Eşimin bana karşı hissettikleri

Yahu adam onlarla degil senle evlenmis. Demekki seni seviyo. Ne bu 8 aydir cile cektiriyosun kendine. Psiyatrik tedaviler ilaclar falan. Yaziktir ya.

Benim de oyle bir günlüğüm var. Eşimin haberi bile yok bekarken bir günlüğüm oldugundan ve ben o günlüğümden hic bahsetmedim ona. Yırtıp atsam mi acaba eşim görmeden. Evet eşiniz size aşık olmamış ama sizi sevmiş demek ki. Ne yapmayi planliyorsunuz bundan sonrasinda peki

Aynı olayları erkeğin yaşadığını düşünün karısının günlüğünü bulmuş ve günlükte esinin eski sevgililerine duyduğu aşkı okuyor. Acaba tepkisi ne olurdu. İşte bizdeki bu zihniyete çok kiziyprum. Erkek yapabilir am kadın asla. Sizin hissettiklerinizi kim olsa hisseder kim olsa kötü olur. Kendimizi kaldirmayalim. Eşiniz o defteri yuvaniza sokmayacakti çok yanlış yapmış.

bu adamla devam etmek istiyorsan kendi iyiligin icin unut. sil kafandan reset at . shift delete yap.

Nasılda abartmışsınız kendinizi yıpratmışsınız yazık size
Adamın daha evvel sevgilisi bile olmamış hep platonik takılmış yaşayamadığı şeyleri abartılı duygularla yazmışta yazmış
Siz açılana kadar sızede yaklaşmamış adam tam bir platonik demek duygu dünyasında yaşayamadıklarını abartarak yaşıyor.
Onlar geçmiş ben bugün ve geleceğim diyemediniz mi kendinize psikolojik tedaviler, ilaçlar, aileler
Takıntı haline getirmiş bunu aşamamışsınız bu kadar zaman sonra da zor artık bazı sınırlar geçilmiş
O zaman bundan sonraki zamanınızı böyle geçirmeyin ve bir müddet ayrı kalın
Evlilik terapisini deneyin yine olmuyorsa yeni hayat kurun kendinize

seviyor beni, ama bana hiç diğer kızlara söylediği szöleri söylemedi. Onların gülüşü için öleceğini, gözlerinde kaybolduğunu yazmış şiirler yazmış. Beni sadece evlilik için uygun biri olarak gördü.
Ne zaman yazmıs yani siz evlenmeden ya da nişanlanmadan ne kadar evvel yazmıs sizle alakalı olan kısımı

Ne zaman yazmıs yani siz evlenmeden ya da nişanlanmadan ne kadar evvel yazmıs sizle alakalı olan kısımı
Bizim ilk tanıştığımız günlerde yazmış, diğer kızlara aşık olduğum gibi aşık değilim gelme derse gitmem peşinden yazmış.

Nasılda abartmışsınız kendinizi yıpratmışsınız yazık size
Adamın daha evvel sevgilisi bile olmamış hep platonik takılmış yaşayamadığı şeyleri abartılı duygularla yazmışta yazmış
Siz açılana kadar sızede yaklaşmamış adam tam bir platonik demek duygu dünyasında yaşayamadıklarını abartarak yaşıyor.
Onlar geçmiş ben bugün ve geleceğim diyemediniz mi kendinize psikolojik tedaviler, ilaçlar, aileler
Takıntı haline getirmiş bunu aşamamışsınız bu kadar zaman sonra da zor artık bazı sınırlar geçilmiş
O zaman bundan sonraki zamanınızı böyle geçirmeyin ve bir müddet ayrı kalın
Evlilik terapisini deneyin yine olmuyorsa yeni hayat kurun kendinize
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz facebook hesabında iş yerinden bildiğim kızları da aratmış, ki o zamanlar benimle ilgilendiğindrn bahsediyordu. Bana hiç de platonik aşk yaşayan bir erkek gibi gelmiyor. o kızları gördükçe sinirlerim bozuluyor kendimi sürekli onlarla kıyaslıyorum güzel miyim onlardan ya da çirkin miyim diye , bana karşı hissettiklerinin yoğun olmadığını bu durumdan da anlıyorum zaten. Günlüğü unutsam bile işyerindeki kızlarla karşılaşıp üzülüyorum. İşimi de bırakamıyorum o yüzden eşimle sık sık tartışıyoruz.

Aynı olayları erkeğin yaşadığını düşünün karısının günlüğünü bulmuş ve günlükte esinin eski sevgililerine duyduğu aşkı okuyor. Acaba tepkisi ne olurdu. İşte bizdeki bu zihniyete çok kiziyprum. Erkek yapabilir am kadın asla. Sizin hissettiklerinizi kim olsa hisseder kim olsa kötü olur. Kendimizi kaldirmayalim. Eşiniz o defteri yuvaniza sokmayacakti çok yanlış yapmış.
İnan onlara duyduğu aşkı biliyordum anlatmıştı bana eskileri ama benim sindiremediğim nokta bana olan sevgisini onlarla kıyaslaması ve beni daha az sevdiğini rahatça ifade edebilmesi. Benim bunları görüpte kırılacağımı nasıl düşünmez ben bu adamdan çocuk yapmayı düşünürken o eski sevdiği kızlara yazdıklarını nasıl okuyabilirim? Bana söylemediği sözleri başkalarına söylediğini görmek nasıl bir duygudur anlatamam size. Özgüveni bitmiş ezik biri gibi hissediyorum kendimi. Tüm kusurlarım gözüme batıyor.

Bizim ilk tanıştığımız günlerde yazmış, diğer kızlara aşık olduğum gibi aşık değilim gelme derse gitmem peşinden yazmış.
İlk tanıstıgınız zamanlarda yazdı ise bu sekilde yazması normal
Duyguları ilerlemese seninle evlenir miydi?

Benim de oyle bir günlüğüm var. Eşimin haberi bile yok bekarken bir günlüğüm oldugundan ve ben o günlüğümden hic bahsetmedim ona. Yırtıp atsam mi acaba eşim görmeden. Evet eşiniz size aşık olmamış ama sizi sevmiş demek ki. Ne yapmayi planliyorsunuz bundan sonrasinda peki
İnanın bilmiyorum, bazen unutuyorum herşeyi ama bu 1-2 hafta anca sürüyor, illaki birşey bana o yazılanları anımsatıyor. Ben bu adamla evlenmemeliydim diyorum , beni kandırdı duygularımla oynadı. Ama işte sadece sözde kalan şeyler...

İlk tanıstıgınız zamanlarda yazdı ise bu sekilde yazması normal
Duyguları ilerlemese seninle evlenir miydi?
Sevdiğini biliyorum, ama bu sevgi farklı bir sevgi. erkekler iki türlü kadınla evlenir, tutkuyla sevdiği kadınla ve kendine uygun olduğunu düşündüğü kadınla. Beni uyumlu, eli yüzü düzgün biri olarak gördü ve evlendi. Sevdiği kızın gülüşüne ömrünü verecek kadar sevmiş benim gülüşüme tek bir laf etmedi. Bunca zamandır ayrı kaldığımız günler oldu telefon etmek aklına gelmiyordu. Ben zorla alıştırdım beni aramasına. İnsan yurt dışına çıkar da sevdiğini aramaz mı!!

Ben e
İnanın bilmiyorum, bazen unutuyorum herşeyi ama bu 1-2 hafta anca sürüyor, illaki birşey bana o yazılanları anımsatıyor. Ben bu adamla evlenmemeliydim diyorum , beni kandırdı duygularımla oynadı. Ama işte sadece sözde kalan şeyler...

Ben eşimin günlüğünü okusam ve diğer kızları cok begendiğini vs yazsa
Benim için de yeni tanıstığımız zaman cok etkılenmediğini va bu kadar takılmazdım

Ben de eşimden aylarca cok etkılenmedim
Sonra deli gbi aşığım
Eşinizin siZe sımdiki olan tavırlarına bakın

O zaman ayrılacaksın eşinden hayat böylede devam etmez yazık sizede şu saatten sonra eşiniz ateşli bir aşığa dönüşmeyeceğine göre, öyle davransa da siz belki rol yapıyor diyeceksiniz yani diyeceğim o ki toparlamak çok zor sizin olayınız aslında bitmiş
Lütfen çocuk olayına hiç girmeyin

İnan onlara duyduğu aşkı biliyordum anlatmıştı bana eskileri ama benim sindiremediğim nokta bana olan sevgisini onlarla kıyaslaması ve beni daha az sevdiğini rahatça ifade edebilmesi. Benim bunları görüpte kırılacağımı nasıl düşünmez ben bu adamdan çocuk yapmayı düşünürken o eski sevdiği kızlara yazdıklarını nasıl okuyabilirim? Bana söylemediği sözleri başkalarına söylediğini görmek nasıl bir duygudur anlatamam size. Özgüveni bitmiş ezik biri gibi hissediyorum kendimi. Tüm kusurlarım gözüme batıyor.

Açık konusucam sizinle. Ben de sevgilimi ilk baslarda sevmiyordum, basit bir hoslanmaydı sadece. Hani komik falan diyeydi. Hatta o sıralar ayrılsak üzülmem ağlamam pesinden koşmam diyodum. Öyle hissediyordum, ki ayrılsaydık öyle de olurdu. Ama şuan düşünüyorum da ayrılık fikri bile hıçkırıklara boguyor beni. Gülüşü bakışı içimi ısıtıyor ve eminim ki evlenecegim adam o olmalı. Aşkı hissediyorum cok yogun bir şekilde ve onu tanıdıkça bu duygu artıyor :) esiniz de benim durumumda olmalı bence, ki kimisi ergenlik genclik falan aslında olmayan duyguları varmış gibi hissedip onun depresifligini yaşıyor. Esiniz de siir yazmış sonucta, peslerinde koşmuş yollarda perisan mı olmuş? Sadece nasıl diyim "acı-ulaşılmaz aşk" triplerine girmiş o kadar :)

Bir gunluk yuzunden gel gitlerle hareket eden bir kadina, adam sonradan asik olacagi varsada asik olmaz bence.
Gunlugu okuyali neredeyse bir yil olmus. Hala bunu dert edebilmek ciddi anlamda buyuk bir luks.
Allah baska dert vermesin.

Bir gunluk yuzunden gel gitlerle hareket eden bir kadina, adam sonradan asik olacagi varsada asik olmaz bence.
Gunlugu okuyali neredeyse bir yil olmus. Hala bunu dert edebilmek ciddi anlamda buyuk bir luks.
Allah baska dert vermesin.
Evet sizin için lüks olabilir bu ama benim tek derdim bu! Kadınlık gururum var benim, eşime en başından güvenmedim sözde beni tanıştığımız zamandan beri seviyormuş ama ilk adımı ben attım. O çok yakışıklı kendine güvenen bir erkek bense onu platonik bir şekilde seven biriydim. Seni seviyordum sadece sen vardın deyip kandırdı beni 2 ay içinde evlilik hazırlıklarına başladık, bilmiyprdu ki evliliğin benim için erkeği elde etmek anlamına gelmediğini. Bu evliilik benim sevgimden oldu. Yanına yakışmıyorum bile, o çok yakışıklı. Kendisine uygun birini bulamadı ben de karşısına çıkınca evlendi işte. Hayattaki tek gayesi evlilik olan bir erkek o.

Kendimi çirkin hissediyorsam ve eşimin sevgisine güvenmiyorsam ne yapabilirim?? Çok güzel bir kadın olup kendimi eşime aşık ettirmeyi o kadar çok isterdim ki. böyle mutsuzken bu evliliği sürdürebilir miyim? Yoruldum ağlamaktan bunları düşünmekten. Cesaretim de yok bir şeyler yapmaya

X