esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

Babaniza uyanmadigini soyleyin en azindan size kizmasin ki en doğrusu baska bir is bulmasi nasil olsa kp bisey diyemez diye simariklik yapiyor ama baska yerde yapamaz aninda kapiya koyarlar

Benimkinin de uykusu problemlidir, uyku arası gözlerini açıp konuşmalar var ve hakkaten korkunç. Uyandırınca sinir küpüne dönüp tersler filan, seninkini anlayabiliyorum ama alarmını kurup yatar ben uyandırmaya uğraşmam sabah.
Yani demek istediğim, iş sorumluluğu olunca mecburen kalkıyor başka zaman top patlasa kalkmayacak adam.
Eşin babanın yanında çalışıyor diye işini ciddiye almıyor bence. Sen aradan çekil, geç kaldığından baban onu bir iki fırçalasın, bak nasıl kalkıyor ozaman.

Benim eşime çok uykusuna düşkün, ama sorumluluk sahibi ,seninki sorumsuz tembel birisi zannedersem
yan gelip yatıyor onlarbaksın diyor, ekmek elden şu gölde hesabı daha büyümemiş erken yatsın , erken kalksın bu huyu zor değişir, çocuk için bekle

y

vurmadi bana el kaldirdi ama inmedi o el hatirlamiyorum demedi sadece uykusuzken ne yaptigimi bilmiyorum seninle tartismak mistemiyorum karisma sen uyandirma beni diyor ama babam gill arayip durunca mecbur

adamın içinde sorumluluk yok siz hala elini kaldırdı ama vurmadı diyorsunuz ,kaldırınca sayılmıyor mu yani ? İlla vurunca mı sindirmiş oluyor elini kaldırınca korkmadınız mı ? Sizi korkutmaya ne hakkı var dana kadar adam uykusundan kalkamıyo diye ...
Rahatsızlıkğı varsa gitsin tedavi olsun ,çalışamıyor ama evlenmeyi iyi biliyor ,hiç sevmem sorumsuz insanları...

senin kinin çalışmaya niyeti yok...
bu işte çalışmak istemiyorsan söyle babamla konuşurum çıkar başka işe girersin... sonuçta iş bu illa ki gideceksin...
ayrıca çekinmeyin... çünkü bu adam belli ki iş güç süreklilik arz edebilecek biri değil ve size yarın birgün daha da problem çıkartabilir... çalışmadan para kazanmak istiyor gibi geldi bana

bir de eşiniz orada gerçekten önemli bir iş yaptığı için de bu kadar gevşek sorumsuz davranıyor olabilir...
annenize söyleyin... zorlanıyorum kaldırmakta arada da kalmak istemiyorum... işsiz kalırsa da babam devam edebilecek durumda olsun... diye belirtin... bu sorumsuzlukta, tembellikte nasıl iş yapıyor çok da merak ediyorum...

Esiniz kendini baski altinda hissediyor asiri stresli asiri mutsuz bence tembellikle alakasi yok ofkesini icine atmış hep, babanizin tavrından da belli bence neden oyle oldugu, birazda çuvaldızı kendinize batirin

Esiniz kendini baski altinda hissediyor asiri stresli asiri mutsuz bence tembellikle alakasi yok ofkesini icine atmış hep, babanizin tavrından da belli bence neden oyle oldugu, birazda çuvaldızı kendinize batirin
ben yazıcaktım sen yazmışın,çok doğru,sana çok iyi davranıyorya tatlım,baban işten atsın bakalım ne olcak,sanırım evden senın,önce bu damadın işine gelmiş,ama sonra hayır

koca insanların uyku düşkünlüğünü hiç anlamam, bebek değilsin ergen değilsin, uyanamamak nedir. sorumsuzluktan başka birşey değil. vaktinde yatarsın saatini kurarsın, vücut saati vardır ben erken uyanıcam diye kendini şartlandırırsın uyanırsın.
bırakın uyanmazsa uyanmasın, babanız da kimle çalıştığını öğrensin. işten kovulunca gitsin iş arasın bakalım, bu işler kolay mı? el adamı onun uykusunu almasını beklemez, kapının önüne koyuverir.
ayrıca da o el kalkarsa inmesi an meselesidir. ister insin ister de inmesin, ben inmiş sayarım.

Babaniza uyanmadigini soyleyin en azindan size kizmasin ki en doğrusu baska bir is bulmasi nasil olsa kp bisey diyemez diye simariklik yapiyor ama baska yerde yapamaz aninda kapiya koyarlar
Başka yerdede aynı valla haftanın 3.4 günü gidiyordu işe ama patron birşey demiyordu valla

Öfff, gözlerim kanadı sabah sabah.
Bu nasıl bir yazı tarzıdır, nasıl bir abartıdır Allah aşkına !

Endokrinoloji bölümüne basvurun acil ve o siğarayı bıraksın bu hastalık ilac vs çözülebilen bir hastalık
Çok ama çok teşekkür ederim yazdıĞinız belirtilerden 10 tanesi falan var eşimde gerçekten isitmede azalma oluyor acayip unutkanlastı iştahı eskisine göre çok daha az ve bunlardan bir kaçı daha var kas ağrıları falan

Benimde eşim tersler uyanırken ama çoğunlukla sözlü olarak. İlk zamanlar inanılmaz üzülmüştüm sonra baktımki istemdışı yapıyor. yüzünü okşarım mesela bebek misali üfffff der iktirir elimi :) artık hiç üzülmüyor yadırgamıyorum.
Bi gün uyandırmaya çalıştım kızdı yine ve uyanmadı, işe gitmem gerek bu arada. çektim gittim. aradı uyanınca e dedim kalkmıyosun napabilirim?? sonrada baktı olmuyo hergün gidiyorum dediğim anda zınk! uyanıyor. :)
Ama sana tavsiyem madem eşinden el kaldırcak diye korkuyosun, madem illada kalkması lazım ama kalkmıyor, uyandırma şekerim :) elbet kendiliğinden kalkacak. kalkınca sana soracak. sende gerekeni söyle, aşırı kızdın korktum kaldırmadım. bitti yani bu kadar. babanada söyle. baba uyanmıyor, bana kızacağına kendisine kız. benim yapabileceğim bişey yok de.

kocanda olsa babanda olsa niye arada kalıp milletin gönlünü yapcam die kendin kırılasınki.

Haklisiniz valla ikisiniin arasinda kirilmaktan biktim bende insallah bundan sonra bu dediginizi yapar ugrasmam bende alistim kizmasina falan ama artik yeter diyorum acayip sinirim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…