Eşimin bence tuhaf isteği. Sizce normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet normal, eşinizin böyle fantezileri var demek ki adam kırbaçla beni dememiş ki. He ama siz onun fantezilerinden hoşlanmak zorunda değilsiniz, isterseniz ayak uydurmaya çalışırsınız istemezseniz de ciddi ciddi karşınıza alıp konuşun, sizi buna zorlamaya hakkı yok.

Çok teşekkür ederim samimiyetle tavsiyede bulunduğunuz için. Gerçekten yapmak istesemde dilimden çıkamıyor kendime saygımı kaybedecekmisim gibi hissediyorum utanıyorum. Belki bir kaç kez söylesem öyle gelmeyecek ama yapamadım
Bir kereden bir şey olmaz deyip yapın bence. Nasıl olsa müptelası olacaksınız. :KK70: Saka bir yana zamanla olacak/normal gelecek şeyler bunlar.

Çok teşekkür ederim samimiyetle tavsiyede bulunduğunuz için. Gerçekten yapmak istesemde dilimden çıkamıyor kendime saygımı kaybedecekmisim gibi hissediyorum utanıyorum. Belki bir kaç kez söylesem öyle gelmeyecek ama yapamadım
İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur. kendinizi kötü hissetmeyin "istemiyorum" diye. onun istemesi kadar sizin istememenizde normal. hepimiz yetişkiniz, kimseyi üzmeden orta yolu bulabiliriz. Kendi sınırlarınıza sahip çıkmanız güzel ayrıca. Ayrıca arkadaşınıza da fikir almak için anlatmış olabilirsiniz herkes içinden çıkamadığı konuları yanında guvenilir bulduğu biri varsa anlatıyor bunda bir gariplik göremedim ben.

5daafeef-7c55-4585-87f0-c5ba131a8b65-m.jpg

Yatakta da illa nazik olmaya çalışmak ta ne bileyim )) hayır zaten en mahrem anlarını paylastigin esin yani şey ederken utanmayıp konuşurken utanmak olmaz.

Yatakta da illa nazik olmaya çalışmak ta ne bileyim )) hayır zaten en mahrem anlarını paylastigin esin yani şey ederken utanmayıp konuşurken utanmak olmaz.
ya sen nerden geldin bu konuya aklıma kötü şeyler geliyor :KK53:

Her insanın mizacı farklı. Belki de siz en çıplak halinizle olmanız gereken yatakta sadece bedenen çıplaksınız. Ruhunuz giyinik. Hatayı sadece kendinde arama. Ayrıca ayıplı konuşmadan ayıplı konuşmaya fark var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X