- 10 Eylül 2018
- 823
- 2.124
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesinden uzakta olma sebebi sizinle mi alakalı?Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?
Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Kendi hsline bırak birsure insanin yaş tutmasi farklı demekki kimisi eşine sarılır güç alır kimisi yanlız kalmak istiyor demekki,sen rutunini yaşa anlıyorum senide boşver bir sene önce benim eşimin de babası öldü defnetmeye gitti başka sehire,üç gün geceli gündüzlü aramadı bizi hiç ben üç günün ardi aradım gelmeyecekmisin diye tartıştık gelemezmis biz umrumda olmadık ama yasattigini yaşar insan üzülme.Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?
Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
başınız sağolsun.burda daha önce bir konuda okumuştum konu sahibinin babası vefat edeli 1 küsür ay olmuş eşi yanaşmaya çalıştı diye saygısız terbiyesiz düşüncesiz vs ilan etmişti.eşinizin durumu daha acı cenazesine bile gidemedi, e tabi kardeşlerine sarılacak şimdi bu psikolojik olarak çok normal.ortak babaları vefat etti.kişisel algılamayın sakın bunun lafını da etmeyin şu aşamada.Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Sizden dolayı mi uzak kaldılar?Yanı gurbette olmasına sebep misiniz?Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Sıkı durun hanımlar...
Konu sahibesinin açtığı konuların yüzde 80'i eşinin ailesini sevmemesi, eşinin ailesiyle ilişki kurmasını istememesi üzerine zaten. Kadın eşinin ailesine yakın olmasını çekemiyor. Onlara sırtını dönsün ve sadece kendisiyle ilgilensin istiyor.
Daha öncede eşim 3 gündür soğuk falan diye konular açmış ve ilgi arsızı bir tip.
Dahası...
Patronumu düsünmeden edemiyorum
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir...www.kadinlarkulubu.com
İyi adam soğuk davranıyor ben boşanırdım sizden.