Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla allah razı olsun biz de eğlendik konu sen dışı şu an anlatılan şeyler tramvatik derecede matrak bacımÇok eğleniyorum şuan gerçekten çok hoşsunuz hanımlar. Konu benden çıktı ama okumaya devam ediyorum :)
Eski nick ne sizin? Fışkırmak kelimesi kesin geçiyorduYok yok değilim. Ben, su dolu poşeti makas ile kesmek olarak tasvir etmiştim.
Eski nickim yok ki.Eski nick ne sizin? Fışkırmak kelimesi kesin geçiyordu
Bir kereden bir şey olmaz deyip yapın bence. Nasıl olsa müptelası olacaksınız. Saka bir yana zamanla olacak/normal gelecek şeyler bunlar.Çok teşekkür ederim samimiyetle tavsiyede bulunduğunuz için. Gerçekten yapmak istesemde dilimden çıkamıyor kendime saygımı kaybedecekmisim gibi hissediyorum utanıyorum. Belki bir kaç kez söylesem öyle gelmeyecek ama yapamadım
Ünlüler bile çatır çatır doğuruyor herkes 2020 yi bekliyormuş efraf 2020 lerle dolacakaksi de oldu simdi hadi birbirimizi kandırmayalım etrafımdaki herkes doğuruyor yakında
Demeyin şimdi olabilir mi
Gercekten su an agliyorum en son 2019da cima ettim buraya hoslandigim cocuk konulari acinca uyeler bana hic mi erkek gormedin ne heveslisin kendini agirdan sat diyor e gormedim?
2000'lilere zor adapte olmuşken..Ünlüler bile çatır çatır doğuruyor herkes 2020 yi bekliyormuş efraf 2020 lerle dolacak
Çekmiyorum.Katibin Ruhu yavrum bi dur ortalık zaten karışık ahahaha okları kendine neden cekion gı
İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur. kendinizi kötü hissetmeyin "istemiyorum" diye. onun istemesi kadar sizin istememenizde normal. hepimiz yetişkiniz, kimseyi üzmeden orta yolu bulabiliriz. Kendi sınırlarınıza sahip çıkmanız güzel ayrıca. Ayrıca arkadaşınıza da fikir almak için anlatmış olabilirsiniz herkes içinden çıkamadığı konuları yanında guvenilir bulduğu biri varsa anlatıyor bunda bir gariplik göremedim ben.Çok teşekkür ederim samimiyetle tavsiyede bulunduğunuz için. Gerçekten yapmak istesemde dilimden çıkamıyor kendime saygımı kaybedecekmisim gibi hissediyorum utanıyorum. Belki bir kaç kez söylesem öyle gelmeyecek ama yapamadım
O zaman siz değilsiniz rahat rahat yazınEski nickim yok ki.
ya sen nerden geldin bu konuya aklıma kötü şeyler geliyorYatakta da illa nazik olmaya çalışmak ta ne bileyim )) hayır zaten en mahrem anlarını paylastigin esin yani şey ederken utanmayıp konuşurken utanmak olmaz.
2004 diyerek arttırıyorumGercekten su an agliyorum en son 2019da cima ettim buraya hoslandigim cocuk konulari acinca uyeler bana hic mi erkek gormedin ne heveslisin kendini agirdan sat diyor e gormedim?
nE?2004 diyerek arttırıyorum