin var diyor. Zaten gün içinde benden çok abisiyle konuşan birisi bugüne kadar konuşmalarına bile karışmadım konuşsun kardeşi ama bu yapılan artık benim sınırlarımı aşmaya başladı yada kafayı yemek üzereyim o doğru da ben olayları çok mu abartıyorum diye. Bu yüzden derdimi sizinle paylaşmak istedim 😕
Ailelerinde bilmediğiniz bir hısımlık durumu olabilir mi ? Geçmişte aldıkları bir tehdit, birinin uzun süre ortadan kaybolması vb gibi bir durum yaşamış olabilirler mi ?

Evet maalesef bugüne kadar ailesi üzülmesin kırılmasın diye sürekli beni kırdı bazen çok canım yandı sert tepkiler verdim ve tepki gösterdiğim için sürekli kavga ettik ilişkimiz ayrılma aşamasına kadar gitti ve beni sorunlu yapmayı başardı son zamanlarda olayları abarttığımı düşünerek sessiz kaldım tartışmayalım huzurumuz bozulmasın diyerek ama ben böyle uğraştıkça o hep böyle saçma sapan sorunlar çıkarıyor benimde ailem var ama ben hiç böyle sorunlar çıkarmıyorum yada benim ailem çıkarmıyor hep sürekli aile konusunda sorun çıkaran o karşıma alıp konuşsam da ben sorunlu ve kafasında kuran insan oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım artık
Böyle erkekler evlenmesin gerçekten ya başka kadınların günahlarına girmesinler ben bir buçuk senedir evliyim eşimi bu konular da düzeltmeye çalıştıkça yıprandığımı farkettim olan bize oluyor gerçekten stres yapıp üzülüyoruz sonra mutsuz ruhsuz bir kadın oluyoruz .

Böyle erkekler evlenmesin gerçekten ya başka kadınların günahlarına girmesinler ben bir buçuk senedir evliyim eşimi bu konular da düzeltmeye çalıştıkça yıprandığımı farkettim olan bize oluyor gerçekten stres yapıp üzülüyoruz sonra mutsuz ruhsuz bir kadın oluyoruz .
Aynen öyle o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi herşey saçma geliyor artık ama maalesef şuda bir gerçek düzelmeyecekler

Bi yaşıma daha girdim.. Ne konuşuyorlar o kadar, yani tüm gün işde olan birileri ne paylaşabilir.. Takip olayı yorum yapılamayacak kadar acayip zaten

Bi yaşıma daha girdim.. Ne konuşuyorlar o kadar, yani tüm gün işde olan birileri ne paylaşabilir.. Takip olayı yorum yapılamayacak kadar acayip zaten
Evet ama artık öyle konuma geldim ki konuşma olayına takılmıyorum konuşsun demekki diyorum kendini öyle iyi hissediyor sırf tartışmamak için susuyorum kabullendim ama artık bu takip olayı benim evliliğimin hiç bir gizli yanı yok abisi bizim gidip geldiğimiz her yeri gördüğüne göre bu takip meselesi olduğu günden beri demekki tüm ailesi bizim yaptığımız herşeyden haberdar kendumi salak gibi hissediyorum bu kadar saygısızlık yapılmamıştı hayatımda

2 kardeşin telefonlarını birbirlerinin konumlarını görecek şekilde ayarlamasının tek mantıklı açıklaması bu olabilir. Eşinize bir sorun isterseniz.
Tabi sorarım ama öyle bir sorunları yok biliyorum ama keşke öyle bir durum olsa en azından haklı diyebilirim bu olayı kabullenebilirim başka türlü kabullenilmiyor

Yok hayır önemli bir konu yok abisi üniversitede okuyor o yüzden takip ediyormuş başına bişey felan gelirse yada telefonu kaybolunsa ama sorun şu yaşları 30 u geçkin kocaman adamlar başlarına ne gelebilecek hepimiz üniversite okuduk bizim başımıza bişey geldi mi ama hadi tamam bu haklı sebep olsun o niye eşimi takip ediyor ben zaten yanındayım
Aynen madem öyle eşiniz takip etsin .O niye takip ediyor? Mantıksız..

Bence bunun için özel bir uygulama indirmemişler telefonun var olan özelliğinden birbirlerini takip ediyorlar. Ablam ve kardeşim de iphone kullanıyorlar ve yıllardır birbirlerini takip ediyorlar her saniye açıp bakmıyorsun ki. Hatta yakın arkadaş grubumuz da ekli. Sürpriz doğum günü ya da o tarz şeyler yaparken çok işe yarıyor. Hem ulaşamadığında telefonun kaybolduğunda çalındığında da işe yarayan bir uygulama. O kadar çok konuşmalarına bir şey diyemeyeceğim ama konum görmek bana mantıksız gelmiyor sonuçta her saniye a abim nerdeymis diye bakmıyor baksa bu kadar zamandır fark ederdiniz ama daha yeni öğrenmişsiniz

Ben Hatay'lıyım. Malum geceden sonra annemi, babamı, tüm kardeşlerimi takip ediyorum. Hele biri İstanbul'da yaşıyor. Allah korusun ...

Arkadaşım evet böyle bir olayla karşılaşan biri olarak ben evet çok saçma.
Bizdede eşim annesine ne zaman nerdeyiz vardıkmı evdemiyiz gibi haber verilme iç güdüsü var .
Eşimle seyahatlerimiz oluyor iş için evden çıkmadan yada yolda nerdesin ve varıncada mutlaka haber eder.
Evet hepimiz ailemize düşkünüz ama kendi hayatlarımızı kurduktan sonra artık kendimize aitiz. Ama kimi insanlarda sende de bende de olduğu gibi bu şekilde bir yaşam var.
Bence çok kafana takma ve uğraşma ben maalesef ki uğraşamadım ve pes ettim.
Kendi yuvana eşine bak.
Ben 22 yaşında ki oğlumu takip ediyordum.
Bana ben çocuk değilim artık dedi ve takibi bıraktırdı.
Hiç canını sıkma derim arkadaşım. Sorunda yaşama bu konu için çünkü onlar bildiklerini yapıyorlar.

Back
X