Boşver uyandırma, kovsun bunu baban ya. Sıkaymış bir tarafını da kendi işini kuraymış beyefendi, öğlene kadar uyurdu o zaman. Hatta kış uykusuna bile yatardı.
Cidden kovulsun; görelim elin işinde aynı yüzsüzlüğü yapıyor mu...
vurmadi bana el kaldirdi ama inmedi o el hatirlamiyorum demedi sadece uykusuzken ne yaptigimi bilmiyorum seninle tartismak mistemiyorum karisma sen uyandirma beni diyor ama babam gill arayip durunca mecburbabana durumu anlat işten çıkarsın bir kaç ay sürünsün beş parasız aklı başına gelir ..
Meydanı boş bulmuş anlaşılan kazık kadar adam sabah kalkamıyor ne saçmalık ,yerim onun sinirini lafa bak ,hatırlamıyormuş..pehh ,bir sabah sizde onun kafasına odunu indirin körle yatan şaşı kalkar hatırlamıyorum der geçersiniz
gecen sene baska yerde CALSIYORDU yine ayniydi uyanmazdi haftanin 3=4 gunu giderdi ise
gecen sene baska yerde calisiyorduu ordada ayniydi kalkmazdi sabahlari haftada 3=4 gun giderdi ise uyanamiyor cunku biraksan 1 haftaaa yatarbaban onun yerine başkasını alsın nasılsa tanıdık diye sallamıyo esin başka yerde çalışsa böyle yapabilecek mi bu ne şımarıklık işi gücü yok baban kol kanat germis ona şımarıyo
yerinde olsam ikisini çeker söylerim baba böyle böyle beni araya katmayın adam kalkmıyo derim, para almaya gelince uykusu açılıyodur
yokk walla kowmadilar adam birsey demiyordu baska sehirdeydik o zaman sonra babam gile calisacak adam lazim olunca babammm cagirdi bizisonra ne oldu kovdular tabi
bilemedim simdi haklisiniz valla ?Dbunu okuyan kör olduarkadaşım allah aşkına değiştir şu yazı tarzını her yerde kırmızı noktacıklar görüyorum
ne demek uyandırılınca ne yaptığımı bilmiyorum.. sen de uyandırma o zaman.. git aç tv'yi otur.. babana da söyle uyandırmayacağım ben ne haliniz varsa görün de.. ne dengesiz insanlar var yaw.. ben olsam 5 dakika çalıştırmam eşini iş yerimde, o zaman görür o agresifliği..
korkum vurmasi falan degil vurmadida bugune kadar ama benim korktugum vurursa asla kabul etmem ayrilirim ve guzel bi evliligimiz bi bebgimiz var yanii bunun uykuusundaki dengesizliginden bosanma sebebimiz olur diye korkuyorumyaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım
işte öyle adamlar böyle pısırık kızlara denk gelecek ki geçim olsun, bende olsa yağmurlu havada 1 damla suya muhtaç ederim
Esin kayinpederinin yaninda calismanin rahatligi icinde.
Gitsin bakalim el yaninda calissin uyaniyor mu uyanmiyor mu?
Bir an once isten cikarsin babaniz, kendine saatleri belli bir is bulsun.
bende var o hasimato malesef. Uyanamayinca doktora gittim orada cikti tiroidim calismiyormus. Nefret ettim kendimden kalkamiyorum, bir türlü tam uyanik hale gelemiyorum. Evlenir evlenmez çıktı bu hastalik kocama doyamadim. Adam iyi cekiyor valla benim uykumu.. ilac da kullaniyorum ama duzelmedi.hoşimato muydu neydi doğru yazamamış olabilirim tiroidle bağlantılı böyle bir hastalık var Anadoluda buna tembel gelin hastalığı derlenmiş, kişi mıyır mıyır halsiz uykulu olurmuş, ama bu tüm güne yayılan bir durummuş, genel uyku hali
velhasılı muhakkak böyle durumda olanlar vardır, kanlarına hormonlarına baktırmalılar,lakin ben bu konunun gidişinde şımarıklıktan başka birşey görmedim
bide başlık yanlış el kaldırmasından korkuyorum demişsin ama zaten kaldırmış vurmasından korkuyorum de bari
Ya bende boyleyim uyanamiyorum. Esim bazen sabahları agliyor sinirden. Oyle el falan kaldirmiyorum ama kalkamiyorum iste. Ona taman diyormusum ama hatirlamiyorum bile ne konustugumu. Ama sizin kocanizin bence ise gidesi yok cunku aksamdan soyluyormus utandirma diye. Ben uyanmak icin yalvariyorum aksamdan saat üstüne saat kuruyorum. Ha bide esiniz uyanma sorumluluğunu size atmis bence, buna izin vermeyin iyice salar. Ayrica fırsatı varsa baska işte calissin boyle siz cok yipranirsiniz.
onlara da söyle seni aramasinlar. Yada en güzeli kis telefonun sesini sen uyuyakalmis numarasi yapevet haklisniz kendisi benim karismami istemiyor ama babam gil arka arkaya arayinca acmak zorunda kaliyorum
babana durumu anlat işten çıkarsın bir kaç ay sürünsün beş parasız aklı başına gelir ..
Meydanı boş bulmuş anlaşılan kazık kadar adam sabah kalkamıyor ne saçmalık ,yerim onun sinirini lafa bak ,hatırlamıyormuş..pehh ,bir sabah sizde onun kafasına odunu indirin körle yatan şaşı kalkar hatırlamıyorum der geçersiniz
selam kizlar ablalar evet baslikta gordugunuz gibi esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum neden seni hergun dovuyormu diyeceksiniz hayir asla hatta bana asla el kaldirmadi evliligimizden bu yana.. eee derdin ne derseniz anlatayim..esimle aram cok cok iyi saolsun kolay kolay bir dedigimi iki etmez ama tek sorunu var uyandirilmak melek olan adam onu uyandirmak istedigimde deliye donuyor emde oyle boyle degil annem gelse tanimam diyor ve bende benim ailemin yaninda calistigi icin onu uyandirmak zorundayim sureklii annem yada babam beni ariyor hadi gelsin diyor ve ben esimi uyandirirken surekli korkarak uyandiriyorum kiyamet kopacak diyee.. neyse gecenlerde bigun yine uyandiriyordum o kadar sinirlendiki kalkmak istemiyorum ara soyle falan diyor tabi babamda sinirli babam biyandan bana soyle kalksin gelsin isinin basina diyor ikisinede birsey diyemiyorum herneyse uyandirmaya calisirken cok sinirlendi elini kaldirdi bana ama indirmedi o eli ben agladiim bana vuracaktin dedim biliyorsun uykuluyken ne yaptigimi bilmiyorum dedi ve ozur diledi neyse surekli er uyandirmamda bi tartisma oluyor bugun yine babam ariyor acil is var gitmesi lazim o telefonu firlatiyor ben babam kizacak diye acamiyorum telefonu neyse actim tabi babam kizdi birton kaldir su kocani diye Aksine bugunde uyumadan oncee sakin beni uyandirma arasalar bile dedi ama onemli bi is babam kiziyor falan neyse ben uyandirmaya calisiyorum ama bi kavga kiyamett yine el kaldiracakti nerdeyse ama denemedi cok uzuluyorum boyle olunca esi boyle 0lan varmi o bana el kaldirirsa bosanmaya kadar gider asla kabul edemem boyle birseyi ve bu yuzdden cok korkuyorum bu kadar severken bu kadar iyiyken hersey bi pis huyu yuzunden bana el kaldirir diye ozur dilerim cok uzun oldu yorumlarinizi bekliyorum ne yapmaliyim bilemedim
babam bana evlenmeden bıgun once dedıkı
asla ama asla ne fızıksel ne psıkolojık sıddete ızın verme
olakı sana sıddet uygularsa sende onu bı guzel döv
bu kadın benı dovdu dıye sıkayet etsın yerse dedı
hep aklıma babamın bu sozu gelır
allah korusun ne basıma geldı nede bı kadının sıddet gormesını asla ıstemem
eger sız cekınıyorsanız uyandırmayın seslendım duymadın deyın
kucuk cocuk degıl kendı kendıne uyansın canını sıkma bosver
Kesinlikle bir doktoro görünmesi gerekli hormonel bir bozukluk var
Normal bir insan böyle hareket etmez.
Siğara kullanıyor mu?