esimin bana el kaldirmasindan korkuyorum

Evet hoş değil ancak damat beyde sorumluluğunu bilsin laf söyletmesin. Yapamıyorsa kendi başına çalışacak bir iş bulsun..
iki tarafli perde yirtilmis gibime geldi.. dedigin gibi, birlikte calisiliyorsa daha bi dikkat edilmeli..

sevgili konu sahibi arkadaş,

Aile ve eş arasında kalınması çok zor ve yaşamayanın anlamayacağı bir hadise. Durumunuz için üzüldüm ancak eşinizin sorumluluk duygusundan muaf olduğu aşikar.

Konu üzerinden kişiler hakkında eleştiri yapmamızdan hoşlanmadığınız ve sadece bir öneri istediğiniz için diyebileceğim tek şey şu ki;

- Ne babanızın talepleri biter, ne de eşiniz değişir.

Sabır yoldaşınız olsun. İyi sabahlar.

bende böyleyim malesef bende uyuyorsam kimse beni asla uyandıramaz uyandıran pişman olur çok annemle , babamla, dayı, amca, kardeş v.s le kavgam bana küsmüşlükleri vurmuşluğum bağırıp çağırmışlığım çoktur uykum bitmeden su döksen uyanmam dikkatli olun bence

cok tesekkur ederimm

nasil bir uyku skandali yaaaaa

Sizden taktik almak lazim arada bir :))

Bırak iftarla sahuru bir yapsın. Ben de sahura uyandırırken eziyet çekiyorum resmen. Hazırlamaya başlarken seslenmeye de başlıyorum ama yumurta,Çay ne varsa soğuyor beyimiz kalkamıyor.
Bırak iftarla sahuru bir yapsın. Ben de sahura uyandırırken eziyet çekiyorum resmen. Hazırlamaya başlarken seslenmeye de başlıyorum ama yumurta,Çay ne varsa soğuyor beyimiz kalkamıyor.
amaaan tam bi kafa agrisi bu konu bence. ben hemen uyanirim kaldiran olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…