• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni hiç yerine koyması tüketti beni..

eşimin ailesinde bir tane yeğenimiz var.
15 yaşında bir erkek çocuğu.
2 yaşındayken ayrıldı anne-babası
5 yaşındayken baba tekrar evlendi, anne bekar.
babanın şimdi 10 yaşında bir kızı daha var.

ben boşanan ailelerde ne anneye ne de babaya üzülüyorum, bir şekilde onlar hayatlarını devam ettiriyorlar, olan hep çocuklara oluyor.
bizim yeğen de anne ile baba arasında, baba ile üvey anne arasında gidip geliyor.
eltim oğlanı bilerek geldği halde evlendiğinin senesi gelmeden çocuğu istememeye başlalı, zaten hemen de hamile kaldı, baba yeni çocuğa(bebeğe) daha düşkün oldu.
oğlan bir anneye gitti 2-3- sene orda kaldı, sonra anne babaya gönderdi, 2-3 sene orda kaldı. çocuğun elinde çanta, kim ona kaıyı açtıysa kimin gönlü bakmak istediyse arada paralandı durdu.
dayak yok, yediği önünde yemediği ardında, maddi durum çok iyi ama çocuk mutsuz, çocuk bunalımda.

en iyi üvey anne bizim elti olduğu halde (dayak atmaz, hakaret etmez) gene de o çocuğun içten içe dışlandığını ben kendi gözümle gördüm.
şimdi burda yok tam dayaklık, yok bilmemne diyen hemcinslerimi gördükçe inanasım gelmiyor.

bir gün o iki arada kalan çocuk bizim evladımız da olabilir a dostlar.
o zaman da bu kadar kolay yok sayabilecekmiyiz o çocuğu?

Son düzenleme:
aslında senin konunu okuyunca kendimi gördüm.eşimle evlenmeden önce aynı senin gibi yurt dışında yaşayan bi tanıdık bana aşık olmuş evlenmek istedi.tanıştım iyiy çocuk dedim.bi süre sonra evliik dışı çocuğu olduğunu öğrendim.benim ailem ve arkadaşlarım konu üzerinde baya akıl verdiler.ama kararıma müdehale etmeden.ama tam ben evet diyecekken bi abla vardı bana dediki onun bir çocuğu var ilk bebek heyecanını yaşadı.siz asla başbaşa kalamayacaksınız.bunu ne kadar katlanabilisin bi yerde patlak verir ii düşün dedi.o ara şuanki eşimle ayrılmıştık yani sevgiliyken.benimle barışmak istedi kaldığımız yerden devam etmek bende eşimi seçtim.şimdi konuyu okuyunca iyiki eşimi seçmişim diyorum.allah sana sabır versin.ama çokta alttan alma.zamanla katlandığın alttan aldığın şeyler sana vazife olarak geri dönüyor.bu kadında bunlara katlandı denmiyor.katlanmasaydın diicekler.hayat çok kısaa.ve herkes kendi yaşamından mesul.

Ben asla cocuklara vurmam asla oncelikle bunu belirterek sorunuza cevap verirsem daha aciklayici olur
Ben yanimda vurdugunu gormedim fakat koseye skistirmis isaret parmagiyla tehdit ederken gordum
Bi sure sonra oglumun oyun gurubu ogretmeni beni cagirdi ve oglumun arkadaslarina vurdugunu ittigini soyledi
Tv yada oyundan falanmi goruyor dedi kesinlikle olamaz izlemiyordu baby tv harici
Sonra kadin abisiyle vururlarmi diyince anladim cunku oyun seklinde degil direk tokat atiyordu
Bunu babasida bildigi halde buyuk ogluna sey dedi boks yaparak oynamayin
Kisacasi oda oluyor sanirim
Kucuge bisey alsam karsima dikilir neden aldin bunu der oysa kendine kat kat ustunleri alinir
Ne amacla aldin ozel bigunmu
Ama disardan izlenip olarak kiskanan degil kardesi umrunda bile olmayan bi cocuk
2kopegi var bi gun sey dedi yuzume karsi
Onlari bile "kardesini kastederek " bundan daha cok seviyorum dedi
Bende soyledigin cok ayip diyip babasina ilettim
Ben oyle demedim kopeklerim cok sevimli dedim dedi
Olay kapandi
Misacasi kardese tavir bu

böyle bir çocuğa çok sabırlı davranmışsınız.durumunuza çok üzüldüm malesef herkes hakettiği karşılığı alamıyor... bence o çocuğu alın karşınıza konuşun sana üvey annelik yapmıyorum bana niye böyle davranıyorsun kardeşine niye böyle davranıyorsun diye sorun bakalım ne diyecek...gerekirse biraz otoriter ol tuvaleti yine aynı şekilde bırakırsa temizlemesini söyleyin,kardeşine vurduğunu ağlattığını görürseniz uyarın.çok fazla taviz vermişsiniz ve anne oğul seni bezdirmeye çalışıyor bunlar sanırım.sen de onların anladığı dilden konuş biraz.annesi bekar ve yalnızken bu çocuğun sizinle yaşaması saçma zaten

en iyi üvey anne bizim elti olduğu halde (dayak atmaz, hakaret etmez) gene de o çocuğun içten içe dışlandığını ben kendi gözümle gördüm.
şimdi burda yok tam dayaklık, yok bilmemne diyen hemcinslerimi gördükçe inanasım gelmiyor.

bir gün o iki arada kalan çocuk bizim evladımız da olabilir a dostlar.
o zaman da bu kadar kolay yok sayabilecekmiyiz o çocuğu?

csi konuyu ve konu sahibinin her yorumunu iyi oku, 14 yasindaki bir cocuk nasil konu sahibinin 3 yasindaki cocuguna tokat atabiliyor ??? neden o cocuk klozetin etrafina buyuk idrar yapiyor ??? Jara kac kez guzellikle o cocuga boyle yapma lutfen diye uyarmis ama halen devam etmis sence o cocugun yaptigi normal mi ???

Oncelikle yorum yapan herkese tesekkur ederim dikkatle okudum yorumlarinizi tek tek cevaplayamasamda.
Ben cocuk evden ozel derse gidince konustum konuyu uzun uzun burda yazdiklarim gibi.
Haklisin biliyorum yapmak zorundada degilsin insanligindan yapiyosun bu kadarini dedi.
Bende artik ezil buzul elde var insanlik biktim bundan dedim uzun uzuzn konustuk.
Biz konusurkende ders bitmis geldi cocuk, esim cagirdi otur dedi.
soylediklerimin hepsini soyledi, o konusurken bende sozunu kesip " Bundan sonra cekemiyorum, bu kadar kotu davranman yipratti beni ufakligida alip donuyorum dedim trye "
Bunu soyledigimde aglama krizine girdi cocuk,gercekmi soyluyorsun diye, evt dedim.
Sey dedi tamam artik seni uzmeye calismiycam falan derken bende aglamasina uzuldgum icin sen odana git biz babnla konusur hallederiz dersini calis sen takma dedim.(ne biliyim yuregim dayanmadi aglayisinada , belki hic soylememeliydimde ama benimde sabir noktalarim oldugunu bilsin dedim)
esimle sorunumda sevdigini soyledi durdu, yapmiyorum oyle farkinda degilim vs vs
Mayis ayina kadar zaman verdik duzelmezse hic bisey ben gitmeye kararliyim

Ozetle cozumlenmemiste yarim kalmis mevzu bu ama en azindan kendimi anlattim, sabrimin tastigini biliyorlar. Ayni eziyeti gorursem durmayacagim kesinlikle.
Desteginiz icin cook tskkr ederim arkadaslar.

Konu kilitlenebilir

Oncelikle yorum yapan herkese tesekkur ederim dikkatle okudum yorumlarinizi tek tek cevaplayamasamda.
Ben cocuk evden ozel derse gidince konustum konuyu uzun uzun burda yazdiklarim gibi.
Haklisin biliyorum yapmak zorundada degilsin insanligindan yapiyosun bu kadarini dedi.
Bende artik ezil buzul elde var insanlik biktim bundan dedim uzun uzuzn konustuk.
soylediklerimin hepsini soyledi, o konusurken bende sozunu kesip " Bundan sonra cekemiyorum, bu kadar kotu davranman yipratti beni ufakligida alip donuyorum dedim trye "
Bunu soyledigimde aglama krizine girdi cocuk,gercekmi soyluyorsun diye, evt dedim.
Sey dedi tamam artik seni uzmeye calismiycam falan derken bende aglamasina uzuldgum icin sen odana git biz babnla konusur hallederiz dersini calis sen takma dedim.(ne biliyim yuregim dayanmadi aglayisinada , belki hic soylememeliydimde ama benimde sabir noktalarim oldugunu bilsin dedim)
esimle sorunumda sevdigini soyledi durdu, yapmiyorum oyle farkinda degilim vs vs

Ozetle cozumlenmemiste yarim kalmis mevzu bu ama en azindan kendimi anlattim, sabrimin tastigini biliyorlar. Ayni eziyeti gorursem durmayacagim kesinlikle.

Konu kilitlenebilir

sen bu şekilde kararlı olmaya devam edersen herkes kendine çeki düzen verecektir güzelim. hakkında hayırlısı olsun.

csi konuyu ve konu sahibinin her yorumunu iyi oku, 14 yasindaki bir cocuk nasil konu sahibinin 3 yasindaki cocuguna tokat atabiliyor ??? neden o cocuk klozetin etrafina buyuk idrar yapiyor ??? Jara kac kez guzellikle o cocuga boyle yapma lutfen diye uyarmis ama halen devam etmis sence o cocugun yaptigi normal mi ???

Normaldir.
Ben de böyle bir ortamdan geldim.Csi'nin yazısını alıntılamıyorum ama kendisine birebir hak verdiğimi söylemeliyim.
Evlenmiş,ayrılmış çocuklu insanlarla evlenmek başlıbaşına bir risk.Bir değil bin kere düşünmek lazım hatta arkasına bakmadan kaçması gerek o insanın.
Normaldir.O çocuk en deli çağına girdi şimdi.Ve hayatı boyunca ne o çocuk üvey annesini kabul edebilecek ne de üvey anne o çocuğu kabullenebilecek.Doğal.
O çocuk ergenliğe girdi ne kadar mantıken babasının yeniden evlenebileceğini düşünüyorsa da kalbi kabullenemiyor bu evliliği.Konu sahibinin babasını elinden aldığını filan düşünüyordur.Ailesini konu sahibinin dağıttığını düşünüyordur.
Yaptıkları açıkça bunun göstergesi zaten.

Eşler ayrılırken o kadar çirkefleşiyorlar ki..Çocuğun nerede kalacağı bir güç savaşına dönüşüyor ve nihayet çocuk babada.
Şimdi o çocuk csi'nin dediği gibi o evden o eve o evden o eve dolaşacak.Abimden biliyorum.Üvey anneden,babaya babadan babaanneye oradan halaya..
Herkes birşey söylüyor o söylenen sözlerin hiçbiri uyuşmuyor..Dayaklar,evden kaçmalar..Öz anne hiç aramamış sormamış öz anneyi bulmalar oraya da sığamamalar..
Konu sahibi tr'ye gideceğim demiş.Gitmemeli.Aksine o çocuk bir daha da dönmemek üzere annesine gitmeli ki düzeni otursun.Acilen de bir psikiyatriste görünmeli.Onun iyiliği için bu gerekli.
Yoksa sonunun abim gibi olmasından korkarım.
Bu olaylar hayatındaki bütün başarısızlıklarının temeli oldu.Hayatının baharında da vefat etti.

Ve konu sahibi,siz oldu da çocuğu gönderdiniz bitti sanmayın.
Deniliyor ki bakmaya mecbur musun annesi varken..Oldu da annesine birşey oldu,kimsesi kalmadı ne olacak peki?
Gönderseniz dahi çocuğunuzla görüştürmeseniz dahi hep hayatınızda olacak..Bunu kabullenmek işleri biraz rahatlatacaktır.
Tavsiyem çocuğunuz büyüneyene kadar abisiyle görüştürmemeniz.Büyüyünce kararı kendi verir.Görüşüp görüşmeyeceğine.
Görüşmek istese dahi evinize sokmayın.Dışarıda görüşsünler.

o çocuğun yaptığı tabii ki de normal değil ama o çocuğun yaşadıkları da normal değil ki...
bir insanı kaybetmek çok kolay, onu kazanmak zor olan.

üvey anne istese de istemese de ayrımcılık yapar, kendi canından olan evladıyla bir tutabilirmi eşinin bir önceki kadından dünyaya gelen çocuğunu?
kendi çocuğu hata yaptığında üstünü kapatır çünkü sabrı vardır, sevgisi vardır ama başka bir çocuk bunu yaptığında ona tolerans gösterebilir mi?

ben eltimin üvey oğlunu, kendi kızıyla oynı odada yatırmamasına şahit oldum.
oğlana güvenmiyormuş.
aklımı kaçırıyorum zannettim, "onlar kardeş, sen kabul etsen de etmesen de" dedim.

ama benim dediklerimin ne anlamı var ki, o kendi içinde ikisinin kardeş olduğunu kabul etmedikten sonra

şu klozete idrarını yapma olayı sanırım bu çocukların hepsinde var.
belki tüm erkek çocuklar belli bir yaşta klozete sıçratıyor ama kimi aile eğitimi alanlar belki temizliyor klozeti, kimisi de öyle çıkıp gidiyor, bilmiyorum; erkek çocuğum yok.
ancak aynı şeyin o evde de yaşandığını söyleyebilirim.
o kadar ki eltim sonunda sırf oğlan o tuvaleti kullanmasın diye klozeti kullanıma kapatıp alaturka tuvaleti kullanıma açmıştı.

dediğim gibi belki kendi çocuğu olsa iğrenmicek ama başka bir varlık olunca orayı "pisleten" müsamaha gösterilemiyor işte.

o yüzden gene diyorum, olan çocuklara oluyor.
boşanırken 2 hatta 3 kere düşünmek gerek.

Sen ne asil bir kadınsın böyle... Bu kadar yük çekilir mi ? Yaşam inan bana çok kısa. Eşin iyi olsa da ailesi çevresi kötü olsa insan sevdiğinin uğruna çeker. Ama seni anlamayan eşin se seni üzen oysa kim için ne için çekeceksin bu sıkıntıları ? ikinci çocuk mu Asla !! seni yıpratır sadece.. İnsan tabiki karşısındakine şans vermeli ama hayatının da elinden kayıp gitmesine izin verme.

14 yaş size çok büyük geliyor olabilir ama..

bir erkek çocuğu için bunalımların başladığı yaşlar..

erkek çocukları 20 hatta 25 yaşına kadar olgunlaşmazlar.
burada anne baba ayrı, üstelik doğru davranmayı da beceremiyorlar..

kardeşini kıskanması da doğal..

onun koşulsuz sevgiye ve şefkate ihtiyacı var. elbette bunu dengeli yapmak gerekiyor.
burada sizden önce iş anne ve babasına düşüyor ama siz de karşınızda yaralı bir çocuk olduğunu unutmayın.

onu çocuğunuzun abisi olarak kabullenmeye çalışın..

Konu kilitlenebilir

burada kullandığınız kelimeler benim için başta anlattığınız siz ile çelişti...
üslup da çelişti...benim gördüğüm kendini baskılamak için uğraşan tipik bir üvey anne oldu şimdi...
aslında bu çalışma da bişeydir öyle değil mi...
inşallah hayırlısı olur...öncelikle o çocuk için...

ne mutlu ki kk da bir dert açıldığında, başta hiçbir şekilde uzlaşılamayan, biri tavsiye etse, ütopik görülen mevzular, bir oturumda çözülüyor..

maşallah, Allahımız mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

burada kullandığınız kelimeler benim için başta anlattığınız siz ile çelişti...
üslup da çelişti...benim gördüğüm kendini baskılamak için uğraşan tipik bir üvey anne oldu şimdi...
aslında bu çalışma da bişeydir öyle değil mi...
inşallah hayırlısı olur...öncelikle o çocuk için...

üvey anneler genelde sorunları çocuk üzerinden değil eş üzerinden çözerler zaten.
çocukla çok muhattap olmaz, babaya çok iyi bir eş, kendi çocuğuna mükemmel bir anne olur.
böylece suçlanan taraf ayan beyan hep ortadadır.

ve nedense bu konuşmalar hep "ben çocuğumu da alıp gidiyorum" ile biter.
baba tam arada kalır. ikinci çocuğunun da parçalanmış bir ailede perişan olmaması için genelde tercihini 2.çocuktan yana kullanır.

üvey anneler genelde sorunları çocuk üzerinden değil eş üzerinden çözerler zaten.
çocukla çok muhattap olmaz, babaya çok iyi bir eş, kendi çocuğuna mükemmel bir anne olur.

baba tam arada kalır. ikinci çocuğunun da parçalanmış bir ailede perişan olmaması için genelde tercihini 2.çocuktan yana kullanır.

konu sahibi hanımefendi eşinin oğluna oldukça naif yaklaşıyordu esasında, son konuşma dışında onu dışlayacak fazlaca da birşey yapmamış..

çocuğun annesi sürekli yakalarında olduğu için, kendini öz anne gibi hissetmesi zaten çok güç..

burada birçok yorum "boşan" yahut da "git türkiyeye tatil yap, o süreçte boşanmayı düşün" şeklinde olduğu için, öyle rest çekmenin doğru olduğunu düşündü heralde..

Yazacak cok seyim yok , cunku vicdan olarak o kadar rahatimki.
Esime asla cocugu istemem demedim hic bir konusmada, elbette isterim
Yapilan bazi yorumlar o kadar kiriciki tanimadan yargilamak gercekten cok kolay .
Gunlerdir gelip fikir veren olurmu diye topige bakiyorum, sagolsun 7-8 arkadas haricinde kimse bisey yazmadi.
Simdi bi tane arkadas eltisinin nasil uvey anne oldugunu yazinca konu ilgi gordu tskkr ederim ama keske onur kirici olmasaniz.
Ben oturdum konustum esimle napabilirimki baska, basina gelmeyen anlayamaz malesef.
Bastan beridir sunu soylemeye calisiyorum " Hic bir is benim elime yapismaz yapiyim , yapilirda zoruma gitmez" ben sadece bana insan olarak yapilan muameledeyim.
Eminim cocugunuz 14 yasinda ayni hareketleri size yapsa dileginizce kizar cezalandirir veya onlemini alirsiniz ama " uvey " oldugunuzda yapamassiniz
Ben hic sesimi yukseltmedim bazen yutkundum cunku kafamda hep su dusunce var annesi vursa kizsa bagirsa unutur ama ben sesimi yukseltirsem omur boyu unutmaz.
Asla tek birgun kotuluk etmis ayirmissam cocugumun yuzunu gormek nasip olmasin o kadar ki vicdanim rahat
Ben konuyu acarkende dusundum toplumda " uvey anne " vardir , on yargili satir arasi aranir diye biliyorum zaten...aransinda varsa ayibim banada soylensin.insanim duzeltirim.
Ama burda oz annenin ayibindan baska ayip yok.
Meseleyi bi oturumda cozdu diyen arkadasada cevabim
Mesele konusmayla cozulmez elbet zaman gosterir cozdukmu cozemedikmi ama ben konusmada cocuk burda kalmasin asla demedim diyemem boyle bisey ne kadinligimi ne cocuklugumu kullanirim.
ya elestirin elbet ama insafsizca degil. hani " bakin iste var bi kotuluk " tarzindaki yazilariniz o kadar can yakiyorki anlatamam.

Gercekten buda yanlis anlasilmasin ama ben bakmiyim konuya gercekten uzuluyor insan..

Su yazdiginizda soyleyecek sey bulamiyorum sadece " cocugumu alip gidiyorum " sozu uvey annelere ait degildir. Ceken her kadin soyler. gercekten soyleyecek soz bulamiyorum

Keske 6 yil once evliligime adim atarken tanisaydim KK yi, ve o zaman sorsaydim sizlere.
6 yil once tanidim esimi ve evlendik baska bir ulkeye geldim.
6 ay nisanli kaldiktan sonra evlendik esimle.. O daha onceden bir beraberliginden cocuklu bense hic evlenmemistim.
Annem babam ne kadarda yapamassin deselerde hyr oyle dusunmeyin belki benim hic cocugum olmaz, belki esim kendi yasimda olur ama anlasamam bunlar etken degil demistim, Oysa buyukler biseyler bilirde soylerlermis.
Babamda yillar once ettigi " cocuklarim kimle evlenmek isterlerse karismayacagim " soz ile dogru bildiklerini soyleyip cekildi kenara ve evlendim.
O kadar cocuksu ve saf duygularla evlenmisimki simdi nasil bu kadar gozum kapali atlamisim diye cok dusunuyorum.
Masallarda bile kotudur zordur uvey anneler oysa ben hic oyle olmadim
Sevgimden kollarini ope ope yataga gotururdum, ama yasi buyudukce annesinin dolduruslariyla degisti hersey.
Birgun bile al su 5 lirayi git disarda ye demedim annesi gibi en sevdigi yemekleri bisiririm daha bugun bile ama nedense 5 dk iyi davraniyorsa 5 saati kotu.
3 Yasinda bi cocugum var simdi ne ona huzur ne bana. Esimse annesinden ayrilmasidan dolayi kendini suclu cocuga karsi suclu hissettiginden dolayi sunuda yapma demiyor.
14 yasinda tamm tam ters bi cagi oldugunu bilerek hareket etsmde nafile. zoruma gittigi icin hergun aglamadan uyudugum gece yok.
Annesi ayda 1-2 marka giysi alip hafta sonlarida onemli isleri yoksa alip alip doldurmakla mesgul.
Evlenirken eski esiyle bagi kopmus,cocuguda 2 gun yaninda demelerine ramen geldim geleli tum hafta ici burda asla siz soyle demistiniz neden boyle demedim.cunku oda sevdigim insanin parcasi.
Evle ilgili bile bi karar vermek istesem " sen sonra geldin ben hep burdaydim " diyip uzuyor beni.
Annesi deseniz hergun telefon hergun problem. istedigi seyler olmayinca kadinin cama gelip kollarini baglayip yapana kadar gitmeyecegim siz diye sacma hareketler yapiyor
esim balayina gittigimizin ertesi gunu toplan gitmemiz gerek cocugu okuldan alicam dedi.
Hic biseyi yuzune vurmuyorum ama cok uzgunum herkes hayalleriyle evlenir, bende bu sartlara gore hayaller kurmustum ama hepsi bosmus.
Hergun rica ederek yalvararak soyledigim halde 14 yasinda klozetin her yanina bilerek bulastiriyor buyuk tuvaletini.sirf uzmek icin
Cocuk olabilir dedim ama 6 yil oldu artik dun agladim yaptigima karsilik bu yapilmaz diye.
3 yasindaki cocugu aglatip vurup sonrada neden yapiyosun dedigimizde bana vurdu diyor. esimde atiyo koltuga kalkmama cezasi veriyo saatlece el kadar cocuga.
Turkiyeden ucuz isci getirmis gibi yapilan muameleden yoruldum.
Cok mutsuzum anlatacak cok sey var ama yazamiyorum nede olsa oda bi parcasi bu evin.
Herkeste bi bencillik. Bi hafta sonumuz var esimle basbasa hic gitmek istedigin bi yer varmi ozel bi planin varmi diye bile sormadan hafta sonuda gondermiyor.(dersleri kotu burda calissin diye)
Nefes alamiyorum esim cocugun annesinden cok benim bakmama guveniyor anliyorum ama bu kadarda 1 kisiye yuklenilmezki
Annesi planlarim var , esim oglum var peki benim hic isteklerim yokmu artik cok yoruldum.:KK43:((
Esimdeki tepki deli ediyo beni insan genc bi esim var bu kadar yuklenmek ayiptir demesi lazimken bugun sunu pisir cani istedi yarin sunu utule onu giyecek .
Hatalar bendede var ben bencillikle baslamadigim icin ama insanligimdan utaniyorum.
en iyi okula gitsin diye kendi oturdugum sehirdeki okula yazdirdim , anneside yakin 15 dk araba ile.
Daha 1 gun cocugunu okuldan alip okula birakmis degil.bu sogukta bisikletle yolluyor arabayla 15 dk olan yolu bisikletle 30 dkda geliyor
esime diyorumki bak bunu ben yapsam dersinizki vicdansiz uvey anne oz annesi 2 pahali kiyafet ve 5 lira vererek annelik yapiyor benim yapmam gerekeni o, onun yapmasi gerekeni ben yapiyorum.
ve o bekar cocuksuz haliyle.
Bende 2 cocuk ev es ve birde bu kotu muamele var.:KK43:(
Boyle gurursuz yasamaktansa diyorum aliyim cocugumu gideyim trye ama vicdanim el vermiyor cocuguma karsi iste.
aglamaktan uzulmekten hasta olacagim icime at at.((
ugradigim haksizliklarin haddi hesabi yok. bu kadar ezik vicdanli oldugum icin utaniyorum kendimden
Ne yapmam gerek bilmiyorum.. sadece 5.5 yildir cektigimi biliyorum
Ben kotuluk yapamam diyorum ama en buyuk kotulugu kendime etmisim kimse kirilmasin diye icimdeki yasam sevincini oldurmusum.simdi sadece bugunde aksam oldu modunda yasiyorum.
Sunu yasayan biri olarak soylemek istiyorumki kimsenin hayatina sonradan dahil olsanda kabul gormuyorsun.
dogurdugun bile kabul gormuyor, uzgunum kizlar sadece.
Olmadi hayal ettigim gibi
simdide hayatta boyle yasayip olecegimi bilmek koyuyor acikcasi.
2 . cocuk istiyor birde esim benden ama gerek gormuyorum , sevgim ve saygim yok artik 2 gundurde hic konusmuyorum esimle.Bi insan ailesinden koparip bu kadar kotu muamele ettigi icin.
Oysa o benim icin degil ben onun icin yaptim onca fedakarligi.
Sorarsan seviyor, artik acikcasi buda onemli degil.
sabah kahvalti hazirladim cagirdim herkesi, Oglumun cani onu istemiyor bi afra tafra kendisi biseyler yapti, cocuk ise oturdu hazirladigim kahvaltiyi etti babasininkinide yedi
yine arada kalan ben oldum.
6 yilli buraya sigdiramam elbette zaten cogunuda hatirlamam belki ama ne yapacagimi bilmiyorum
simdi konusmuyoruz ama konusmamakta cozum degilki konuscan yani birgun sadece boyle mutsuz yasanirmi onu dusunuyorum.
Esimin beni hic yerine koymasi tuketti beni
napsam bilmiyorum kizlar agla agla beynim agriyo artik
Okudugunuz icin teskkr ederim yorumlariniz degerli
Bana fikir verin :KK43:(
Inş iyisindir, cevabını okumasan da, Rabbim gönlüne göre versin.

Ay konuyu okudum da bazı üyeler yine tespit saçmış her yere. Kadın zaten elinden gelenin bin katını yapmış yine de kk’dakileri memnun edememiş.

Back