• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Beni Sevmediğini Düşünüyorum..

ya peki bişi sorcam cinsellikde sorun yok demişsiniz, duygusuz adam birden Romeo mu oluyor yani yatakta, siz mutlu musunuz cinsel hayatınızdan, burası bana çok çelişkili geldi Ponciginannesi Ponciginannesi

ben böyle düşündüm canım çünkü bana hep derdi ki sen sanki çok mu yapıyorsun ? çok mu gösteriyorsun sevgini ? bende belki ben yaparsam oda alışır zamanla hoşuna gider dedim yaptım karsılık gördüm ama yapmadığım zamanlarda yine eskiye döndük hep adım atmak olurmu sence ? herşeyi ilk biz mi yapmalıyız ?
Siz yine adim atinca karsilik.goruyormussunz benim esimde ben adim atsam da tik yok ama benim.onla ilgilennem cok.hosuna gidiyor belli ruhu oksaniyor ama kendi ayni seyi bana yapmaz. Ailesinin yaninda elimmi bile tutmuyor bir yabanci gibi davraniyor öpmez beni hic ve gerek disarda gerek evde askim hayatim tatlim gibi sözler hic kullanmiyor bana ismimle hitap ediyor hep.tembel bir yapisi var surekli evde zmn gecirmek istiyor sanirm oyuzden benle faliyet yapmak istemiyor ama baskasiylada pek yapmiyor.ben aileme biktim bu.davranislarindan diye anlatinca sen boyle adam.bulamazsin bu da dert mi diyorlar cunku isten eve evden ise sessiz sakin asabi olmayan bir adam oyuzden herkes disardan bakinca taktir ediyor ama ben ilgisizliginden dolayi cok mutsuzm tabi. Bunu.kendine soyleyince hersey öpmek sarilmak zirt pirt seviyrm.demek.degil der sana karsi saygili olmam sadik olmamda sevdigimi gosteriri diyor. Iki cocugumuz var bir ara cok bunalmistim anneme bosanmak istedigi citlattim ki annem damadini cok sever hungur hungur agladi annem.ben yasarken bana bunu yapma ben öldukten sonra ne yaparsan yap diyor bana bosanirsan beni üzuntuden öldururisun diyor ama bende boyle hic mutlu degilim evet baskalarina gore benim bu problemim devede kulak icki yok kumar yok kari kiz yok dayak siddet yok derdin ne.diyorlar ama bende kendimi boyle sevilmiyor hissediyorum.bu da psilolojik bir siddet mutlu degilm bunu anlamiyorlar

Aynı benim esimde öyle hatta bnde bu sekilde konu açmıştım benimkide gece ben uyurken öper sever çok güzel şeyler söyler bensiz yasayamiyacaginida ama normalde asla soylemez öpmez sadece ise giderken öper oda kalkıp yolcu ediyorum diye kiyamadigindan neden boyleler bilmiyorum ama bizede böyle hayat geçmez gibi geliyo kesinlikle yapı meselesi değil çünkü dediginiz gibi benimde eşim sevgiliyken nisanliyken cümle aleme ilan ederdi dugunlerde canlı muziklerde alırdı mikrofonu soylerdi filan ama şunu duymustum halama çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum ona çok ilgi gosterirsem kaçar gibi bişey sizde de öyle bişey olabilirmi nazi geçen bir akraba filan yokmu konussa seninle ilgili

Ben beklentilerimi azalttikca sanki oda değişti gözümde. Yani soyle soyleyeyim önceleri eve cicekle gelmesini beklerdim, artik bu beklentim kalmadi. Eve cicek yerine arayıp bisey lazim mi diye sorması daha hosuma gider oldu. Cunku eviyle ilgili diye dusundum. Sohbet etmek icin ben bahaneler urettim mesela hadi balkona gel kahve yapiyorum, sana anlatacaklarım var diye komsular hakkinda dedikodular yaptim. Sirf sohbet etmek icin kendime sorunlar ürettim. Yeterki konuşacak seyler bulalim diye. Sonra bu alışkanlık haline geldi ve beklentilerim degisti. Beklentilerinizi sıfırlayın demiyorum. Ama belli bir zamandan sonra oyle.liseliler.gibi olamıyorsunuz ayni evin icinde. Gece beraber yatarken, başınızı göğsüne yasladiginizda huzuru iliklerinize kadar hissediyorsanız cok ta sey yapmayın :tokat:
çok güzel bir yorum olmuş gerçekten.çok beğendim

ya peki bişi sorcam cinsellikde sorun yok demişsiniz, duygusuz adam birden Romeo mu oluyor yani yatakta, siz mutlu musunuz cinsel hayatınızdan, burası bana çok çelişkili geldi Ponciginannesi Ponciginannesi
Celiskili gelmesin cnm benim eşimde aynen konu sahibinin anlattigi gibi oldugu icin onu cok iyi anliyorum. Mesela benim esim.normal oturup tv fln izlerken eşime bir sarilayim öpeyim veya nebiliyim.normal bir zmnda gözlerinin icine dolu dolu bakayim bir cicek.alip gideyim ufak bir hediyeyle nadirde olsa bir supriz yapayim askim hayatim sevgilim birtanem diyim bunlarin hic biri yok yapmaz soguk durur bu konularda ilgisiz ama cinsellikte isteklidir garip gelebilir ama boyle karakterde insanlarda var

Celiskili gelmesin cnm benim eşimde aynen konu sahibinin anlattigi gibi oldugu icin onu cok iyi anliyorum. Mesela benim esim.normal oturup tv fln izlerken eşime bir sarilayim öpeyim veya nebiliyim.normal bir zmnda gözlerinin icine dolu dolu bakayim bir cicek.alip gideyim ufak bir hediyeyle nadirde olsa bir supriz yapayim askim hayatim sevgilim birtanem diyim bunlarin hic biri yok yapmaz soguk durur bu konularda ilgisiz ama cinsellikte isteklidir garip gelebilir ama boyle karakterde insanlarda var

Cinsellikte istekli olabilir de sonuçta erkekler gidip parayla da beraber olabiliyor bir kadınla bu sevdiği anlamına gelmiyor. İsteklidir ama o an anlarsınız, sizi de mutlu etmeye çalışıyordur, kendi işini bitirip sırtını dönüp yatmıyordur gibi gibi. Ben bunu sormaya çalıştım aslında.

Cinsellikte istekli olabilir de sonuçta erkekler gidip parayla da beraber olabiliyor bir kadınla bu sevdiği anlamına gelmiyor. İsteklidir ama o an anlarsınız, sizi de mutlu etmeye çalışıyordur, kendi işini bitirip sırtını dönüp yatmıyordur gibi gibi. Ben bunu sormaya çalıştım aslında.
Mutlu etmeye calisir hatta bazen kafam dolu olur mutlu olmamam tam.üzülur bu duruma

Benim eşimde aynısı sırf bu sebepten çocuk yapmıyorum farkedecek yaşa geldiğinde babam beni sevmiyor diye üzülmesin diye eşim ben böyleyim ailem beni böyle kabullenmiş diye savunur hep adamın kimseye ciğeri yok yani

Evlilik ve sevgililik apayrı birşey. Eşiniz sizi sevmese başta iyi yönde yazdıklarınizi da size yasatmaz. Kadın ve erkeklerin ruh yapıları farklı. Kadın çocuk gibi ilgi ister aynı zamanda verirde ama erkekler farklı. Basit noktalara takılıp kurmayın kendinizi. Ne insanlar var ya bunları okuyunca komik geliyor

ben böyle düşündüm canım çünkü bana hep derdi ki sen sanki çok mu yapıyorsun ? çok mu gösteriyorsun sevgini ? bende belki ben yaparsam oda alışır zamanla hoşuna gider dedim yaptım karsılık gördüm ama yapmadığım zamanlarda yine eskiye döndük hep adım atmak olurmu sence ? herşeyi ilk biz mi yapmalıyız ?
Sevmese karşılık vermezdi emin ol.
Benim esim de oyle ama ben sevilmedigimi düşünmüyorum. Kadin olarak elbette hakkimiz duymak hissetmek ama degistiler bu sevmediklerinden değıl bizden eminler artık. Bir de olgunlastilar.
Eve saatinde gelmesi bile sevdigini gosterir insan sevmediginin yanına hic gitmek ıstemez ki bazen boşluğu olduğu vakitlerde bile ve gelir ben nasil mutlu olurum. Gelir uzanir dinlenmek ister anlayış gosteririm.
Canım biz gerçekten seviliyoruz buna ınan. Bosver gerisini etrfta gördüğüm cok ilginç evlilikler de var adam her halti eder sonra karımı karımı der. Ben o adamın sevgisine inanmam mesela. Karısını kole gibi kullanır seviyorum der ona da inanmam.
Soyle bir dışarıdan bak evliliğine ve şukret haline canım.
Benim babam romantik annem an tersi. Kadın devamli uzak davraniyor adama. Ama sevmediginden değil ki bu davranışı.

Allah Allah bı yanagindan bile opemiyo mu sen bunları derken. Artık aşık olmasa bile insan üzmemek için gönlünü almak için bı iki güzel şey yapar. Çok garip

Ponciginannesi Ponciginannesi alakasız belki ama şimdi aklıma geldi yazayım...Mesela ben annemi severim, kim sevmez annesini, ama bazı huyları öyle bıktırır ki hep uzak dururum, öpmek ister öptürmem soğuk dururum falan...Ve o huylarını defalarca konuşsam da değiştirmez kendinden soğutur.

Böyle bir şey olabilir mi aranızda? Sizden soğutan daha önce konuştuğunuz ters düştüğünüz huylarınız konular geçimsizlik? Ailesiyle aran iyi mi mesela?

Benim eşim de ailesiyle sorun yaşadığımızda çok soğuk davranıyor bana mesela.

haklısınız belkide boşanmak çok zor hele ki böyle bir sebep için boşanılırsa etrafımdaki insanların ne düşüneceğini başta ailemin o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki.
Bence yanılıyorsunuz eşinizin sizi sevmediği konusun da sadece siz fazla hassas duygusalsınız neticede kadınsınız erkekler düz mantık evlendikten sonra iyice salarlar ama göstermese de sizi seviyor bence sevmeyen adam aldatır monotonluk olmuştur alışkanlık biz hep aynı kalabiliyoruz ama onlar değişiyor maalesef iyice emin olmadan boşanmayı filan düşünmeyin lütfen

5 yıldır zamana bırakıyorum aslında daha ne kadar bırakabilirim bilmiyorum :KK43: çok üzülüyorum aslında eşim beni anlayan bir eş ama bu konuda bir türlü beni anlamadı
Canım herkesin bir eksiği vardır, eşin gerçekten çok iyi bir insana benziyor, madem onun ilgisiz bir yapısı var, ozamna sadece sen ona ilgi vermeyi denesen...
Benim eşimde öyleydi ama ben onu öyle kabul etmiştim ve ından beklemek yerine ben gider ilgi gösterirdim, seni seviyorum sende beni seviyormusun söyle bakim derdim, bi öp bakayım karını derdim bi sarıl bakayım derdim gibi gibi...
Kendi kendine böyle mutlu olabileceğin çözümler üretmeyi denesen...
Bak inan başka sorunlarla uğraşmaktansa senin bu sıkıntın çokta büyük değil canım, anlıyorum kadınsın ilgi bekliyorsun haklısında insan sevildipini bilmek değil hissetmek istiyor ama napalım allah beterinden saklasın deyip durumu kabullenip, mutlu olmaya çözümler yeni yöntemler aramalıyız:)

ahh ablam ahh..kadınız işte..incelik ruhumuzda var duygusalız.anaçız.hep bizim gibi olsunlar istiyoruz ama olmuyor malesef..bende aynıyım.eşim gelir yemek yer sonra ya uyur ya televizyon seyreder.bendeçok olurum senin gibi..söylerim hep.söyleyince yapar.gözlerinden anlarım aslında sevdigini..ama yinede türtmeden söylemez.erkeklerin çogu odun..bunu kabul etmeliyiz.istisnalar var tabi ama oda bize denk gelmemiş.sevgiyi anlatmak sadece seni seviyorum demek değil.içi boş olarak söyleyenlerde var.varsın az söylesin.ama söylediğinde de sen hissetmiş ol.inan bu daha önemli..

Uyurken saçını okşayın, o şekilde uyandırın mesela ? Ya da kanepeye uzandığınızda yanıma gel hayatım deyin o da yanınıza uzansın,ona sarılın , öpün...sonra da bunlar hoşuna gidiyor mu deyin ? Büyük ihtimal evet der ve siz de bana yapılması da hoşuma gider canım deyin (: Belki sizi anlar bu şekilde

Benim sadece anladigim suki istedigini yap et onlar yine bikdigini okuyor yani onlarinda beyinleri oyle ben neler yaptim ne diller doktum nekadar agladim sizladim sonuc; hersey ayni... bosuna uzmeyin kendinizi sizde ona soguk davrqnin diycemde onun umru olmazki ztn blmiyorum neyapmak gerek

Ponciginannesi Ponciginannesi alakasız belki ama şimdi aklıma geldi yazayım...Mesela ben annemi severim, kim sevmez annesini, ama bazı huyları öyle bıktırır ki hep uzak dururum, öpmek ister öptürmem soğuk dururum falan...Ve o huylarını defalarca konuşsam da değiştirmez kendinden soğutur.

Böyle bir şey olabilir mi aranızda? Sizden soğutan daha önce konuştuğunuz ters düştüğünüz huylarınız konular geçimsizlik? Ailesiyle aran iyi mi mesela?

Benim eşim de ailesiyle sorun yaşadığımızda çok soğuk davranıyor bana mesela.
Tespit benim.icin tam isabet... evet benim esim benden bu yuzden soguk.mesela ben oyle oldugunu dusunuyorum.hep.ztn

Back