esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

baban onun yerine başkasını alsın nasılsa tanıdık diye sallamıyo esin başka yerde çalışsa böyle yapabilecek mi bu ne şımarıklık işi gücü yok baban kol kanat germis ona şımarıyo

yerinde olsam ikisini çeker söylerim baba böyle böyle beni araya katmayın adam kalkmıyo derim, para almaya gelince uykusu açılıyodur

Belki sürekli uyku hali yaratan vir rahatsızlığı vardır. Bence doktora gidip kan vermeli.

Esin kayinpederinin yaninda calismanin rahatligi icinde.
Gitsin bakalim el yaninda calissin uyaniyor mu uyanmiyor mu?
Bir an once isten cikarsin babaniz, kendine saatleri belli bir is bulsun.

yaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım

işte öyle adamlar böyle pısırık kızlara denk gelecek ki geçim olsun, bende olsa yağmurlu havada 1 damla suya muhtaç ederim

bunu okuyan kör oldu arkadaşım allah aşkına değiştir şu yazı tarzını her yerde kırmızı noktacıklar görüyorum

ne demek uyandırılınca ne yaptığımı bilmiyorum.. sen de uyandırma o zaman.. git aç tv'yi otur.. babana da söyle uyandırmayacağım ben ne haliniz varsa görün de.. ne dengesiz insanlar var yaw.. ben olsam 5 dakika çalıştırmam eşini iş yerimde, o zaman görür o agresifliği..

Konu sahibi bacim
Affina siginarak ozur dileyerek soyluyorum ki
Esek kadar adami sen niye uyandiriyorsun?anasi misin?o da bes yasinda mi?
Birak uyusun kiyamete kadar bir kere gec kalir iki kere kalir ucuncude adam olur saatinde uyanir

Kan degeri falan dogrudur ben de cok zor uyanirim. Hatta gece bazen gece ilk iki saatte esim uyandirir bebek icin.
Kardesim hele evde uyurken iki kez cilingir cagirdik Zile kapiya ev teline uyanmadigi icin.
Hele kardesim 3 tane alarm kurar. Yine de isine zamaninda gider. Annem etrafindaysa uyanmaz ama ! Acikcasi ben de oyleydim. Annem nasilsa uyarir rahatligi olurdu. Lakin yalniz kaldiktan sonra en yuksek sesinden alarmi kurup 7 de gidiyordum ise.
Iki arkadasim da var boyle uyanma sorunu olan esleri var. Diyor ki 1 saat once kalkiyorum uyandirmak icin. Iyi de bu adam senle evlenmeden once yalniz yasiyordu ise de gidiyordu.
Digeri evde degil annesinde kaldi diyelim sabah kalkip telefonla uyandirir esini. Bir kac kez arar, neymis alarmi kapatir geri yatarmis. Ayni sekilde onlar evlenmeden once adam telefon + saatle uyaniyormus.
Demek ki is basa dusunce yapilabiliyor. Niye kullandiriyorsun kendini?
Ben sucu kadinlarda buluyorum dogrusu. Bu kadar rahatlik verilmez!

Doğru söze ne denir :) aynen katılıyorum

E="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 41578047, member: 503612"]yaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım

işte öyle adamlar böyle pısırık kızlara denk gelecek ki geçim olsun, bende olsa yağmurlu havada 1 damla suya muhtaç ederim[/QUOTE]
Dogru

Hahahaha bugun okudugum en bomba yorum tebrikler

buda aynii uykusunda yaptigi seyleri hatirlamaz

aslinda oyle olmasi gerekiyor bir sure hic uyandirmak icin ugrasmadim ama olmuyor babamda biliyor uyanmak istemegini annemde anlasamiyorlar bir turlu
Ben olsam uyandirmam babamada derim durum bu bana böyle yapiyor sonra ne hali varsa görsün bu kadar sıkıntıya gerek yok

bilmiyorum ki ne yapsam babamdan surekli laf yiyor zaten isi birakiyor annem cagiriyor babam yaninda calistirmak icin baskasini istemiyor

co
cok sukur banada el kaldirmadi esim eli kalktii bu kadar zamandir bir sefer ama vurmadi yani bnm ondan korkum yok korktugum sey eger bana el kaldirirsa asla kabul etmem ayrilirim ve bu kadar guzel bi ewliligim varken bi uykusundaki pis hareketleri yuznden ayrilma raddesine gelmek

hoşimato muydu neydi doğru yazamamış olabilirim tiroidle bağlantılı böyle bir hastalık var Anadoluda buna tembel gelin hastalığı derlenmiş, kişi mıyır mıyır halsiz uykulu olurmuş, ama bu tüm güne yayılan bir durummuş, genel uyku hali

velhasılı muhakkak böyle durumda olanlar vardır, kanlarına hormonlarına baktırmalılar,lakin ben bu konunun gidişinde şımarıklıktan başka birşey görmedim

biraz saçmamış davranışı, nasıl kendinde olmayabilir ki vuracak kadar? babanıza söyleyin o zaman biraz idare etsin, huzurundan önemli değil ya ? akşamları da geç çıkar, olur biter
uyandirmak hc istemiyor hatirlamiyor kendinde olmuyor cok sukur vurmadi bana el kaldirdi ama indirmedii yanii bilemedim yaa babamda biliyor onun uyanmak istemedigini ama isteee

tesekkurler yorum icin haklisiniz ama alisti onu uyandirmama ben uyandirmayincaa cok gec gidiyor biizmkilerle kavga ediyor

bi kere şükür lafını bi geç, sana vurmaması lütuf değil ki şükredesin, sen de ona vurmuyosun neticede dimi

haklisiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…