Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence evde yanlızken biraz alıştırma yapın.Yatakta o yanınızdaymış gibi.Önce az ayıplarla başlayın tırmala beni, kaşı beni sonra giderek açılırsınız..Aman fazlada açılmayın adam ağzınızı kapamaya çalışmasın

esınızın sızınle bazı fantezıler gerceklestırmek ıstemesını anlarım
ama sızın arkadasınızla bunu boyle acıkca bu sekılde yanı bu denlı konusabılmenızı anlayamadım arkadasınız esınızın bu cınsel arzularını bılmek zorunda mı ? esınızle rahat rahat bu konularda konusamayıp arkadasla bu konuda dertlesebılmek cok ılgınc

Aklıma bir fıkra geldi. Sanırım şöyleydi :
Kadının biri doktora “orgazm nedir nasıl olunur ?” diye sormuş . Doktor sormuş ;
-kızım ilişki esnasında kocanın gözleri şaşı oluyormu ? diye sormuş , kızda
-doktor bey ne bilem bişey görmüyorum ki gözlerim o anda kör oluyor , demiş

Dalga geçmek olarak düşünmeyin gerçekten yorumlar çok komik...Hayatı çok fazla ciddiye almamak gerek bazen. Özel hayatınızda rahat olun en azından.

Bir an flörtünüz canlı yayında yemek tarifi veriyor falan sandım.

Sen o an o cumleleri kurdugunda onun gozunde kotu bi imaja burunecegini, seni kotu gorecegini, onurun kirildigini falan dusunuyorsundur. Inan ki is bittikten sonra yine etek boyuna, dar pantolonuna karisacak. Yine cay corba isticek. Degismiycek gozundeki yerin. Biz gorev gibi cocuk yapmaya yogunlastigimizdan tadini alamamisiz. Birak nefesi kesilsin. O esnada oyle konussada sonrasinda yinede kiyamaz ki sana. Sen onun özelisin. Mahremisin. Ailesisin. Nolursa olsun maço tabirle namususun. Gozunde kuculmiyceksin. Ben artik rahat olmam gerektigini anladim. Oncesinde bende cok uzulurdum. O cok kibar cokta kaba biri. Bende cok narin ve naif biriyim. Disarda ben lunaparkta carpisan arabaya binerken o koseden videomu ceker. Egilmez bukulmez. Ama cocuklasabiliyoruz. Midye yeme yarisi yapip bi sonraki hafta iddiaya girip diyet yapip kilo verme yarisi yapiyoruz. Yataktada o cumleleri kursak kotu bisey yapmis olmayiz. Yillarca biz kiz cocuklari olarak en mahrem yerimizi sakladik. Ergen olduk annemize bile gostermedik. Sonra evlendik sere serpe actik elin ogluna. Yeri geliyo her pozisyonu deniyorsundur degilmi. Eee o zaman bikac ayip cumlede kursak nolur ki. Adam sizin ortak servetlerinizi birlestirip bi guzel tadini cikarmak istiyo. Sende cikar tadini ayip degil )

Ya hahahahah gülme geldi konunuzu okuduktan sonra (dalga geçmiyorum kesinlikle), yorumlar zaten efsane.
Ayrıca yorumlardan ötürü üzülmenize gerek yok ki. Arkadaşları genel olarak haklı buldum. Cinselliği yaşıyor olabilirsiniz; ama onun hakkında konuşmaktan hâlâ çekinmeniz, mahremiyetinizi tabuya yem ettiğinizi düşündürüyor bana.
Neyse.
Bakın en özelinizi paylaştığınız biriyle evlisiniz. Doğru mudur, doğrudur. Fantezilerinizi gelip bizimle, veya arkadaşınızla değil de sadece eşinizle paylaşabilirsiniz, bu da doğru. E siz sevişirken kirli konuştuğunuzda neden küçüleceksiniz? Küfür ve argo tabii ki günlük hayatta kısıtlı olarak kullanılmalı, ama cinsellikte bunları kullanmak sizin kişiliğinizden bir şey eksiltmez, ya da size kötü bir imaj vermez. İkinizi de karşılıklı olarak tatmin eder. İsteğinizi arttırır. Yani sizin eşinizde, eşinizin de sizde rahat hissedeceğiniz tek bir anı kibarlıkla doldurma isteğiniz ne bileyim, ikinizin de tadını kaçırır sanki. Kirli konuşmayı yatakta yasaklamayın. Bir dünyevi zevkiniz var, onu da rezil olma kaygınıza kurban etmeyin. Rahat olun, mümkünse "kötü kadın" olun. Eşiniz size başka bir gözle bakacak, evet. Ama sizi eskisinden daha çok arzulayan bir erkek gözüyle. :)

Alemsiniz kızlar... Yorumlarin hepsi harika ötesi...
Konu sahibine güzel bir hayat dersi vermişsiniz... En güzeli ise bunu artık normalleştirmesi olmuş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…