esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

ohh miss.. çiçek gibi kafalar valla. adam uyucam diye işe gitmiyor. Karısı tokat yerim diye uyandıramıyor.
Bırak uyanmasın atsın baban işten. Ne kaa ekmek o kaa köfte

Az çalışan Tiroid hormonu, tiroid bezinin küçülmesine ve iltihaplanmasına neden oluyor

HİPOTİROİDİ (TİROİD AZ ÇALIŞMASI): Tiroid bezi az çalışan ve tiroid hormonları kanda azalan bir kişide şu belirtiler olabilir:

Tiroid bezi yetmezliğine ait şikayetler, hastalığın şiddetine göre değişir. Bazen hiçbir şikayet yok iken bazı hastalarda çok şiddetli belirti ve şikayetler ortaya çıkar. Bazı belirtiler özellikle yaşlı kişilerde yaşlılığa bağlanır ve hastalık akla gelmez ise atlanır.

• Kolay yorulma, yorgunluk, bitkinlik, enerji azlığı (yaygın)

• Hatırlamada zorluk, unutkanlık, yavaş düşünme, konsantre olamama

• Hareketlerde yavaşlık

• Sabahleyin uyanmada zorluk, daha çok uyku isteği, gün içinde uyuklama

• Üşüme veya kendini soğuk hissetme

• Terlemenin azalması

• Kuru, soğuk, kalın ve kaşınan bir deri

• Sarı veya portakal renginde bir deri

• Kuru, kaba ve kolay kırılan tırnaklar

• Saç dökülmesi, saçlarda azalma, kaşlarda dökülme

• İştah kaybı

• Kilo alma ve kiloyu verememe

• Horlama başlaması

• Kas krampları ve eklemlerde ağrı oluşması

• Kaslarda iğne batması hissi veya karıncalanma

• Kabızlık olmaya başlaması

• Göz etrafının ve gözaltının şişmesi

• El, ayak ve eklemlerde şişlik

• Karpal tünel sendromu denilen el bileğinde sinir sıkışması ve ağrı

• Adet kanamalarının daha fazla miktarda olması, adetlerde kramp olması ve adet öncesi dönemin kötü geçmesi

• Gebe kalamama (kısırlık)

• Libido (Cinsel istek) azlığı ve empotans

• Bazı kadınlarda adet sıklığının azalması veya adetlerin kesilmesi

• Depresyon gelişmesi ve hiçbir şeyle ilgilenmeme

• Sesin kalınlaşması ve ses kısıklığı

• İşitmede azalma oluşması

• Guatr oluşması (Hashimoto hastalarında olur)

• Tiroid bezinin küçülmesi (tiroid bezi iltihaplarına veya Hashimotonun son evresine bağlı olarak)

• Kalp hızının ve nabız sayısının azalması

• Kan kolesterol düzeyinde artma

• Reflekslerin yavaslamasi

Endokrinoloji bölümüne basvurun acil ve o siğarayı bıraksın bu hastalık ilac vs çözülebilen bir hastalık

Babana söyle işten çıkarsın bu adamla çalışılmaz.

Sorumluluk sahibi birini sizin kaldırmanız gerekmez.
Kendisi saatini kuracak ve gereken saatte işinin başında olacak.
Bu ne böyle ya anne baba arar hadi gelsin diye çağırır.
Eşinizin nasıl bir işi var böyle düzen mi olur?

Acilen bu işe bir düzen koyun derim.
Çok yorucu.

Siz doktor musunuz? Hemen koydunuz teşhisi. Adam hasta değil sorumsuz.
Yazdığınız belirtilerden sadece biri var diye hastalık teşhisi koyamazsınız.

Ben doktora danıştım yüksek ihtimal böyle bir sorun olduğunu belirti.
Siz nesiniz peki?
Eğonuzu başka yerde tatmin edin .

Yabancinin yaninda calissaydi ayni sekilde davranabilecek miydi? Hayir? Asil o zaman neden uyandirmadin diye fircalayacakti seni. Varsa bir rahatsizligi gitsin tedavi olsun. Bence kayinpeder kontejanindan yayilmalari oynuyor..

Baban bunu ciddi mi soyledi, yoksa saka mi bilmiyorum ama sakin boyle birsey yapayim deme. Baba evine git ama kocani dovmeye kalkma. Allah koruaun cinnet halinde neler oluyor goruyoruz. Hep de kadinlara oluyor,nedense (!)

yok canım yaparmıyım hıc :)
sıddete karsı sıddet cozum degıl tabıkı
esımın yanında soyledı gozu korksun dıye
sunu demek ıstedı esın senın canını sıkacak naparsa altda kalma
yok canı sıkkınmıs yok ters zamanmıs falan bı kere sessız kalırsan devamı gelır
seklınde :)
konu sahıbı arkadasda zamanında fazla anlayıs gostermıs sanırım
sımdı huzursuz derdını dınleyınce babama hak verdım

bnm kocamda boyle davul calsan uyanmaz sarsarim bagirir ya ne diyon diye ne halin varsa gor bdaha uyandrmcam derim cikarm odadan. yani kocanin asabiyetini anlayabiliyorum. bnmde basimda aynisndan var.

Oha ödüm patladı
Konu sahibi kardeşim sana gelince,kocanı asla uyandırma.Bırak uyandığında bi kaç kez işe gidemediğini görsün kayınpederi bi ona saydırsın bi mahçup olsun millete karşı sonra bak nası kalkıyo.yani bırak uyandırma ve uyanamadığında nasıl sorunlar yaşayacağını görsün bu sayede.Hem o ders alır hemde sizin evliliğiniz saçma bi uyku bozukluğu sebebiyle bozulmuş olmasın.Babanız belki bir iki yüzüne bişey demez sonra ağzına geleni der.Missss. Görür o zaman hem kayınpederinin yanında çalışıcak hem yatarken uyandırma dicek (rahatlığa bak) hemde uyandırılınca işine gitsin sorun çıkmasın diye,olay çıkıcak.Uğraşma bırak ayol.Valla.Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler.

İşe gitme konusuna yorum yapamıycam ama.benim eşimde uyandırırken çok değişiktir aşkla uyanır öper falan ama değişiktir çözemedim daha öyle el kaldırmazda.derin uyur baskası olur uykudan uyanırken,saat sorar eger yanlış söylersem saati sinirlenir dakikaksı dakikasına ister.ya pat diye kalkar ya kalkamaz.çözemedim valla ama diyebilirim ki bende, eşimi uyandırırken tanıyamıyorum baskasına dönüşüyor

babanla eşinin arasından çık bence.eşin küçük çocuk mu.herkes gibi çalar saat kursun

bida boyle yaparsan seni bosarim de bir psyatriye gitsin bu bi rahatsizlik olabilir

Hiç uyandırmaya uraşamam .. Bir iki denerim aynı şeyleri yapmaya devam edersede babama derim kalkmıyo uyandıramıyorum diye.. Sen neden stress olucan koca adam sorumluluğunu bilsin yahuu.. Bide sen üzülüyosun okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…