- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Hahahaha güldürdün beni : )yaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım
işte öyle adamlar böyle pısırık kızlara denk gelecek ki geçim olsun, bende olsa yağmurlu havada 1 damla suya muhtaç ederim
Kan degeri falan dogrudur ben de cok zor uyanirim. Hatta gece bazen gece ilk iki saatte esim uyandirir bebek icin.yaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım
işte öyle adamlar böyle pısırık kızlara denk gelecek ki geçim olsun, bende olsa yağmurlu havada 1 damla suya muhtaç ederim
Hahahaha bugun okudugum en bomba yorum tebrikleryaw ne kanı bildiğin şımarıklık adama benim babam bakacak bir de afra tafra çekecem o eli kıvırır kıvırır ağzına sokarım
buda aynii uykusunda yaptigi seyleri hatirlamazarkadaşım öncelikle gözlerim kanadı yazı karakterinin şeklinden dolayı hem büyük hem kalın hem kırmızı hemde altı çizili.
eşte uyku problemi gerçekten büyük bir sorun ben de yeni evliyim eşimde de uyku problemi varmış gecenin bir yarısı kahkaha atıyor konuşuyor yada bağırıyor, uyanmış gibi davranıyor gözlerini açıp benimle konuşuyor fakat sabah hatırlamıyor inanır mısın geçen akşam uyuyordu babası aradı 3 dk konuştu sabah hatırlamadı. bilmiyorum ki ne yapmalı bu adamlara :/
Ben olsam uyandirmam babamada derim durum bu bana böyle yapiyor sonra ne hali varsa görsün bu kadar sıkıntıya gerek yok
bilmiyorum ki ne yapsam babamdan surekli laf yiyor zaten isi birakiyor annem cagiriyor babam yaninda calistirmak icin baskasini istemiyorya arkadaşım senin bizim gözlerimize kastın mı var? gözüm aktı klavyeye, bu ne yav?
bırak allah aşkına. kazık kadar adamlar, girme aralarına. kendi aralarında halletsinler, baban da arasın onu uyandırsın, uyanmazsa da kendi aralarında çözsünler, sen ne giriyon araya, derdin mi yok.
elleşme, bir kalkmaz iki kalkmaz, kayınpederden yer zılgıtı kazık kadar herif eşek gibi kurar saati kalkar ya da basar gider başka işe.
cok sukur banada el kaldirmadi esim eli kalktii bu kadar zamandir bir sefer ama vurmadi yani bnm ondan korkum yok korktugum sey eger bana el kaldirirsa asla kabul etmem ayrilirim ve bu kadar guzel bi ewliligim varken bi uykusundaki pis hareketleri yuznden ayrilma raddesine gelmekbabam bana evlenmeden bıgun once dedıkı
asla ama asla ne fızıksel ne psıkolojık sıddete ızın verme
olakı sana sıddet uygularsa sende onu bı guzel döv
bu kadın benı dovdu dıye sıkayet etsın yerse dedı
hep aklıma babamın bu sozu gelır
allah korusun ne basıma geldı nede bı kadının sıddet gormesını asla ıstemem
eger sız cekınıyorsanız uyandırmayın seslendım duymadın deyın
kucuk cocuk degıl kendı kendıne uyansın canını sıkma bosver
Kan degeri falan dogrudur ben de cok zor uyanirim. Hatta gece bazen gece ilk iki saatte esim uyandirir bebek icin.
Kardesim hele evde uyurken iki kez cilingir cagirdik Zile kapiya ev teline uyanmadigi icin.
Hele kardesim 3 tane alarm kurar. Yine de isine zamaninda gider. Annem etrafindaysa uyanmaz ama ! Acikcasi ben de oyleydim. Annem nasilsa uyarir rahatligi olurdu. Lakin yalniz kaldiktan sonra en yuksek sesinden alarmi kurup 7 de gidiyordum ise.
Iki arkadasim da var boyle uyanma sorunu olan esleri var. Diyor ki 1 saat once kalkiyorum uyandirmak icin. Iyi de bu adam senle evlenmeden once yalniz yasiyordu ise de gidiyordu.
Digeri evde degil annesinde kaldi diyelim sabah kalkip telefonla uyandirir esini. Bir kac kez arar, neymis alarmi kapatir geri yatarmis. Ayni sekilde onlar evlenmeden once adam telefon + saatle uyaniyormus.
Demek ki is basa dusunce yapilabiliyor. Niye kullandiriyorsun kendini?
Ben sucu kadinlarda buluyorum dogrusu. Bu kadar rahatlik verilmez!
uyandirmak hc istemiyor hatirlamiyor kendinde olmuyor cok sukur vurmadi bana el kaldirdi ama indirmedii yanii bilemedim yaa babamda biliyor onun uyanmak istemedigini ama isteeebiraz saçmamış davranışı, nasıl kendinde olmayabilir ki vuracak kadar? babanıza söyleyin o zaman biraz idare etsin, huzurundan önemli değil ya ? akşamları da geç çıkar, olur biter
tesekkurler yorum icin haklisiniz ama alisti onu uyandirmama ben uyandirmayincaa cok gec gidiyor biizmkilerle kavga ediyorKoskoca adam işe gidiyorsa kalkma sorumluluğunu da alsın bir zahmet...
annesi gibi başında uyandırmayı beklemeyin!!!
kursun saatini kalksın..
Ayrıca ailenle de sen muhatap olma.. iş başka birşey o ayrı birşey.
Sorumsuzluğa devam ederse kapıya mı konur ,maaşı mı kesilir, mesai mi yapar ailen karar verir
co
cok sukur banada el kaldirmadi esim eli kalktii bu kadar zamandir bir sefer ama vurmadi yani bnm ondan korkum yok korktugum sey eger bana el kaldirirsa asla kabul etmem ayrilirim ve bu kadar guzel bi ewliligim varken bi uykusundaki pis hareketleri yuznden ayrilma raddesine gelmek
başkasının yanında çalışsa ne olacaktı? patronla sen mi konuşacaktın?
telefonu eşinin baş ucuna koy. ben aranızda kaldığım için kalbim kırılıyor, sonuçta birlikte çalışan sizsiniz. baba bundan sonra eşimi ara de. aradığı zaman artık telefonu mu açmıyor ya da açıyor da kötü söz mü söylüyor; bırak aralarında halletsinler. sen arada kalma. ayrıca bu korkudan da kurtul. eşin işten atılsa bile korkuna değmez. en azından bunun bir sıkıntı olduğunu fark eder.