esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

Benim eşime çok uykusuna düşkün, ama sorumluluk sahibi ,seninki sorumsuz tembel birisi zannedersem
yan gelip yatıyor onlarbaksın diyor, ekmek elden şu gölde hesabı daha büyümemiş erken yatsın , erken kalksın bu huyu zor değişir, çocuk için bekle
cocugum war 3 aylik esim evine duskun evden birsey eksik etmez sagolsun cokta caliskan ama uyanirken kendisi bambaska biri oluyor

Babaniza uyanmadigini soyleyin en azindan size kizmasin ki en doğrusu baska bir is bulmasi nasil olsa kp bisey diyemez diye simariklik yapiyor ama baska yerde yapamaz aninda kapiya koyarlar
Baskaa yerde calisirkende ayniydi valla

Oha ödüm patladı :KK57::KK57::KK57:
Konu sahibi kardeşim sana gelince,kocanı asla uyandırma.Bırak uyandığında bi kaç kez işe gidemediğini görsün kayınpederi bi ona saydırsın bi mahçup olsun millete karşı sonra bak nası kalkıyo.yani bırak uyandırma ve uyanamadığında nasıl sorunlar yaşayacağını görsün bu sayede.Hem o ders alır hemde sizin evliliğiniz saçma bi uyku bozukluğu sebebiyle bozulmuş olmasın.Babanız belki bir iki yüzüne bişey demez sonra ağzına geleni der.Missss. Görür o zaman hem kayınpederinin yanında çalışıcak hem yatarken uyandırma dicek (rahatlığa bak) hemde uyandırılınca işine gitsin sorun çıkmasın diye,olay çıkıcak.Uğraşma bırak ayol.Valla.Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler.

dün gece de rüyasında bişeye çok hayret etti "hadi yaa, yapma yaa vay anasınıı" diye ünledi durdu sabah sordum rüyayı da hatırlamıyo. uyku sersemi ben de korkuyorum haliyle :)

Siz doktor musunuz? Hemen koydunuz teşhisi. Adam hasta değil sorumsuz.
Yazdığınız belirtilerden sadece biri var diye hastalık teşhisi koyamazsınız.

Bir doktor teshis koycagi zaman ana belirtiler ve digerleri seklinde olaya bakar.

Ne anlamda mesela

Esiniz agir is mi yapiyor, stresli bir is mi, iste cok mu yoruluyor bunlara bak...baban nasil davraniyor...benim isim de stresli ve stres ve gerginlik fazla ise ben.de uyandirilinca tekme kol salliyorum, genel.de bence isinde ve hayatinda asiri sorumluluk ustlenenler boyle oluyor... Uyku tek huzur.bulduklari yer diye dusunuyorum...bu soylediklerim varsayim esinin tembel olup olmadigini ancak.sen bilirsin...

Esiniz agir is mi yapiyor, stresli bir is mi, iste cok mu yoruluyor bunlara bak...baban nasil davraniyor...benim isim de stresli ve stres ve gerginlik fazla ise ben.de uyandirilinca tekme kol salliyorum, genel.de bence isinde ve hayatinda asiri sorumluluk ustlenenler boyle oluyor... Uyku tek huzur.bulduklari yer diye dusunuyorum...bu soylediklerim varsayim esinin tembel olup olmadigini ancak.sen bilirsin...
eşim çalışmayı çok seviyor boş durmayı hiç sevmez işe gitmedigi günler evde birşeyleri tamir etmekle uğraşır ama uyandırmak istediğim zaman deliye dönüyor iste

Esinizin sinirlendigi durum uyandirilmak degil, ise gitmek.
Baskasinin yaninda da calissa ise tam vaktinde gitmek zorunda. Babaniz gelsin diye aramakta da kizmakta da hakli.

annen gelse tanımazsın da
kim uyandıracak o zaman seni kış uykundan, iş ne olacak peki? diyeydın ya canım?
o kadar da tepkısız, cevapsız kalmayın şu adamlara.

bu arada, annesine hiç el kaldımış mı acep?

Adam hasta ne kadar da rahat yorum yapiyorsunuz .

Buna hasta değil usta derler. Karısı tarafından pohpohlanmış. Her daim kayınpedere karşı savunup kendini ateşe atacak kadın var ortada. Bu ortamda en güzel yol hasta olmak. Ben uyanırken ne yaptığımı bilmşyorum güzel bir hastalık çeşidi. Sabah kaldırılmayacak. Karısı babasına yalanlar uydurucak. Başı ağrıyo midesi bulanıyo. Baba kızıyo gibi gözüküp kızına kıyamadığından damadı işten atamayacak.

Bence esin cok simartilmis.babanin yerinde olsam git kendine disarda is bul derdim.bakalim el isinde sabah keyfi yapiliyormu?

Buna hasta değil usta derler. Karısı tarafından pohpohlanmış. Her daim kayınpedere karşı savunup kendini ateşe atacak kadın var ortada. Bu ortamda en güzel yol hasta olmak. Ben uyanırken ne yaptığımı bilmşyorum güzel bir hastalık çeşidi. Sabah kaldırılmayacak. Karısı babasına yalanlar uydurucak. Başı ağrıyo midesi bulanıyo. Baba kızıyo gibi gözüküp kızına kıyamadığından damadı işten atamayacak.

Basta bende sizin gibi dusundum ama esi sadece kalkarken sorun oldugunu babasinin yaninda degil calistigi tum yerlerde durum ayniymış
Tembel biride değilmiş sadece uyanma problemi varmış

cocugum war 3 aylik esim evine duskun evden birsey eksik etmez sagolsun cokta caliskan ama uyanirken kendisi bambaska biri oluyor

Canım ,bir Dr. Görünmesi lazım ,kan tahlili yapılması lazım, sağlık sorunu olabilir mesela demir eksikliği vs.........on dan da halsiz bitkin ola bilir elinde olmadan

uyanma probleminin ötesinde eşiniz biraz sorumsuza benziyor. sizi babanıza karşı mahçup ediyor üstelik arada kalıyorsunuz. bırakın karışmayın saati kurun kalkarsa kalkar kalkmazsa babanızdan zılgıtı yer.

Canım sen hiç karışma boşwer madem okadar sinirleniyor babanda ya işten çıkarsın yada çalışma saatlerini degiştrsin geç gidiyosa geç çıksın ama bi doktora görünse uyku problemi için iyi olur :KK15:

X