Uyandırma baban işten atsın.selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim
ya arkadaşım senin bizim gözlerimize kastın mı var? gözüm aktı klavyeye, bu ne yav?selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim
selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim