Buna hasta değil usta derler. Karısı tarafından pohpohlanmış. Her daim kayınpedere karşı savunup kendini ateşe atacak kadın var ortada. Bu ortamda en güzel yol hasta olmak. Ben uyanırken ne yaptığımı bilmşyorum güzel bir hastalık çeşidi. Sabah kaldırılmayacak. Karısı babasına yalanlar uydurucak. Başı ağrıyo midesi bulanıyo. Baba kızıyo gibi gözüküp kızına kıyamadığından damadı işten atamayacak.
benim veya annemin ses etmedigini nerden biliyorsunuz_işte iş yerinde damat, gelin yok amca oğlu falan çalıştırmayacaksın
herkes dışarıda işini bulacak
o kocan başka iş yerinde de böyle yaptı diyorsun ama iki üç iş yerinden atıldıktan sonra bir ay işsiz kalsaydı bak nasıl uyanmanın yollarını arıyordu hastalığı varsa tedavi oluyordu hiçte hasta gibi gelmedi bana ya neyse
ee baban acımış işe almış geç kalmasına da sen ve annen araya giriyorsunuz daha bi de ses etmiyorsunuz adam da tabii horul horul yatar
Canım ,bir Dr. Görünmesi lazım ,kan tahlili yapılması lazım, sağlık sorunu olabilir mesela demir eksikliği vs.........on dan da halsiz bitkin ola bilir elinde olmadan
yorumlariniz icin tesekkur ederim bi onceki cevabimdada dedigim gibi soylediginiz yani yazdiginiz belirtilerden 10 tanesi kadar var esimde horlamaya baslamasi isitmede azalma soylediklerimi cok zor duyar 2 kere tekrarlarim kas agrilari eskiden cokk yerdii suan hic yemek istemiyo istahi falan azaldi yanii ben havalar sicakladii diye dusunuyordum ama belkide bi hastalik belirtisi bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim tekrardanBasta bende sizin gibi dusundum ama esi sadece kalkarken sorun oldugunu babasinin yaninda degil calistigi tum yerlerde durum ayniymış
Tembel biride değilmiş sadece uyanma problemi varmış
maalesef yapiyor baska islerdede ayniiiBence esin cok simartilmis.babanin yerinde olsam git kendine disarda is bul derdim.bakalim el isinde sabah keyfi yapiliyormu?
baskasinin yaninda calisirkende ayniydii.. ve eminimki esimin sorunu ise gitmek degil uyandirilmak cunku gercekten calismayi cok seven bir insan hic bos durmaz surekli birseyler yapar tamir eder ise gitmedigi zamanlar isininde agir oldugu halde sabah 6/30dan aksam saat 10a kadar calisiyor gun icinde 1/5 saat izni var sadece. bu uyandirma skntilarinida sabah degil gun icindeki izin vaktinde yasiyoruzEsinizin sinirlendigi durum uyandirilmak degil, ise gitmek.
Baskasinin yaninda da calissa ise tam vaktinde gitmek zorunda. Babaniz gelsin diye aramakta da kizmakta da hakli.
Bir doktor teshis koycagi zaman ana belirtiler ve digerleri seklinde olaya bakar.
uyanma probleminin ötesinde eşiniz biraz sorumsuza benziyor. sizi babanıza karşı mahçup ediyor üstelik arada kalıyorsunuz. bırakın karışmayın saati kurun kalkarsa kalkar kalkmazsa babanızdan zılgıtı yer.
esim ilk defaa bana el kaldirdi indirmedi. ben bunu inmis saymam belki gercekten kendinde olsaydi sayardim ama uyku halinde kendisi hicbirsey hatirlamaz bilincli yapmaz esim sorumsuz bir insan degill isini calismayi cok seven bir insan ama uyandirilirken degisiyor//koca insanların uyku düşkünlüğünü hiç anlamam, bebek değilsin ergen değilsin, uyanamamak nedir. sorumsuzluktan başka birşey değil. vaktinde yatarsın saatini kurarsın, vücut saati vardır ben erken uyanıcam diye kendini şartlandırırsın uyanırsın.
bırakın uyanmazsa uyanmasın, babanız da kimle çalıştığını öğrensin. işten kovulunca gitsin iş arasın bakalım, bu işler kolay mı? el adamı onun uykusunu almasını beklemez, kapının önüne koyuverir.
ayrıca da o el kalkarsa inmesi an meselesidir. ister insin ister de inmesin, ben inmiş sayarım.
esim hicc sorumsuz bi insan deil sizde sabah 6/30dan aksam saat 10a kadar agir bir iste calisin gun icinde 1 veya 1/30 saat izininiz olsun siz o an nasil tepki verirdiniz acikcasi merak ediyorum
Sız hangi hakla benim adıma yorum yapıyorsunuz benim evimde mi yaşıyorsunuz da benim koca mi babama karşı savunduğumu iddia edebiliyorsun/
Sabah 5.00da kalkıyorum akşam 9da evde oluyorum. Kadın halimle 500 erkeğin arasında fabrika ortamında evime 70 km uzakta çalışıyorum. Eşini haklı görüyorsan ne soruyosun.esim hicc sorumsuz bi insan deil sizde sabah 6/30dan aksam saat 10a kadar agir bir iste calisin gun icinde 1 veya 1/30 saat izininiz olsun siz o an nasil tepki verirdiniz acikcasi merak ediyorum
iş yeri sahibi bir çok insan dediğiniz şartlarda çalışıyor zaten. babanız insan değil mi sabahın köründe gidiyor? insanlar madenlerde ne şartlar altında çalışıyor onlar insan değil mi? ama sabah kalkmaya gelince bi tek sizin kocanıza hayat zor. komik.
Sabah 5.00da kalkıyorum akşam 9da evde oluyorum. Kadın halimle 500 erkeğin arasında fabrika ortamında evime 70 km uzakta çalışıyorum. Eşini haklı görüyorsan ne soruyosun.
Evini özelini anlatma o zaman. Sana üzüldüm de yaptım yorumu mu arada kalmışsın. Yorum yapma hakkını senden aldım ben burda.
Evini özelini anlatma o zaman. Sana üzüldüm de yaptım yorumu mu arada kalmışsın. Yorum yapma hakkını senden aldım ben burda.
Ben o insanlara birşey deniyorum yaptıkları işlerin çok zor olduğunu biliyorum ama benim demek istediğim zor bir iste çalışıyor ve gerçekten tembel bir insan değil ve yoruluyor tabi ki babama da yazık ama benim bu konuyu paylaşmamin sebebi eşim veya babama laf söyletmek değil onu bu huyundan nasıl vazgecirebilirim fikir almak.
Anlayış şeklinize hayran kaldım evet ben bu konuya yorum yapma hakkını size verdim ama benim yaptığım davranış adına bu şekilde doğru olmayan bir yorum hakkını size vermedim ben ne babamı nede eşimi savunmuyorum da ikisinede laf söyletmeyede niyetim yok amacım eşimi bu huyundan vazgecirmek adına ne yapabileceğim hakkında fikir almak. Sizinde işiniz zormuş allah herkese kolaylik versin amacım ne sizi nede başka insanları kırmak değil..
Geç uyanıyor ve hiç gitmiyordu..haftanın 3.4günü calisiyordu ve şimdiki işiyle aynı değildi inşaatta calisiyordu o zaman.kendi mesleği inşaat ustası. Ama suanda babamla farklı farklı çalışıyor.Baska yerde calisirken de ayni patronu bir sey demiyordu demissiniz..
O nasil kelek patrondur oyle ki calisani saatlerce gec kaliyor ve surekli ama ses etmiyor?