esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

gecen sene baska yerde CALSIYORDU yine ayniydi uyanmazdi haftanin 3=4 gunu giderdi ise

bide başlık yanlış el kaldırmasından korkuyorum demişsin ama zaten kaldırmış vurmasından korkuyorum de bari

y
vurmadi bana el kaldirdi ama inmedi o el hatirlamiyorum demedi sadece uykusuzken ne yaptigimi bilmiyorum seninle tartismak mistemiyorum karisma sen uyandirma beni diyor ama babam gill arayip durunca mecbur

gecen sene baska yerde calisiyorduu ordada ayniydi kalkmazdi sabahlari haftada 3=4 gun giderdi ise uyanamiyor cunku biraksan 1 haftaaa yatar

bilemedim simdi haklisiniz valla ?D

Ya bende boyleyim uyanamiyorum. Esim bazen sabahları agliyor sinirden. Oyle el falan kaldirmiyorum ama kalkamiyorum iste. Ona taman diyormusum ama hatirlamiyorum bile ne konustugumu. Ama sizin kocanizin bence ise gidesi yok cunku aksamdan soyluyormus utandirma diye. Ben uyanmak icin yalvariyorum aksamdan saat üstüne saat kuruyorum. Ha bide esiniz uyanma sorumluluğunu size atmis bence, buna izin vermeyin iyice salar. Ayrica fırsatı varsa baska işte calissin boyle siz cok yipranirsiniz.

korkum vurmasi falan degil vurmadida bugune kadar ama benim korktugum vurursa asla kabul etmem ayrilirim ve guzel bi evliligimiz bi bebgimiz var yanii bunun uykuusundaki dengesizliginden bosanma sebebimiz olur diye korkuyorum

walla baska yerde calisirkennde ayniydi hic uyanmazdi haftanin 3=4 gunu giderdi ise
Esin kayinpederinin yaninda calismanin rahatligi icinde.
Gitsin bakalim el yaninda calissin uyaniyor mu uyanmiyor mu?
Bir an once isten cikarsin babaniz, kendine saatleri belli bir is bulsun.

bende var o hasimato malesef. Uyanamayinca doktora gittim orada cikti tiroidim calismiyormus. Nefret ettim kendimden kalkamiyorum, bir türlü tam uyanik hale gelemiyorum. Evlenir evlenmez çıktı bu hastalik kocama doyamadim. Adam iyi cekiyor valla benim uykumu.. ilac da kullaniyorum ama duzelmedi.

bi an oyle yazdim evet vurmasindan korkuyorum ama korkma sebebim vurmasi degil eger vurursa ayrilirim kabul etmem ve bu kadar sevdigimiz halde boyle duykulu dengesiz hareketlerinden dolayi ayrilmak anlatabildim mi onuda bilmiyorum
bide başlık yanlış el kaldırmasından korkuyorum demişsin ama zaten kaldırmış vurmasından korkuyorum de bari

evet haklisniz kendisi benim karismami istemiyor ama babam gil arka arkaya arayinca acmak zorunda kaliyorum

Kesinlikle bir doktoro görünmesi gerekli hormonel bir bozukluk var
Normal bir insan böyle hareket etmez.
Siğara kullanıyor mu?

Bu bir hastalik. Tedavi gorsun.

Gecen yillarda bir adam uykusunda karisini bogdu. Sonra uykuluydum oluyor bahanesi... Tedavi gorsun.

http://m.sabah.com.tr/yasam/2015/06/01/esini-uykuda-bogarak-oldurdu-1433161754

Baban bunu ciddi mi soyledi, yoksa saka mi bilmiyorum ama sakin boyle birsey yapayim deme. Baba evine git ama kocani dovmeye kalkma. Allah koruaun cinnet halinde neler oluyor goruyoruz. Hep de kadinlara oluyor,nedense (!)

Kur saati, koy tencerenin içine, çek odanın da kapısını, uzan koltuğuna ohhh missss , o düşünsün kalanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…